Ok. jestem.
Wszystkie odpowiedzi pnoiżej:
1. Stronka, wysłaliśmy mailing przedwczoraj, że upgrade systemu potrwa do 15tej 18go stycznia. Rano wczoraj pojawiła się mylna informacja na głównej, że upgrade potrwa do 11:30, po czym stopniowo zmieniała się godzina. Przepraszam za sprzeczne informacje na stronie głównej i w mailingu. Przyznam, że była to aktualizacja niezbędna i dośc dużych rozmiarów, wszystko powinno być już ok.
2. Sprawa przewalutowań i wypłat w PLN bezpośrednio z Raiffeisen – cały czas pracujemy nad tym, wiem że nienawidzicie lania wody i każdy lubi konkrety tak jak i ja, niestety nie wszystko zależy od działu polskiego. Sportingbet jest wielką grupą i powiem tak - czekamy w kolejce

. Marunia – nie mogę podać Ci dokładnej daty, bo sam jej nie znam, a nie chcę wprowadzać w błąd. Tak a propos - cierpliwości nie braknie

3. Wypłaty, jeżeli ktoś zlecił wypłatę w weekend środki winny trafić na konto w okolicach czwartku, piątku, proszę informujcie gdy coś się opóźnia, będziemy interweniować.Zachęcam do korzystania z eportfelów - Moneybookers, Neteller oraz wypłat zwrotów na kartę.
4. Promocja 5 USD tylko dla klientów którzy otrzymali newsletter z promocją z konkretnej bazy mailingowej.
5. Farciarz, wracając do aktualizacji nie będę się wdawał w szczegóły, ale proszę uwierz to nie jest aktualizacja serwisu z 20 klientami i 50 unikalnymi uzytkownikami miesięcznie, tylko aktualizacja platformy serwisu, który obsługuje ponad 1 000 000 klientów dziennie. Uwierz nie da się tego szybciej zrobić. Wiem, że to żadne wytłumaczenie i powinniście mieć płynną obsługę, ale niestety jesteśmy czynni 24h na dobę i kiedyś musimy to zrobić. Tłumaczenie, że można to robić w nocy też jest puste bowiem, za oceanem to jest dzień albo wieczór. Naprawdę ciężka sprawa, dzięki za zrozumienie.
6.Rajan, pisałem o traderze, którego poszukujemy, oferta lokalna skierowana do polskich klientów znajduje się na top liście – szukamy człowieka. Wypłaty przez moneybookers tylko po zasileniu konta tą drogą.
Na koniec jeszcze takie info - interia.pl odblokowała nas z listy spamowej i nasze emaile nie są już traktowane jako spam, problemy z niedochodzącymi emailami powinny się już skończyć.
Pozdrawiam
Maciej Sportingbet Polska