Ten norman to debil i prowokator .Wszyscy ktorzy odpowiadaja temu przyglupowi sami sobie wystawiaja "laurke" Tylko dzieci i amatorzy graja w jednym buku .Dla pozostalych awaria jednego buka nie jest zadna przeszkoda aby zagrac to co chca zagrac. Dzis Barcelona bardzo grubo i nieco lzej Bayern i Werder z podporkami. Zycze wysokich wygranych.
Słuchajcie exp nie działa i nie moge sprawdzic kuponu "w trakcie", a sprawa jest taka ze dalem tasiemca za 20 zl na 500zl i widze ze wszystko powchodzilo i nie pamietam jednego typu, tzn dawalem w skokach morgensterna. Kurs kolo 1.5 byl. Pamietacie moze z kim byl w parze? Bo ja wlasnei zapomnialem. To byl albo kuetel (i wtedy wtopilem) albo kofler (i wtedy wygralem). To dla mnei wazne, prosze o szybkie info, Dzieki z gory!
Quote: Najlepszy buk?? expekt sie dziś SKOMPROMITOWAŁ!!! Dziś używając swojego loginu i hasła zalogowałem się na konto jakiegoś Hiszpana. Przejrzałem jego dane, historie zakładów....nawet ładny tasiemiec mu narazie wchodzi ... Przeciez to jest nie do pomyślenia!!! Ja mu nic na koncie nie zmieniałem, ale ciekaw jestem kto miał dostęp do mojego? Narazie nawet nie moge sprawdzic czy wszystko ok. Support od 9 czy 10 nawet nie odpisał na moja wiadomość.
Quote: TYLKO KRYTYKOWAĆ UMIECIE , NIE POTRAFICIE USZANOWAĆ CIEŻKIEJ LUDZKIEJ PRACY DLA DOBRA GRACZY ? EXPEKT PRZECIEŻ NIE ROBI TEGO SPECJALNIE CIĘZKO PRACUJĄ ABY STRONA DZIAŁAŁA I WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI
na nastepny raz niech ludzie z Expektu wezma pod uwage to, iz nie wszystko udaje sie za pierwszym razem, ze moze sie cos walnac i potrzeba bedzie na dokonczenie spraw troche wiecej czasu niz sie zakladalo - w zwiazku z tym nie musieli akurat teraz robic swojej strony kiedy rewanze ligi mistrzow za pasem (wlasciwie to za moment)
Meldunek: 16/12/2003
I co wszyscy bluzgujacy ? wyplacacie pieniazki z expektu? to wyplacajcie respekt dla nich wyrobili sie z robota:) Kolejny raz nie zawiodlem sie na nich i nie mam z expektem zadnych problemow No to gramy
Słuchajcie exp nie działa i nie moge sprawdzic kuponu "w trakcie", a sprawa jest taka ze dalem tasiemca za 20 zl na 500zl i widze ze wszystko powchodzilo i nie pamietam jednego typu, tzn dawalem w skokach morgensterna. Kurs kolo 1.5 byl. Pamietacie moze z kim byl w parze? Bo ja wlasnei zapomnialem. To byl albo kuetel (i wtedy wtopilem) albo kofler (i wtedy wygralem). To dla mnei wazne, prosze o szybkie info, Dzieki z gory!