#484145 - 14/01/2006 11:50
NBA 14.01.2006
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
|
Pinnacle Pomocne linki na górze tematu
|
Do góry
|
|
|
|
#484150 - 14/01/2006 16:36
Re: NBA 14.01.2006
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/11/2004
|
Clevland? ja ich nie ruszam. Za slabo bronia obwod by nawiazc wyrownana walke z Suns. Widzialem ich w meczu z Mil i to jak odpuszczali krycie wolalo o pomste do niebie. Mialem wtedy 1 na nich i krew mnie zalewala. A Pho na fali, z Lakersami i Phila wygrali zdecydowanie(warto na to spojrzec w kontekscie Alan-Kobe_lebron, jak juz pislaem slabo broniaony obowd, niezla seria 8-2 Sloneczek, pokonanie SA i Miami wiec 1,35 wcale nie takie glupie.
Jesli szukac niespodzianki to ja bym abrdziej sklanial sie ku 4,- na Memphis. miski jeda z lepszych ekip na wyjezdzie, wygrana NJ a szczegolnie jej rozmiary robia wrazenie. A jak gra ostatnio SA moglismy wszyscy obserwowac w meczach z deti suns. W tej formie Łostrygi to aledwie srediacze jak najbardziej do ogrania.
podba mi sie rowniez washington. Roszady w skaldzie wyraznie wyszly im na dobre, nie maja przestwojow. Spotali sie 4 dni temu i Wizards byli zdecydowanie lepsi wygrywajac wyraznie kazda kwarte. Mmo iz najlepzych zawodow nie rozegral Arenas.
Clippersi wygladaja tez calkiem przyjemnie.Szkoda ze nie gra Brand bo tedy bym nie mial rzadnych watpliwosci, ale i tak chyba sobie poradza. Seattle bez Alena.? Ja ich nie widze przy calym szacunku dla Lewisa. tym bardziej ze nie graja takze dwaj centzry: Pardo i Fortson. Slabo to widze.
Nie dotykam natomaist napewno Utah z Miami. po prostu tu mnie nic nie zdziwi. kazda z druzyn moze zagrac wspaniale zawody jak i dac dupy na calej lini. A zgadywac ktoraco zagra nie amiezram ani po 2,3 ani po 1,5. No i Shaq by mogl cos z soba zrobic bo przydomek grubasek coraz bardziej przestaje byc zartobliwy. Kidys mimo sowch warunkow jakze szybki i dynamiczny zawodnik dzis coraz czesciej imponuja tylko warunkami.
|
Do góry
|
|
|
|
#484153 - 14/01/2006 16:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Quote:
Clevland? ja ich nie ruszam. Za slabo bronia obwod by nawiazc wyrownana walke z Suns. Widzialem ich w meczu z Mil i to jak odpuszczali krycie wolalo o pomste do niebie. Mialem wtedy 1 na nich i krew mnie zalewala. A Pho na fali, z Lakersami i Phila wygrali zdecydowanie(warto na to spojrzec w kontekscie Alan-Kobe_lebron, jak juz pislaem slabo broniaony obowd, niezla seria 8-2 Sloneczek, pokonanie SA i Miami wiec 1,35 wcale nie takie glupie.
Jesli szukac niespodzianki to ja bym abrdziej sklanial sie ku 4,- na Memphis. miski jeda z lepszych ekip na wyjezdzie, wygrana NJ a szczegolnie jej rozmiary robia wrazenie. A jak gra ostatnio SA moglismy wszyscy obserwowac w meczach z deti suns. W tej formie Łostrygi to aledwie srediacze jak najbardziej do ogrania.
podba mi sie rowniez washington. Roszady w skaldzie wyraznie wyszly im na dobre, nie maja przestwojow. Spotali sie 4 dni temu i Wizards byli zdecydowanie lepsi wygrywajac wyraznie kazda kwarte. Mmo iz najlepzych zawodow nie rozegral Arenas.
Clippersi wygladaja tez calkiem przyjemnie.Szkoda ze nie gra Brand bo tedy bym nie mial rzadnych watpliwosci, ale i tak chyba sobie poradza. Seattle bez Alena.? Ja ich nie widze przy calym szacunku dla Lewisa. tym bardziej ze nie graja takze dwaj centzry: Pardo i Fortson. Slabo to widze.
Nie dotykam natomaist napewno Utah z Miami. po prostu tu mnie nic nie zdziwi. kazda z druzyn moze zagrac wspaniale zawody jak i dac dupy na calej lini. A zgadywac ktoraco zagra nie amiezram ani po 2,3 ani po 1,5. No i Shaq by mogl cos z soba zrobic bo przydomek grubasek coraz bardziej przestaje byc zartobliwy. Kidys mimo sowch warunkow jakze szybki i dynamiczny zawodnik dzis coraz czesciej imponuja tylko warunkami.

