#475306 - 02/01/2006 01:04
NBA = 2.01.2006
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
2 Stycznia
1:00 -> Indiana v Seattle 1:30 -> New York v Phoenix 2:00 -> NO/Oklahoma City v Charlotte 2:30 -> Chicago v Milwaukee 3:00 -> Denver v Boston
==============================
- gospodarze na pierwszym miejscu - pomocne linki w temacie "LINKI NBA NFL MLB"
|
Do góry
|
|
|
|
#475309 - 02/01/2006 17:04
Re: NBA = 2.01.2006
|
old hand
Meldunek: 02/11/2004
|
Quote:
Indiana v Seattle
kursy w Unibecie: na Seattle 3.55 na Indiana -7 kurs 2.02
czy gral ktos juz takie pseudo surbety?
Do surebeta to temu daleko, nawet do pseudo surebeta to brakuje tyle ile Minnesocie do play off's 
A wracajac do tematu NBA to na dzisiaj oczywiscie Byczki. Tyle porazek z rzedu to az nie wypada. Handi -3 rowneiz do przyjecia, ale z tym ostrozniej...
Nobody beat Bulls... 
|
Do góry
|
|
|
|
#475311 - 02/01/2006 17:41
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/08/2002
|
Quote:
A wracajac do tematu NBA to na dzisiaj oczywiscie Byczki. Tyle porazek z rzedu to az nie wypada. Handi -3 rowneiz do przyjecia, ale z tym ostrozniej...
Nobody beat Bulls...
moim zdaniem lepiej zagrac tutaj under 200.5(linia moim zdaniem przynajmniej 8 pkt za wysoka)...gra byków niezachwyca...szczegolnie ich przestoje w grze...czasami wydaje mi sie ,ze ich koszykówka jest za mało dojrzala jak na NBA...niejeden europejski zespół położyłby na łopatki Chicago....takie mam wrazenie po obejrzeniu ich gry w ostatnim meczu z Bobats...
|
Do góry
|
|
|
|
#475312 - 02/01/2006 19:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/11/2004
|
Faktycznie dzis NY pachnie niepsodzianka, jednak Suns to Suns. Dla mnie nobet, choc akurat Curry moze faktycznie pociagnac dzis wozek z Nowego Yourku. Dla mnie to scisla czolowka centrow ligi. Dziwie sie antomiast ludziom ktorzy chca stawaic na byki. Umowmy sie ze Chicago gra straszna padake i dostaja w dupe od kazdego. Czemu wiec mieliby ograc Mil? No bet. ZA to moja uwage zwrocil inny meczyk: New Orleans Hornets - Charlotte Bobcats.....typ-2.....kurs-2,91.....Expekt.....6/10.....No to jedna z najslabszych ekip w lidze. portland, Ny i wlasnie oni. Na poczatku sezonu wydawalo sie ze w trojce nasjlabych zamiast NY bedzie Charlotte. Tak sie jednak nie stalo. przede wsystkim jest to zasluga dobrej w wyrownanej kadrze. Maja solidnych zawodnikow na kazdej pozycji, rowniez na lawce. Potrafia zagrac bardzo skutecznie na obwodzie i w tym sezonie zanotowali kilka bardzo dobrych wynikow, chocby w ostatnim czsie pokonaie niedocenianej Atalanty, 2 pewne wygrane z Bykami, klepniecie Sacramento czy wygrana nad bedacymi wyraznie w gazie NJ.Fakt troche kiepsko bronia obwod i linie za 3, skad traca dosc duzo punktow ale na szczescie w NO nie ma jakis egezekutorow. A No ostatnie 5 meczy to 5 porazek, bo za porazke nalezy rowniez uzna 2pkt wygrana nad zdziesiatkowanymi Rakietami. od Sa dostali baty ze az glowa boli, od Dallas tez by dostali gdyby Ci nie zlekcewazyli ostatniej kwarty. W kazdym badz razie w ostatnich meczach zwyciestwa im nie grzoily. Nie grozi i dzisiaj  Powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#475313 - 02/01/2006 19:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
ich koszykówka jest za mało dojrzala jak na NBA...niejeden europejski zespół położyłby na łopatki Chicago....
Z całym szacunkiem zw1 ,ale w 100% sie z Tobą NIE zgadzam 
Wracajac do typu. Przychylam sie do handi na Bulls,najwyższy czas,by zaczęli grać na PO.
|
Do góry
|
|
|
|
#475314 - 02/01/2006 19:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Jak czytam że to co grają Byczki to padaka to.... normalnie łapie mnie sraka , a jak kolo pisze o Hornetsach że są słabi , jak oni mają lepszy bilans od tych Bobków  . W przypadku meczu NO - Charlotte , warto zwrócić uwage na serie trzech wygranych pod rząd Bobków , a do tego warto dodać że wcześniej odnieśli zaledwie jedną wyjazdową wygraną , więc z calym szacunkiem ale nie sądze aby seria wyjazdowych wygranych Bobków się przedłużyła , dla mnie Hornets mają lepszą ekipe  Gra tam Maciek Lampe.... Drugi typ do Bulls , którzy po 6 porażkach , wg mnie dziś wygrają z Milwaukee , Byki nie grają padaki , ostatnio ulegli Suns po dogrywce , problemem Byków jest brak gwiazdy , dlatego jeśli chcą wygrywać , cała piątka musi być dobrze dysponowana w całym spotkaniu , warto dodać iż w poprzednich latach , Chicago u siebie wygrało z Bucks prawie wszystkie mecze  .
