#475514 - 02/01/2006 18:40
Re: Puchar Hiszpanii
|
veteran
Meldunek: 12/06/2004
|
ja mam takie pytanie troch z innej beczki.Czymoże ktoś wejść na stronę www.blaugrana.pl?? Nie wiem co jest nie tak mam nadzieję, że ktoś coś wie na ten temat Pozdro!
|
Do góry
|
|
|
|
#475520 - 03/01/2006 08:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
Sklad Barcy juz mam - nie zagraja: Ronaldinho, Eto'o, Larsson, Edmílson, Deco, Motta i Messi. Powracaja za to Gabri i Van Bommel.
Czy to jest pewne że ci panowie, których wymieniłeś nie zagrają? Pytam bo właśnie wystawiłem zwycięstwo Barcelony na Betfair. Jeśli Barcelona wygra to stracę jakieś 13 euro, a jeśli nie wygra to będę 60 euro do przodu. Dlatego pytam czy ten skład jest pewny?
|
Do góry
|
|
|
|
#475521 - 03/01/2006 09:22
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Quote:
Quote:
Sklad Barcy juz mam - nie zagraja: Ronaldinho, Eto'o, Larsson, Edmílson, Deco, Motta i Messi. Powracaja za to Gabri i Van Bommel.
Czy to jest pewne że ci panowie, których wymieniłeś nie zagrają? Pytam bo właśnie wystawiłem zwycięstwo Barcelony na Betfair. Jeśli Barcelona wygra to stracę jakieś 13 euro, a jeśli nie wygra to będę 60 euro do przodu. Dlatego pytam czy ten skład jest pewny?
Oto kadra Barcy na dzisiejszy mecz: Valdés, Jorquera, Gabri, Iniesta, Van Bommel, Sylvinho, Oleguer, Van Bronckhorst, Puyol, Rodri, Márquez, Jordi Gómez, Cristian, Belletti, Giuly i Ezquerro. Mimo absencji paru kluczowych graczy uparcie obstaje przy swoim, ze dadza rade z Zamora.
Co do drugiego meczu absencja Raula, Woodgatea, Pablo Garcii, Helguery i prawdopodobnie Beckhama i Zidana przekonuje mnie aby zagrac Bilbao, ktore ZAWSZE niesamowicie sie spreza na Real.
|
Do góry
|
|
|
|
#475522 - 03/01/2006 10:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
Oto kadra Barcy na dzisiejszy mecz: Valdés, Jorquera, Gabri, Iniesta, Van Bommel, Sylvinho, Oleguer, Van Bronckhorst, Puyol, Rodri, Márquez, Jordi Gómez, Cristian, Belletti, Giuly i Ezquerro. Mimo absencji paru kluczowych graczy uparcie obstaje przy swoim, ze dadza rade z Zamora.
Dzięki za skład. Moje argumenty są takie: 1. Nie będę płakał jeśli stracę 13 euro, ale jak wygram 60 to będę bardzo szczęśliwy 2. Należy sobie zadać zasadnicze pytanie: Czy Barcelonie zależy na jakimś tam pucharze? Nie kwestionuje tego że Barcelona mogłaby roznieść Zamore, ale czy będzie chciała to zrobić? 3. Skład Barcelony świadczy o tym że szczególnie im nie zależy na tym meczu. Rijkard chce sprawdzić innych graczy i jednocześnie oszczędza gwiazdy. 4. Drużyny z niższych lig potrafią zgotować piekiełko liderom na własnym boisku. Ciekaw jestem ilu będzie kibiców Barcelony na tym meczu? Kibiców Zamory na pewno będzie bardzo wielu. 5. Barcelone czeka jeszcze rewanż na Camp Nou, więc remis nie byłby takim złym rezultatem.
