Maku
old hand
Meldunek: 31/07/2005
te zlodzieje chyba mi kase ukradli!!!! mialem ze jest w trakcie przekazania do wyplaty... teraz juz nie ma tego komunikatu a maila zadnego nie dostałem tak jak zawsze przy wypłacie... wie ktos co sie dzieje????!!!!
Niezla oferte dali na NBA.....szkoda sobie d....y zawracac wyplacam jutro cala kase i loguje w Pinnacle lub bet 365. To jest kpina ,i wszystko w tym temacie. Pozdrawiam
POWTARZAM JESZCZE RAZ DAJCIE SPOKÓJ TTEMU BUKMACHEROWI . TYLE CZASU U NICH GRAM I NIGDY PROBLEMÓW NIE MIAŁEM . WYPŁATY SZYBKIE NIE OKRADLI MNIE NAWET Z JEDNEGO GROSZA. CONRAD POWTARZAM WARA OD EXPEKTA .NIE PROWOKUJ MNIE BO ZACZNE NAŚMIEWAĆ SIE ZE SPORTINGBETU A TEGO CHYBA NIE CHCESZ . POWTARZAM WARA OD EXPEKTA!!!!!!!!!
Co oni tam robią! Jeszcze nie wyplacili kasy za wczorajsze skoki Nie wiadomo co kombinują, support się nie odzywa. Ale dali dupy, mogli by chociaz jakies przeprosiny w postaci bonusa zrobić
Quote: POWTARZAM JESZCZE RAZ DAJCIE SPOKÓJ TTEMU BUKMACHEROWI . TYLE CZASU U NICH GRAM I NIGDY PROBLEMÓW NIE MIAŁEM . WYPŁATY SZYBKIE NIE OKRADLI MNIE NAWET Z JEDNEGO GROSZA. CONRAD POWTARZAM WARA OD EXPEKTA .NIE PROWOKUJ MNIE BO ZACZNE NAŚMIEWAĆ SIE ZE SPORTINGBETU A TEGO CHYBA NIE CHCESZ . POWTARZAM WARA OD EXPEKTA!!!!!!!!!
Ok broniłem tego buka jak mogłem bo nigdy mi nie podpadli , ale cholera powoli szlak mnie zaczyna trafiać na nich i wybuchnę . Rzeczywiście przerwy się zdarzają i to jest normalne ( np Sportingbet ) ale one kó....a nie trwają aż trzy dni . Dziś środa a ja żadnego zakładu nie puściłem to już przesada . Paranoja aby gość z Polski logował się do konta Hiszpana i przeglądał mu konta a może moje cholera konto przeglądał jakiś Holender do diabła. Lubiłem tego buka , ale po tym wszystkim przyznaję wam rację wkurzyli mnie na całego . Gdy tylko bedzie można chyba wypłacam stamtąd pieniądze i przeproszę się ze Sportingbetem albo zaufam Unibetowi . Zobaczę . Komuna minęła konkurencja jest duża . Pozdrawiam i sorry jeszcze raz za atak na wasze posty.