|
Do góry
|
|
|
|
#484154 - 14/01/2006 17:10
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/04/2005
|
Quote:
Aha, no i mimo straznie wysokiego handi zastanawiam sie czy nie agrac Det. W konteksci niezykle wysokiego zwyciestwa przekonuje mnie...absencja Arroyo
Jak dla mnie ten hc za wysoki. Ja osobiscie odpusczam ten mecz. Arroyo dziś chyba już zagra, o ile sie nie myle to chyba mial kare jednego meczu i przeciwko Spurs już nie grał wiec dziś chyba już go zobaczymy Zachciało mu sie arbitrow popychac 
|
Do góry
|
|
|
|
#484156 - 14/01/2006 17:22
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/04/2005
|
To może i ja skrobne pare zdań.. Dziś dubelek: NO + Wizards
Kurs na wizards zachęca do gry, nawet niewielkie handi -2.5 spokojnie powinno zostać złamane. Atlanta - ostatnia ekipa w lidze dziś podejmuje stołecznych, którzy wczoraj wygrali z Indianą na ich gorącym terenie. 2 dni wcześniej rozjechali u siebie atlante ponad 30pkt którzy grali w pełnym składzie. Gospodarze zapewne będą chcieli sie zrewanżować za tą dotkliwą porażke ale nie widze najmniejszych przesłanek by tak sie stało. W 10 bezpośrednich spotkaniach miedzy tymi zespołami, atlanta tylko 3 razy okazała sie lepsza. Wizards w gazie dziś odprawią z kwitkiem Hawks. Brak poważniejszych kontuzji po jednej i po drugiej stronie. Co do NO, to jest to typ bardziej na porażke rakiet niż na zwycięstwo NO aczkolwiek może nie słusznie, rakiety bez T-maca to zupełnie inna drużyna, dodatkowo brak Minga(kiedy Yao ma wrócić do gry?), już chyba przesądza o porażce Houston.
|
Do góry
|
|
|
|
#484157 - 14/01/2006 19:48
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/08/2004
|
Dziś w NBA zagram tylko 3 zakłady: dubel Washington ml i Dallas ml po kursie łącznym 2.22 i Utah ml po kursie 2.45 to za średnie stawki, oraz Dallas ml 1.33 grubiutko (w końcu 33% piechotą nie chodzi  ) pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#484161 - 15/01/2006 09:00
|
enthusiast
Meldunek: 21/12/2005
|
Jednak pistonsi przekroczyli handi, a co do atlanty to tak elegancko sie układał mecz dopóki nie wystąpiła dogrywka. I underek w p...  Pozdr Gregorovius
|
Do góry
|
|
|
|
#484162 - 15/01/2006 11:31
|
member
Meldunek: 09/01/2006
|
Wczoraj chcialem zagrac na Memphis Grizzlies handicap +8 - i by sie oplacilo. Zrezygnowalem, bo ktos tu pisal, ze MG na wyjazdach slabo graja. Nie moglem sprawdzic z kim grali na AWAYu, jakimi rozmiarami polegli na AWAYu, jak silne byly druzyny u siebie w tyc meczach. Wiec zrezygnowalem z MG. Czy sa gdzies jakies proste statystyki - cos na wzor www.betbase.info z pilki noznej, ktore podobnie jak betbase obrazowo pokazuja sile ekip? Chodzi o: - h2h - miejsce w tabeli - wyniki w domu - wyniki na wyjezdzie z poszczegolnym zespolami Ze strony www.nba.com statystyki sa bardzo nieczytelne, pelno jakichs statystyk na poszczegolnych graczy, terminow ktorych nie rozumiem. To mnie w typowaniu nie interesuje ale gra calego zespolu jako taka. Stad prosilbym o podanie czy sa jakies takie statystyki do NBA na wzor betbase - bo do pilki noznej stosuje tylko i wylacznie betbase - i to w zupelnosci wystarcza. Dzieki.
|
Do góry
|
|
|
|
#484163 - 15/01/2006 11:41
|
member
Meldunek: 09/01/2006
|
Poza tym jestem troche w szoku. Tak zawsze to NBA wchodzi? Nie interesuje sie zbytnio tym i dopiero ostatnio sie zainteresowalem - ale taki KRAJAN wytypowal trafnie 3 mecze z handicapami. Ogolnie duzo osob jak widze dosc trafnie typuje - oprocz chyba osttnich meczow zabielanego bo widac, ze gra sobie tak rekraacyjnie po 3 mecze na kupon - a to za duzo IMHO - chociaz jak pamietam zabielany tez wczesniej trafne mecze podawal. Sam skorzystalem nie raz i zarobilem - tez wczoraj handi -2,5 na Czarodziejow, Magikow czy jak tam.  Ale mecz  Wazne ze wszedl. Kto z tutaj typujacych moglby sie pochwalic, czy na NBA ma wypracowany znaczy profit przy zalozeniu stawki plaskiej w tym sezonie?
|
Do góry
|
|
|
|
#484164 - 15/01/2006 11:45
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
Wybaczcie ze OT ale bardzo tego potrzebuje...
Ma ktos nagrany urywek filmu w ktorym doszlo do bojki miedzy Allenem i Doolingiem ? Mozna ten film sciagnac z neta ?
Widzialem to na CNN, powiem ci nic specjalnego, chociaz Dooling w niezla furie wpadl, ale i tak tej bojce daleko do zeszlorocznego wypadu Artesta w trybuny 
Sorry za OT 
|
Do góry
|
|
|
|
#484165 - 15/01/2006 11:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/11/2004
|
Quote:
Czy sa gdzies jakies proste statystyki - cos na wzor www.betbase.info z pilki Dzieki.
http://www.betexplorer.com/
|
Do góry
|
|
|
|
|
|