![]() |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| Kto jest online |
| 5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, pacyfista, akagi, burbon, alfa), 4575 gości oraz 20 wyszukiwarek jest obecnie online. |
|
Key:
Admin,
Global Mod,
Mod
|
| Statystyki forum |
|
24784 Użytkowników 105 For i subfor 51123 Tematów 5806712 Postów
Najwięcej online: 13128 @ 24/09/2025 03:14
|

na dobitke jeszcze jedno pytanie. Jezeli Chce dostać od kogos reffreal, to ten ktoś musi mnie wpisać w pole refferal ( trywialne) lecz jednak, co ma wpisac. Jakies dane które podałem podczas rejestracji, lecz które to są. Swoją droga strasznie nie dopracowany ten buk. Mało opisów, chyba są przygotowani na tak "dociekliwych" Europejczyków.
dltaego nie mogłem odpisać. A więc tak napisałem im -maila ze chcę wypłątę na Neteller. Oni mi kazali na ich stronie kliknąć na Neteller, wpisać nr i kwotę, potem zaakceptować. Musiałem im wysłać skan dowodu. Z wygranej zabrali 25$, czyli ten pierwszy bonus oraz 10$ opłata za Neteller.
Poprzedni temat
Lista tematów