|  
| 
| 
| 
| #487938 - 25/01/2006 20:29  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   enthusiast

Meldunek:  06/11/2005
 | 
Quote:Popieram w 100%oby sie tylko nie okazalo ze promocje,bonusy bez depozytu juz calkiem wygasly dla Polakow bo ciezko cos na dana chwile wylapac jak sto juhuw
 Po drugie mysle ze o bonusie z PI lepiej pisac w dziale 'Kasyna i gry hazardowe', bo to nie jest zaden bukmacherski bonus, tym bardziej, ze istnieje juz tam ten temat. Jak tak dalej pojdzie to bedziemy tu niedlugo pisac o pronmocjach w kasnach:)

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #487939 - 27/01/2006 20:38  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   member

Meldunek:  23/12/2005
 | 
Już dawno nie było żadnych bonusów dla Polaków... Chyba już o Nas zapomnieli:( |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #487941 - 28/01/2006 09:15  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   veteran

Meldunek:  22/01/2006
 | 
Quote:
 Dla Chińczyków, Mongołów, Irakijczyków, Hiszpanów i innych nacji też nie było. Więc przestańcie już płakać, że czujecie się zakompleksinymi Polakami. Jeśli ktoś nie otrafi wygrywać bez bonusów to niech nie gra.

W tym rzecz, że tacy panowie, którzy nie potrafią normalnie wygrywać łapią każdą lepszą okazję na kilka eurocentów
  Myślę jednak że kilkanaście godzin zabawy nie jest warty tych kilka PLNów...
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #487942 - 28/01/2006 10:17  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   enthusiast

| 
Quote:Nie, nie Polak darmochy nie wezmie bo niby po co , bo niby dlaczego nie ma bonusow dla Polakow bo wzgardziliscie darmocha???? nie rukwa dlatego ze jak wam dadza te o ktorych piszecie kika ojrocentow to po 50kont walicie na lep i teraz zdziwko ze jakies kompleksy itp. panowie porownujecie siebie do mongolow , chinczykow , irakijczykow czy to niejest kompleks nizszosci bo ile ja ubolewam nad mentalnoscia Polakow o tyle jestem z mojego pochodzenia dumny , i nie potrzebuje takiego zakompleksionego poronania.

Quote:
 Dla Chińczyków, Mongołów, Irakijczyków, Hiszpanów i innych nacji też nie było. Więc przestańcie już płakać, że czujecie się zakompleksinymi Polakami. Jeśli ktoś nie otrafi wygrywać bez bonusów to niech nie gra.

W tym rzecz, że tacy panowie, którzy nie potrafią normalnie wygrywać łapią każdą lepszą okazję na kilka eurocentów
  Myślę jednak że kilkanaście godzin zabawy nie jest warty tych kilka PLNów...

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #487944 - 28/01/2006 10:41  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   enthusiast

| 
Quote:Szczerze mowiac nic mnie to nie interesuje czy w innych krajach jest tak czy inaczej,bo mieszkam tutaj i jestem zdany na lojalnosc Polakow a nie jakis mongolow.Czy ja mam moze jeszcze wolami do pracy jezdzic bo w mongolii jezdza ?
 a skad wiecie czy w innych krajach nie rzucaja sie na promocje tak jak w Polsce?.A nie tylko z polakow takich robicie

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #487945 - 29/01/2006 09:22  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   enthusiast

Meldunek:  19/11/2004
 | 
Jesteś zdany na Bukmachera a nie na lojalność rodaków. Jak jakiś pierd....y bukmacher wyklucza z bonusów Polaków to jego sprawa. Są inni. Jakoś Expekt,   Unibet , Sportingbet, BAW i jeszcze paru nie bojkotują nikogo za to, że mieszka w Warszawie, Lublinie, czy Krakowie. Jeśli bukmacher nie ma strony z polska czcionką, nie daje możliwości grania za złotówki, nie ma konta w polskim banku i nie organizuje akcji promocyjnych nie jest nic wart. Może mieć najwyższą ocenę SBR a ja i tak nie założę u nigo konta, bo mi szkoda na to czasu. Są tacy bukmacherzy, którzy nie szanują Polaków i ja nie mam zamiaru błagać ich o kilka Euro. A widzę, że wielu europejczyków  z tego forum, woli się poniżać. A dowartościowują się pisząc o wyższości innych nacji nad Polakami. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #487947 - 29/01/2006 13:14  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  05/05/2004
 | 
Powiem krótko - w 100 % się zgadzam !!!!  Quote:
 Jesteś zdany na Bukmachera a nie na lojalność rodaków. Jak jakiś pierd....y bukmacher wyklucza z bonusów Polaków to jego sprawa. Są inni. Jakoś Expekt,
  Unibet, Sportingbet, BAW i jeszcze paru nie bojkotują nikogo za to, że mieszka w Warszawie, Lublinie, czy Krakowie. Jeśli bukmacher nie ma strony z polska czcionką, nie daje możliwości grania za złotówki, nie ma konta w polskim banku i nie organizuje akcji promocyjnych nie jest nic wart. Może mieć najwyższą ocenę SBR a ja i tak nie założę u nigo konta, bo mi szkoda na to czasu. Są tacy bukmacherzy, którzy nie szanują Polaków i ja nie mam zamiaru błagać ich o kilka Euro. A widzę, że wielu europejczyków z tego forum, woli się poniżać. A dowartościowują się pisząc o wyższości innych nacji nad Polakami. 

