Napisalem posta chyba na 30 zdan w ktorym staram sie zroumiec to co zrobiles ale skasowalem wszytsko
Ogranicze sie tylko do kilku zdan
Powaznie nie potrafie zrouzmiec ani tego co zrobiles, ani tego co napisales, bo to sie kupy nie trzyma.
Jakie dzialanie na szkode forum czy przeciwko forum? Bukmacher nie jest dostepny w tej chwili na rynku, chcemy wprowadzic lige Polska ale wcale nie musimy. Czy jakims dzialaniem destruktywnym jest to ze komus chce zaoferowac prace, co dla niego moze byc zajebista szansa, dla paru osob pewnia jedyna szansa pracy jaka moga otrzymac w kraju 20% bezrobocia. Rownie dobrze moge nikomu nie proponowac pracy a bukmacher nie musi wcale wprowadzac ligii polskiej. Jesli o to ci chodzi OK, nie ma problemu.
Tak nawiasem czy jako prawnik mozesz podac mi spoleczna szkodliwosc tego tematu?
Mi kursy kilku osob bardzo pomgly w zagraniu 2 duzych valuebetow w bet at home, Podhala za 2.05 obecnie 1,75 i tychow za 2,70 obecnie 2.20. I paru osobom rowniez pewnie bardzo to pomoglo, bo dosc szybko udalo sie nam ustalic spodziewane i rynkowe kursy na te 2 druzyny.
Bet-at-home pokazal ze ma analityka do dupy i za pewne kilka osob z mecz.pl dzieki temu tematowi z tego skorzystalo. Jedyna instytuacja dla ktorej ten temat mogl byc szkodliwy byl wlasnie bet at home. Goniek pracujesz dla nich? I tak bardzo jestes lojalny ze az probujesz zabrac komus z forum szanse pracy?!
O nic nie zamierzam nikogo prosic i niech nikt na mecz.pl rowniez mnie juz o nic nie prosi, ogranicze sie do czytania postow albo nawet bana bo widze ze stalem sie szkodliwy w tym srodowisku
Jesli ktos dalej jest zainteresowany praca odds makera od ligii polskiej to co kolejke czekam na kursy na email