#509651 - 27/04/2006 11:15
Liga powoli dobiega końca...
|
Pooh-Bah
Meldunek: 16/04/2005
|
Niezwykle dochodowe w tym roku rozgrywki ligi żeńskiego szczypiorniaka powoli dobiegają końca. Betandwin nie wystawił ciekawych kursów na spotkania następnego weekendu ale jednak coś tam mozna wybrać... Wybrałem do zagrania za średnio/wysoką staweczkę mecz: AZS AWFiS Gdańsk - SPR ICom Lublin - Typ: 1 Kurs: 1,7 Jak wiemy SPR ICom Lublin pierwsze spotkanie półfinału mistrzostw Polski wygrał zaledwie jednym golem. Oczywiście ta wygrana cieszy, gdyż kasa za poprzedni typ wzbogaciła nasze konta, ale...niewiele brakło a byłby zonk. Gdańsk zagrał naprawdę dobry mecz i gdyby nie królowa Saba (Sabina Włodek) to podopieczne trenera Cieplińskiego prowadziłyby 1:0. 1:0 prowadzi jednak Lublin - cała karuzela przenosi się do Gdańska gdzie gospodynie przegrywają niezmiernie rzadko. Drugi mecz, moim zdaniem, zakończy się pewną wygraną gdańszczanek, które doprowadzą do remisu 1:1. Stawka: 7/10. Pozdrawiam. PS: Ciekawe czy znowu będzie to najpopularniejszy typ w betandwin i kurs szybko pójdzie w dół...
|
Do góry
|
|
|
|
#509652 - 27/04/2006 19:42
Re: Liga powoli dobiega końca...
|
old hand
Meldunek: 08/04/2003
|
Quote:
PS: Ciekawe czy znowu będzie to najpopularniejszy typ w betandwin i kurs szybko pójdzie w dół...
ja tylko czekam na to az kurs na gdansk pojdzie w dol a tym samym na mistrzynie polski pojdzie w gore i wtedy sie chyba skusze na zagranie na lublinianki choc juz teraz jest kuszacy kurs na spr icom 2.25. w zeszlym roku lublinianki pokonaly 3-0 gdanszczynki w finale mistrzostw polski i w imponujacym stylu zdobyly ten tytul 2-krotnie pokunujac przeciwniczki na wyjezdzie,wiec hala gdanska im nie straszna. malo tego same zawodniczki twierdza,ze w gdanskiej hali majacej wieksze boisko niz lubelski mosir gra im sie zdecydowanie lepiej i latwiej gdzyz rozmiary boiska pozwalaja na zaprezentowanie im nieprzecietnych,technicznych umiejetnosci jakie po czesci uniemozliwia lubelska hala zreszta niespelniajaca wymogow wymiarowych europejskiej federacji.
jak dla mnie rywalizacja zakonczy sie juz w 1-szej potyczce w gdansku,gdyz gdanszczanki dodatkowo bedzie paralizowac presja,ze w sobote nie moga przegrac juz wiecej z lubliniankami a to im napewno nie bedzie ulatwiac gry,a wprost przeciwnie bedzie paralizowac ich poczynania.