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #487948 - 29/01/2006 14:59  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   enthusiast

| 
Quote:No to co zamykajmy temat "bonusy bez depozytu " bo to zbyt duza ujma na honorze dla wiekszosci lapac promocje.Nie schylajmy sie po lezaca na hodniku5cio zlotowke nie kupujmy z promocjii ,nie czekajmy na wydanie reszty w sklepie, placmy za wszystko wiecej niz trzeba , zeby ktos nie pomyslal ze nas nie stac. w koncu to bogaty kraj.Nawet afrykanscy lekarze przyjezdzaja na zarobki do polscy (polscy juz tyle sie nachapali ze z nudow wyjezdzaja do szwecji itp. juz w kilka lat moze miesiecy po pracy w polsce stac ich na dozywotnie wczasy za granice) zarabiscie bogaty kraj bogaci ludzie
 Powiem krótko - w 100 % się zgadzam !!!!

Quote:
 Jesteś zdany na Bukmachera a nie na lojalność rodaków. Jak jakiś pierd....y bukmacher wyklucza z bonusów Polaków to jego sprawa. Są inni. Jakoś Expekt,
  Unibet, Sportingbet, BAW i jeszcze paru nie bojkotują nikogo za to, że mieszka w Warszawie, Lublinie, czy Krakowie. Jeśli bukmacher nie ma strony z polska czcionką, nie daje możliwości grania za złotówki, nie ma konta w polskim banku i nie organizuje akcji promocyjnych nie jest nic wart. Może mieć najwyższą ocenę SBR a ja i tak nie założę u nigo konta, bo mi szkoda na to czasu. Są tacy bukmacherzy, którzy nie szanują Polaków i ja nie mam zamiaru błagać ich o kilka Euro. A widzę, że wielu europejczyków z tego forum, woli się poniżać. A dowartościowują się pisząc o wyższości innych nacji nad Polakami. 

|  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #487949 - 29/01/2006 15:47  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   enthusiast

Meldunek:  19/11/2004
 | 
tk0mas: Z tym supportem to zgoda. Ale dalej już nie. Ja nie uogólniam. Nie wszyscy zagraniczni bukmacherzy są do bani. Mi chodzi o to, że niektórzy narzekają, że im jakiś bukmacher nie chce dać bonusa. Są firmy, które walczą o polskiego klienta. Robią wiele, żeby grać właśnie u nich. Żebym grał za granicą musi mi się to opłacać. Przewalutowania, banki pośredniczące, dłuższe terminy oczekiwania na pieniądze. To zniechęca. Dlatego bukmacher powinien mi to jakoś zrekompensować. I pownien robić promocje bonusowe, rozdawać freebety, żeby mnie przyciągnąć. A jak jakiś bukmacher (o którym 99.9% forumowiczów słydszy po raz pierwszy) robi problemy to sobie myślę: Pies go j...ł i zakładam konto u innego. A niektórzy na forum tak nie potrafią. I wywysuwają obłędne teorie, że prawdopodobnie jacyś przedsiębiorczy rodacy  próbowali okraść bukmachera i dlatego teraz jesteśmy dyskryminowani. BAW, Expekt,   Unibet  co jakiś czas robią różne promocje. I jakoś nie narzekają na Polaków. No może czasami komuś zamkną konto. Ale jestem pewien, że obywatele innych państw też mają poblokowane konta. Też próbowali wyłudzić bonusy startowe. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #487950 - 30/01/2006 00:37  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/08/2005
 | 
Ok w tych aspektach sie z Tobą zgadzam. Ja gram zarówno w polskojęzycznych bukach jak i obcojezycznych. To, że niektórzy prubója walczyć o każdy grosz za darmo spoko, nie mam nic przeciwko, bo może nie ażdy może sobie pozwolic na złożenie depozytu. Jeżeli chodzi o promocja to faktycznie buki z polskimi napisami naprawde zachęcaja do grania. Ale stwarzają inne problemy zniechęcające. Ja wiem, że nigdy juz nie wpłace pieniędzy do Expekta ani do Sportingbet, oni odepchnęli mnie strasznymi problemami z serverem. Strona expekta potrafiła czasami szwankować kilka dni, natomiast Sportingbet tlumaczył sie raz zamknięciem strony z powodów "update server" na kilka minut przed rozpoczęciem meczy z AO. Tak jakby nie mogli poinformowac o tym kilka godzin wcześniej, że taka sytuacja może sie zdażyć. Ogólnie najlepiej jest sprawdzić prawdomówność buka, jego oferte i wszystkie za i przeciw, dopiero kiedy u niego agramy mozemy sie przekonać czy nam odpowiada czy nie.  P.S. do tych co naprawde zakładaja po kilka kont aby dostać to 5 zł. Na tym świecie sie nie da zarobić tak łatwym sposobem, i później niech te osoby nie płaczą, że bukmacher ich oszukał i nie chce wypłacić pieniędzy. Dziękuje i pozdrawiam   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #487951 - 30/01/2006 09:22  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   member

Meldunek:  16/12/2005
 | 
co to za targ na privie sobie pogadajcie tutaj tylko info o bonusach |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #487953 - 08/02/2006 16:03  Re: Bonusy bez depozytu [7] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/08/2004
 | 
Quote:
 http://www.betandgamebacker.com/
 nie sprawdzalem tego, dostalem link od jakiegos kolesia na poczte na tlenie

niby wszystko ok...

ale z tego co zrozumiałem, ale slaby z anglika jestem

muszą Cię zweryfikować po karcie kredytowej...

trzeba obrócić te 10$ dziesiec razy w zakładach przed wypłatą...

coś takiego chyba...

jest w regulaminie napisane
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |