kurde a rano pisalem ze jestem sklonny postawic na over 2.5 w meczu slaska i ze czuje, ze beda emocje a pozniej czytalem wpisy innych i oczywiscie sie przekonalem na under

jednak trzeba bardziej sobie ufac
gdzie twoja druzyna gra ?
jezeli pytasz o te, ktorej najbardziej kibicuje to w 3 rundzie eliminacji do ligi mistrzow a jezeli o te z miasta z ktorego pochodze to w 4 lidze (ale jestem jej srednim kibicem) a jezeli o te ktora jest z miasta w ktorym mieszkam to w srodku ekstraklasy skonczyla sezon

tak czy siak chodzi mi o to, ze najezdzasz ciagle na polskie druzyny i to jest zabawne

kibic
najezdzam ? repra jest slaba, nie boje sie tego napisac, kluby sie osmieszaja rok w rok, mam pisac, ze tak nie jest ? jest szansa zarobic na naszych porazkach i trzeba z tego korzystac, to nie miejsce na patriotyzm - a uwierz, wyjazdow na kadre mam sporo i tam objawow 'patriotyzmu' zaznasz co nie miara - zapraszamy
kibicowanie - pojecie wzgledne. jezeli dla ciebie kibicowanie to tylko i wylacznie jezdzenie na mecze i glosne dopingowanie swojej druzynie to spoko, za wielkim kibicem nie jestem w takim razie. aczkolwiek jak tylko wisla przyjezdza do gdanska to chodze na mecze

nie zawsze sa mozliwosci zeby jezdzic na inne. a co do polskich zespolow to fakt, w wiekszosci zawodza, ale prawie co roku trafia sie jeden, ktory dostarcza nam emocji. wierze, ze nadejdzie czas wiekszych emocji i ze nie tylko jeden klub rocznie bedzie nam je dostarczal