|
Do góry
|
|
|
|
#475315 - 02/01/2006 20:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Ja dzisiaj dubelek Bulls + Denver. Moją uwagę zwrócił także typ na Bobki, ale ostatecznie zrezygnowałem. Moim zdaniem Bobki mają przynajmniej 50% szans na wygraną, dlatego kurs uwazam za nieporozumienie. 2 totalnych outsiderów ligi, dlatego pozostawilem No Bet. Apropo Byków to w spotkaniu z Bobkami, poziom przypominal raczej WNBA, niz Eurolige. Moim zdaniem ich gra jest prymitywna... oni nie potrafią bronić. W pierwszej kwarcie juz 2-3-4 zawodników pierwszej piątki ma po 2 faule. Co prawda mają długą i wyrównaną ławke... ale rezerwowi takze maja tendencję do nadmiernego faulowania. Przegrałem już na nich dużo pieniędzy... wiec głupotą byłoby teraz odpuścić. Konsekwencja przede wszystkim. Wierze w ich rzebudzenie. Jeśli chodzi o Denver ... to 3 domowe porażki napewno ich rozdraznily. Boston na wyjazdach jest slaby... ostatnio wygral, dlatego dzisiaj pora na wtope. Jezeli dodamy do tego motyw "płytkiego oddechu" to wychodzi na Denver. Indiana też dzisiaj powinna wygrać, jednak @1.3 to dla mnie nieporozumienie. 
|
Do góry
|
|
|
|
#475317 - 02/01/2006 22:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/12/2004
|
Witam
wybrałem dzisiaj dwa spotkania które mnie zaciekawiły.Są to spotkania indiana - seattle, postawiłem na gospodarzy bo nie pamiętam ich takiej złej serii, wiadomo że Artest już jest spalony w tym zespole po jego wypowiedziach i w klubie nie bylo zaciekawie, ale trzeba życ dalej i grać, zespół gospodarzy powinnien się otrząsnąc i wygrać z Seattle, przecież 5 porażka pod rząd to była by katastrofa, gram ten typ przedewszystkim na przełamanie złej passy, co do składów to też przemawiają za Indianą. drugim typem jest mecz New Orleans - Charlotte. czytałem już że niektóre osoby będą stawiać na bobki po ciekawych kursie ale ja tego nie zrobie i postawie na NO które w tym sezonie gra może nie świetnie ale przyzwoicie,są bardzo grożni u siebie co pokazało w poprzednich meczach, brak Okafora w Bobkach to bardzo dużo plus dla gospodarzy. Bardzo dobrze spisuje sie debitant C.Paul notując ponad 16 pkt .Myśle że u siebie wygrają po wyrównanym meczu.
Chciałem jeszcze zagrać NY, myśle że dzisiaj mogą wygrać.
|
Do góry
|
|
|
|
#475318 - 02/01/2006 22:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/03/2004
|
Milweaukee dzisiaj bez Forda i Smitha. Może nie są to jakieś znaczące osłabienia, ale Ford to podstawowy zawodnik i zapewniał w meczu kilkanaście punktów i prawie 7 asyst. Nie wiedząc o tych absencjach zamierzałem zagrać Byczki, a teraz to nie mam już żadnych wątpliwości  Chicago - Melwaukee 1 @ 1.69 SPORTINGBET 8/10 Go Bulls Go Go!! 
|
Do góry
|
|
|
|
#475320 - 02/01/2006 23:11
|
newbie
Meldunek: 25/12/2005
|
Ja dzisiaj gram jeden meczyk za 80 zł:
Seattle + 6,5 10/10
Kategorycznie nie mogę zgodzić się z kolegą Buczym co do siły składu. Indiana zagra Bez Artesta, Tinsleya, Bendera i z O'Nealem mającym problemy z plecami. Są zmotywowani ale nie na tyle aby włomotać Seattle 7 punktami. Sądzę nawet że z nimi przegrają. Sonics nie mają silnego składu ale grają solidną koszykówkę a Lewis i Allen zawsze ciągną swoją ekipę punktowo.
Jeżeli Indiana ma mieć serię 5 porażek to kiedy jak nie teraz. Sonics natomiast celować będą w dobre rozpoczęcie długieeeej serii wyjazdowej.
