Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#512338 - 14/02/2006 18:49 Re: LIVERPOOL - ARSENAL
cytadela Offline
newbie

Meldunek: 21/11/2005
Quote:

Na takie mądrości i pogaduchy to zapraszam po meczu live99
a teraz poproszę o troszkę spokoju ..rozumiem że postawiłeś na liverpool i teraz wszystkim będziesz wmawiał że oni wygrają. Zresztą co ja będę gadał. Czas pokaże.
A Gerrard nie zawodzi ...o boshe
chyba nie oglądałeś ostatniego meczu z Wigan

Właśnie nie gadaj bo widze,ze postawiłeś na kanonierów a są ciency jak dupa węza.Do tego jeszcze osłabienia spowodowane kontuzjami i kartkami powodują,że postawiłem na zwycięstw LIVERPOOL .

Do góry
Bonus: Unibet
#512339 - 14/02/2006 19:13 Re: LIVERPOOL - ARSENAL
ZE ROBERTO Offline
newbie

Meldunek: 28/10/2005
tak jak wspomniałem za mniejszą stawkę. Patrz i płacz !!!

Do góry
#512340 - 14/02/2006 19:40 Re: LIVERPOOL - ARSENAL
live99 Offline
addict

Meldunek: 07/06/2005
Quote:

Na takie mądrości i pogaduchy to zapraszam po meczu live99
a teraz poproszę o troszkę spokoju ..rozumiem że postawiłeś na liverpool i teraz wszystkim będziesz wmawiał że oni wygrają. Zresztą co ja będę gadał. Czas pokaże.
A Gerrard nie zawodzi ...o boshe
chyba nie oglądałeś ostatniego meczu z Wigan

Chyba zle mnie zrozumiales ja nie chce sie wymadrzac ani spierac sie kto ma racje. Twoje zdanie ok... probuje tylko dojsc do jakiegos wspolnego trafnego typu na ten mecz wymieniajac poglady itp... Nie zgadzam sie z tym co napisales wczesniej i chyba mam nawet troche racji(bo nie sa to przechwalki ale fakty) ale nie ale nie chce udowadniac kto jest lepszym typerem itp. skupmy sie na meczu . pozdro
ps a jeszcze nie puscilem zadnego zakladu co do tego spotkania...

Do góry
#512341 - 14/02/2006 22:03 Re: LIVERPOOL - ARSENAL
cytadela Offline
newbie

Meldunek: 21/11/2005
Quote:

tak jak wspomniałem za mniejszą stawkę. Patrz i płacz !!!

Cały czas płacze a ty???

Do góry
#512342 - 15/02/2006 06:13 Re: LIVERPOOL - ARSENAL
BlueMen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/09/2004
o cholera weszło 1:0 Liverpool-Arsenal, under też.

Do góry
#512343 - 23/02/2006 06:46 Re: LIVERPOOL - ARSENAL
blackjack Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/10/2004
Specjalnie to wklejam w nieaktualnym temacie.
Przegrali Wembley u buka
Robotnicy pracujący przy budowie nowego Wembley obstawiali u bukmachera, że nie zdążą ukończyć stadionu w terminie. Otwarcie obiektu zostało opóźnione o trzy miesiące
We wtorek Angielski Związek Piłkarski (FA) ogłosił, że finał Pucharu Anglii (13 maja) szósty raz z rzędu odbędzie się na stadionie Millenium w Cardiff. Wcześniej finał najstarszych futbolowych rozgrywek na świecie miał otworzyć nowy stadion Wembley. - Rozumiemy decyzję FA, który nie jest pewny na sto procent, czy stadion będzie przygotowany na czas - oświadczyła australijska firma Multiplex, która buduje nowy Wembley.

Bomba wybuchła wczoraj. Angielska prasa podała, że co najmniej 60 robotników pracujących przy budowie mogącego pomieścić 90 tysięcy widzów kolosa postawiło w firmie bukmacherskiej Paddy Power, że finał Pucharu Anglii nie odbędzie się na Wembley. Zakłady wprowadzono 30 stycznia, po tym jak Multiplex ogłosił, że szanse na to, że 13 maja słynny stadion będzie gotowy, ocenia się na 70 procent. Angielską prasę obiegły zdjęcia śpiących w czasie pracy robotników.

W ciągu dwóch dni w oddziałach najbliżej budowy postawiono 10 tys. funtów. Początkowo za postawione 8 funtów można było wygrać 13, potem kurs spadał, aż w końcu po 48 godzinach zakład wycofano. Anonimowy pracownik Paddy Power powiedział dziennikowi "The Times": - Powinniśmy szybciej zareagować, widząc tak wielu obstawiających ludzi w budowlanych kaskach. Inną wskazówką było to, że nikt nie postawił pensa na to, że stadion zostanie ukończony w terminie.
To się nazywa mieć pewniaka

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Akhu, Biszop