Quote: mam juz dośc tego expekta . Od kliku godzin próbuje wysłac kupon raz stronka jest teraż znowu nie ma .Mam dość grania tam i robienia z ludzi debili juz mi nerwy pusciły. Wynoszę się stamtąd i mam gdzies ich ewentualny bonus.
To sie idzie wkorwic.Niech tylko skoncza sie wszystkie zaklady i wynosze sie z tego jeb...go expekta......bo to jest kpina od 3 dni kiedy probuje wejsc nie mozna bo strony nie ma.......nie wspomne ze nieraz zdazalo sie sie dosyc czesto kikla godzin dziennie nawet potrafilo nie byc....teraz niby przebudowa strony....gowno prawda .....jakis wał jest to dla mnie.....
dzieci.. od braku waszych paru zlotych expekt nie zbiednieje. i tak mu zostanie pewnie z milion uzytkownikow tak wiec chillout zajerajcie se to sie uspokoicie pozdr
Meldunek: 08/11/2005
Quote: dzieci.. od braku waszych paru zlotych expekt nie zbiednieje. i tak mu zostanie pewnie z milion uzytkownikow tak wiec chillout zajerajcie se to sie uspokoicie pozdr
z tym milionem lekko przesadziles, bo oni maja w sumie 800000 uzytkownikow:) polecam granie w wiekszej ilosci bukow niz jeden i wtedy sie nie ma takich problemow jak opisane wyzej, a co do nowego wygladu to....nie podoba mi sie, wole stary wyglad...
expekt jest "niesamowity", udało mi się cudem zalogować i widzę, że wczorajszych kuponów nie rozliczyli support też nie odpisuje. szok! dlaczego oni już drugi dzień nie potrafią zrobić stronki? co za amatorzy!
Quote: mam juz dośc tego expekta . Od kliku godzin próbuje wysłac kupon raz stronka jest teraż znowu nie ma .Mam dość grania tam i robienia z ludzi debili juz mi nerwy pusciły. Wynoszę się stamtąd i mam gdzies ich ewentualny bonus.
byl chyba taki film "I kto to mowi??" obronco praw expekta!!!
w tej chwili ładnie mi expekt śmiga, widze, że nawet jest oferta na NBA, chyba zaczynają działać. ale wczorajszy kupon skoków nadal nie rozliczony wam też nie rozliczają?
Quote: w tej chwili ładnie mi expekt śmiga, widze, że nawet jest oferta na NBA, chyba zaczynają działać. ale wczorajszy kupon skoków nadal nie rozliczony wam też nie rozliczają?
a kiedy mieli rozliczac,cala noc pewnie nad nowa stronka siedzieli
Quote: w tej chwili ładnie mi expekt śmiga, widze, że nawet jest oferta na NBA, chyba zaczynają działać. ale wczorajszy kupon skoków nadal nie rozliczony wam też nie rozliczają?
a kiedy mieli rozliczac,cala noc pewnie nad nowa stronka siedzieli
sra a nie smiga!!! ciekawe co sie stalo z zakladami live???