W tym spotkaniu rozważyłbym również under ale to w drugiej kolejności. Nie ma w indianie kim po prostu rzucać punktów i skupią się na obronie. 5/10
|
Do góry
|
|
|
|
#475321 - 02/01/2006 23:23
|
newbie
|
Sonics poza tym popłyneli z Memphis ale po dobrej grze całego zespołu, z silną defensywnie drużyną a Pacers z Toronto co raczej komentarza nie wymaga...
|
Do góry
|
|
|
|
#475322 - 02/01/2006 23:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/03/2005
|
taka mala dygresja ode mnie... oceniasz swoj typ 10/10 to znaczy ze wg ciebie wejdzie na 100%, zastanawiam sie na czym opierasz swoj optymizm, wiem ze indiana troche przetrzebiona ale pytasz sie kto ma zdobywac punkty?? O`Neal nawet z kontuzja moze rzucic 30 pkt podobnie jak Jackson, a sa jeszcze solidni zmiennicy. Dodatkowo Indiana ma atut wlasnej hali, nie sadze zeby przd wlasna publika polozyli sie i czekali na najmniejszy wymiar kary. Jest jeszcze cos: granie typow na tzw. hiene czesto wychodzi bokiem wiec przestrzegam przed tym meczem... ja osobiscie no bet. Nie twierdze ze tep typ ci nie wejdzie ... malo tego nie gram go wiec zycze Ci aby weszlo  i bedziesz poltorej stowki na plusie. Co do moich typow to jakos dzis mi nie podcodzi ta oferta. Moze sie skusze na byki skoro tak zachwalacie  mysle jeszcze o Knick`sach kurs 1,9 przy tych oslabieniach gosci warty do przemyslenia...no bo kiedys wkoncu wygraja  a dzis wlasna hala i ostatnio cyba jakby grac zaczeli przyzwoicie. Co do meczu Bobków??? sam nie wiem obie ekipy o podobnym potencjale... ...Amkwish ty chyba promowaleś Bobki na czarnego konia tego sezony, czy mi sie cos pomylilo?? ...jak Amkwish poleci to moze jeszce pomysle o Bobkach  pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#475325 - 03/01/2006 00:03
|
newbie
|
dla mnie jest to po prostu warte grania za całą stawkę jaką wczoraj wygrałem. 10/10 to u mnie prawdopodobieństwo do kasy jaką można z zakładu wyciągnąć. Rozumiem o co ci chodzi że 10/10 to powiedzmy mecz Detroit, Chelsea czy Barcelony z jakimś słabiakiem ale ponieważ nie gram czey poniżej 1.5 to dla mnie pewniak jest tak jak z tym Seattle. W skali "normalnej" z graniem betów od 1.01 to jest to w mojej ocenie może 6-7/10.
Uwaga z Washingtonem Jest trafna z tym że jednak o ile pamiętam okoliczności tamtego meczu to Jamison nie grał wtedy z byt dobrz a do Seattle wrócił Ridnour i zarówno Allen jak i Lewis są w gazie.
Moje typy są subiektywne i żeby coś zagrać muszę "czuć" mecz. Wczoraj weszły mi 3/3 NBA i choć piłka wyszła mi dziś trefnie to mimo wszystko liczę na to spotkanie.
Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#475326 - 03/01/2006 00:05
|
newbie
|
a z tą halą to zgoda z tym że zauważ że nie zagrałem zwycięstwa Sonics tylko handi na +6,5 bo uważam że tyle w tym meczu Indianie nie popuszczą.
|
Do góry
|
|
|
|
#475328 - 03/01/2006 10:14
|
stranger
Meldunek: 02/01/2006
|
Quote:
Jak na dzisiaj z NBA widze tylko i wylacznie jeden sensowny mecz do grania oczywiscie na NYN ktore dzisiaj mijemy nadzieje wreszcie przerwia fatalna passe porazek , ogladalem dwa ostatnie mecze NY i widac postep w grze powrot Currego powrot do dobrej dyspozycji Stephona i Taylora sprawia ze biore dzisiaj Knicks po pieknym kursie 3,25 , nie przemawiaja do mnie argumenty ze Suns sa lepsi to musza wygrac otoz wcale nie , dzisiaj NY ma duza szanse zeby powalczyc o przerwanie passy porazek ...
No kolezko - musze ci pogratulowac. Bardzo dobrego typka tu dales i dodatkowo popartego ocena ogladanych meczow. Juz drugi raz zagralem z tego forum NBA typ > 3.00 - tylko, ze podparlem handicapem +7 za 1.92. Nie znam sie na NBA i bede musial sie jeszcze pouczyc kiedy takie mecze grac +7 za 1.92 czy czysta wygrana za > 3.00
Dzieki za rewelacyjnego typa 
A ci co grali na Bullsow za nedzny kurs 1.68 zostali ukarani. Nie wiem jeszcze jakie tu zasady panuja w NBA jesli chodzi o obstawianie ale widze, ze jesli o porownanie z pilka nozna to sa bardzo zblizone, niezmienne - NISKI KURS i ZESPOL GRA PADAKĘ? Po prostu - albo nie graj albo graj przeciwnie (Bulls) 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|