|
Do góry
|
|
|
|
#509657 - 29/04/2006 18:28
|
old hand
Meldunek: 07/03/2005
|
Właśnie wróciłem z meczu, i cóż mogę powiedzieć? Gdyby nie pani Chemicz to mogłoby być zupełnie inaczej. Po pierwsze, doping dla naszych Gdańszczanek był najlepszy od początku sezonu - nigdy nie zdarzyło się jeszcze tak, by można było usłyszeć śpiew kibiców z Gdańska. Po drugie, mecz bardzo równy, jednakże brak opanowania oraz kilka niewykorzystanych sytuacji(pamiętne 2 sytuacje Strzałkowskiej z prawego skrzydła) zemściło się i przegraliśmy. Anna Chemicz to zawodniczka meczu, zdecydowanie pierwsza klasa gry, kilkanaście pięknych interwencji dało zwycięstwo Lublinowi. No cóż, wystarczy powiedzieć, że Mistrza Polski będziemy mieli w Gdańsku za rok... . Pozdrawiam SenD
|
Do góry
|
|
|
|
#509659 - 03/05/2006 13:26
|
old hand
|
dzis w b@w mozna obstawiac mecz o mistrzostwo polski i final pocieszenia. dla chetnych,ktorzy chca zagrac na gdanszczanki ze zgoda w gdansku kurs przykry ledwie 1.1. zas dla tych ktorzy licza ze zgoda zaprezentuje sie przyzwoicie jest handicap 5.5 gola w postaci 1.85 kursu. gdanszczanki maja 1 mecz mnie j w zeszlym tyg. wiec moze byc roznie z tym handicapem. 2-ga para to juz powazne kursy na zaglebie,ktore takze 1 mecz wiecej rozegralo od przeciwniczek czyli w niedziele kurs 1.6 zas na mistzrynie polski "montex" kurs 2.4. w ostatnim meczu w lubinie pomiedzy obiema ekipami w pucharze polski zaglebie wygralo ledwie 1 bramka ale wtedy nie gralo kilka zawodniczek podstawowych z lublina lub wtedy byly na etapie dochodzenia do w pelni zdrowia. takze mistrz polski dzis nie jest bez szans w meczu z zaglebiem. jesli by udalo sie lubliniankom wygrac dzis to w sobote i niedziele mecze w lublinie ktore zakonczylyby byc moze walke o zloty medal na korzysc oczywiscie aktualnych mistrzyn z lublina. spodziewam sie wyrownanego spotkania,byc moze w roli glownej wystapia sedziowie (oby NIE !!!) i niezla opcja jest handicap na szczypiornistki ze wschodniej polski 1.5 gola o kursie 1.95
|
Do góry
|
|
|
|
#509661 - 04/05/2006 20:34
|
old hand
Meldunek: 30/08/2003
|
SPR Lublin - Zagłębie Lubin 1 @ 1.60 BAW Zagrałem już dzisiaj to spotkanie , gdyż nie sądzę ,żeby do weekendu utrzymał się taki kurs... 1.60 jakie wystawił BAW jest sensownym kursem. 1.Dla mnie osobiście Zagłębie Lubin to nie jest zespół na miarę finału play-off polskiej ekstraklasy Pań.Owszem grają dobrze u siebie(są niepokonane we własnej hali) ,ale... 2.Lublinianki były już bliskie odniesienia zwycięstwa w pierwszym , środowym spotkaniu w Lubinie , gdzie we "frajerski"(może nieładne,ale dobitne stwierdzenie) sposób dały sobie wydrzeć zwycięstwo , prowadząc na 1:30 przed końcem meczu 34:33 i mając piłkę ! O wyniku meczu zadecydowały straty piłki w końcówce spotkania. 3.Słabszy dzień miała reprezentacyjna bramkarka SPR'u - Magda Chemicz , która ostatnimi czasy znajduje się w rewelacyjnej formie. Podsumowując : Nie sądzę ,żeby Zagłębie mogło wywieźć jakiekolwiek punkty z gorącego terenu Wyżyny Lubelskiej.Hala MOSIR jest b.mala , na pewno dziewczyny będą wspierane głośnym dopingiem swoich fanów , a tych przychodzi na zawody co nie miara.Skoro Panie z Lublina były o krok od wygranej na wyjeździe,pomimo nienajlepszej postawy to ,o ile Magda Chemicz odbije parę piłek ,a Sabinka wraz z koleżankami zagrają już bez takiej nerwowości myślę ,że powinno być dobrze Pozdrawiam palazzi
|
Do góry
|
|
|
|
#509663 - 07/05/2006 09:09
|
old hand
Meldunek: 11/04/2004
|
Quote:
Dzis sam czekam na wystawienie kursów przez BAW, na m in SPR Lublin i półfinały mężczyzn. Wczoraj na Lublinie, Płocku i Vive można było ładnie zarobic i miejmy nadzieje, ze jeszcze dzis pojawia sie kursy na polska lige w BAW.
