Quote: mo qrwa niezle zalogowalem sie, a tam kredyt 0.00...
u mnie to samo........ zalogowalem sie, zagralem 2 zaklady za chwile patrze na konto a tam kredyt 0.............. pewnie sie wyjasni ale gdzie zginela kasa to nie mam pojecia...
Quote: Nie idzie poniewaz pewnie wysylasz na zly adres (angielski support). 10 minut temu napisalem do nich maila i przed chwila otrzymalem odpowiedz. Oto mail na support w jezyku polskim: support.poland@expekt.com
dzieki dobry czlowieku
Nie ma sprawy. Apropo polskiego supportu. Czyz nie powinien on byc zawarty na polskiej stronie expekta?!?
Quote: a teraz skolei wychodzi mi ze nastapil blad w czasie przetwarzania danych - i dalej nie moge wyslac tego maila i dupa blada!!!
Zaloz sobie konto na o2.pl i sproboj stamtad, koniecznie wpisujac temat:P. Jesli nie pomoze poprostu zmien przegladarke(z Mozilli przez o2.pl doszlo bez problemow)
Quote: mo qrwa niezle zalogowalem sie, a tam kredyt 0.00...
u mnie to samo........ zalogowalem sie, zagralem 2 zaklady za chwile patrze na konto a tam kredyt 0.............. pewnie sie wyjasni ale gdzie zginela kasa to nie mam pojecia...
Na poczatku mialem to samo: potwierdzilem zaklad i w tym momencie sie zawiesil, po paru minutach znow sie loguje a tam 0.00.Po paru kolejnych zowu zalogowalem sie z kasa bylo wszystko ok, ale musialem jeszcze raz to samo zagrac.
Witam. U mnie nie rozliczyli zakladu z nocnego NBA. Poslalem maila odpisali ze sprawnie zalatwia sprawe a tu ...........DUPA strona nie chodzi wcale,a sporo meczy na nocy w NBA do obstawienia.Moze sie postaraja??? Pzdr.
obawiam sie ze nie szybko bo z tego co tutaj widac to chyba im to cos do dupy dziala!!! juz sobie chyba narobili nie kiepskiego gnoju i chyba nie beda w to brnac!!!tak wiec uruchomia jak juz beda pewni ze wszystko jest OK
ale po co wogole to gowno robili???przeciez to sie niczym nie rozni od starej wersji-no moze poza pewnymi zmianami graficznymi!!! lepiej gdyby zajeli sie LIVE i zrobili z tym gownem cos ciekawego bo jak narazie to poziom live jest delikatnie mowiac slabiutki!!!