Takie są moje argumenty. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#475524 - 03/01/2006 10:56
|
veteran
Meldunek: 19/05/2003
|
blaugrana.pl bedzie dosptena dopiero za jakis czas... Igor ciezko sie z toba nie zgodzic. Aczkolwiek zwroc uwage na fakt, ze Barcelona jest druzyna, ktora najczesciej zdobywala Copa del Rey. Co do absencji na dzisiejszy mecz to po prostu Rijkaard dal odpoczac zawodnikom, ktorzy wystepuja w kazdym meczu. Ale Barcelona niejednokrotnie juz pokazala, ze ma w skladzie wielu znakomitych zawodnikow. W dodatku ten mecz bedzie szansa na podtrzymanie swietenj passy, jesli dzis Blaugrana wygra to bedzie ich 14 zwyciestwo z rzedu. Wiec nie sadze, aby ktos chcail to udpuscic. Rijkaard w wywiadach wielokrotnie podkreslal, ze dzis jego zespol nie moze sie rozluznic. Chce by jak zawsze wszyscy byli skoncetrowani od pierwszej do ostatniej minuty meczu. A tak wogle po prostu nie wyobrazam sobie jak taki zespol, jak Zamora moze dzis chocby zremisowac... 16 pozycja w lidze... Zalla Zamora 1-1 Zamora Lemona 4-1 Cultural Durango Zamora 2-1 Valdés, Jorquera, Gabri, Iniesta, Van Bommel, Sylvinho, Oleguer, Van Bronckhorst, Puyol, Rodri, Márquez, Jordi Gómez, Cristian, Belletti, Maxi, Giuly i Santi Ezquerro
Zamora Vilches, Dani, José Luis, Candela, Corral, San Miguel, Bugarín, Garmendia, Alcaide, Encinas, Abel, Juanfer, Emilio, Diego Herrera, Quini Po prostu nie grajcie tego spotkania. A co do pogody to bedzie okolo 13 stopni wiec nie ma co si martwic o stan murawy. Na stadionie powinno zasiasc 11.000 ludzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#475525 - 03/01/2006 12:06
|
veteran
Meldunek: 10/08/2005
|
Witam. Dużo ludzi gra dziś Barcelone.. Bo niby jak wielka Barca może nie pokonać 3 ligowej drużyny.. Rok temu myslałem podobnie. Nie pamiętam z kim grała Barca, ale była to bodajże także 3 ligowa drużyna.Mecz się skończył wynikiem 1-1. Już dawno wyleczyłem się z pucharów. A dla Barcy życzę dziś jak najlepiej:) Powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#475527 - 03/01/2006 14:15
|
addict
Meldunek: 19/12/2005
|
Zamora - Barcelona Zamora +1.5 & +2 2.08 ( Unibet) Wg mnie dosc pewne zdarzenia. Jak pisaliscie, Barca bez kluczowych zawodnikow. Ktos napisal ze barca ma silna kadre i dobrych zmiennikow, no oki, ale powiedzcie ile bramek strzelil Etoo z Ronaldinho a ile reszta? Tych dwoch nie bedzie i to jest dla mnie kluczowa sprawa. Do tego dochodzi mecz rewanzowy. Ogolnie bym postawil 1X ale ja zawsze wole zminimalizowac ryzyko porazki wiec daje Asiana. Nie sadze by Barca rozgromila ich. Mimo iz jestem fanem Realu, dzis daje 1X na Bilbao. Oto pełna kadra Realu: Bramkarze: Diego López, Casillas. Obrońcy: Salgado, Diogo, Ramos, Mejía, Raúl Bravo, Cicinho, Woodgate. Pomocnicy: Gravesen, Javi García, Baptista, Zidane, Guti, Beckham, Balboa. Napastnicy: Robinho, Soldado. Jak widac troche uboga a w bilbao kazdemu gra sie ciezko i napewno Realowi.
|
Do góry
|
|
|
|
#475529 - 03/01/2006 15:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2005
|
przypuszczalne składy za www.as.comBILBAO PO 13 Aranzubia DF 12 Lacruz DF 30 Amorebieta DF 2 Expósito DF 38 Danobeitia CC 15 Iraola CC 18 Gurpegi CC 16 Orbaiz CC 17 Etxeberría DL 8 Guerrero DL 23 Aduritz Real M. PO 1 Casillas DF 2 Michel Salgado DF 4 Sergio Ramos DF 24 Mejía DF 15 Raúl Bravo CC 23 Beckham CC 16 Gravesen CC 14 Guti DL 10 Robinho DL 8 Baptista DL 19 Soldado W zespole Athletic wystąpi kilku młodych zawodników, w tym debiutant i to na pozycji środkowego obrońcy Fernando Amorebieta z drużyny B. Mimo to ja dalej daje 1X. Stadion SAN MAMES (40.000) to najgorszy stadion dla galaktycznych
|
Do góry
|
|
|
|
|
|