SPR Icom Lublin - Zagłebie Lubin @1.55
myśle ze argumenty te same co palazzi podał, drugie spotkanie ktore da Lublinowi prowadzenie 2:1 w wypadku przegranej, SPR moze czuc się juz stracony, gdyz w Lubinie bedzie duzo ciezej niz na wlasnym parkiecie pokanac Zaglebie. Tym bardziej ze Zaglebie jest nie pokonane we wlasnej hali.
|
Do góry
|
|
|
|
#509664 - 07/05/2006 10:21
|
Pooh-Bah
|
SPR ICom Lublin - Zagłębie Lubin - typ 1 Zgoda Bielszowice - AZS AWFiS Gdańsk - typ 2 AKO: 2,64 Stawka: 7/10 Właściwie nie ma sensu opisywać tych spotkań - ludzie, którzy interesują się szczypiorniakiem wiedzą o co chodzi. Specyficzna hala w Lublinie, publiczność plus nienajlepsza gra Zagłębia na wyjazdach (oprócz meczu z Gdańskiem w półfinale MP) powinna dać lubliniankom zwycięstwo i wyprowadzenie stanu rywalizacji na 2:1. Zgoda przegrywa już 0:2 z AZS-em Gdańsk. Trzeci mecz odbędzie się w Bielszowicach, później (ewentualne) dwa spotkania w Gdańsku. Czy mająca maleńkie szanse Zgoda, której forma wydaje się być daleka od ideału (ćwierćfinałowej z meczów z Piotrcovią) jest w stanie nawiązać walkę z AZS-em? Czy Zgoda będzie chciała na darmo wyrzucać pieniądze na wycieczkę przez całą Polskę do Gdańska? Wiem, że to o czym piszę ma mało wspólnego ze sportem, ale godne jest rozważenia. Reasumując - bardzo dobrze szło przez cały sezon, później lekkie zawahanie (kilka nietrafionych typów), więc trzeba godnie pożegnać się z tegorocznymi rozgrywkami. Gram dubla grubo.
|
Do góry
|
|
|
|
#509665 - 07/05/2006 18:09
|
Pooh-Bah
|
Quote:
SPR ICom Lublin - Zagłębie Lubin - typ 1 Zgoda Bielszowice - AZS AWFiS Gdańsk - typ 2
AKO: 2,64
Stawka: 7/10
Typy weszły pięknie - pierwszy mecz (16:00 - Zgoda - Gdańsk)bezstresowo 25:42, drugi (18:30 - ICom - Zagłębie), przyjemny dla oka rozstrzygnął się pod koniec pierwszej połowy kiedy ICom wypracował sobie trzybramkową przewagę, której nie oddał do końca.
No cóż - trudno nie ukrywać zadowolenia.
Weekend z ręczną na ogromny plus - dzisiaj - 11,5 j.
|
Do góry
|
|
|
|
#509666 - 08/05/2006 07:49
|
old hand
|
bravo po raz kolejny udaje sie zarabiac na lubelskim "montexie" dziewczyny tak trzymac jeszcze 1-no zwyciestwo i 11 tytul dla lublina stanie sie faktem. zal tylko ze sie ma limit w B@W.kursy 1.6 sobotni i niedzielny 1.55 calkiem przyzwoite choc bez rewelacji trzeba bylo laczyc z wisla i arsenalem i kurs ako 2 zrobil sie. wczoraj mialem urodziny i tak na marginesie jak sa moje urodziny badz imieniny i puszczam kupon to zawsze wchodzi wtedy. nie inaczej bylo wczoraj i oto chodzi. jestem ciekaw jakie kursy beda na sobotnia potyczke w lubinie ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|