Ja nie moge zalogowac sie do bet24 z przegladarki IE ale na szczescie mam mozille firefox ktora dziala bez zarzutu, jak sie logowalem w IE to mi caly czas wracalo do okna wyjsciowego gdzie mialem wpsiac haslo i login. jak komus nie dziala to proponuje zmienic przegladarke
Quote: Witam, może ktoś z Was będzie potrafił mi pomóc... od 3 tygodni korzystam z usług bet24.com ... wcześniej u siebie na komputerze niemiałem problemu z zalogowaniem się, jedynie niemogłem tego uczynić na komputerze kolegi. Wczoraj o 2 w nocy jeszcze sie logowałem i było wszystko ok ... dziś próbuję tego samego i niestety niedaje rady... okienko logowania wraca do tej samej postaci, nie wyskakuje żadna wiadomość. Dla próby jak wpisuję złe hasło to wyskakuje wiadomość... "wrong password" czyli z hasłem musi być wszystko ok ... dziwna sprawa.. napisałem do nich ale między czasie może postaracie się mi pomóc... może to celowy zabieg bet24? a może wystarczy cośzmienić w ustawieniach? ino czego? jak od wczoraj nic nie ruszałem pozdrawiam
ten temat juz byl poruszany, mialem to samo. Niestety tylko na Neostradzie, lub moze tez na Xpekku bedziesz sie mogl logowac.
witam mam takie pytanie odnosnie freebetow w ktorych zwracaja pieniadze... czy zaklad trzeba zagrac przed spotkaniem zeby ci zwrocili pieniadze czy tez nalezy wniesc zaklad na livebettingu podczas trwania spotkania aby w przypadku niepowodzenia pieniadze wrocily..
Quote: witam mam takie pytanie odnosnie freebetow w ktorych zwracaja pieniadze... czy zaklad trzeba zagrac przed spotkaniem zeby ci zwrocili pieniadze czy tez nalezy wniesc zaklad na livebettingu podczas trwania spotkania aby w przypadku niepowodzenia pieniadze wrocily..
Na live , jaki ci nie wejdzie to slesz do nich maila z meczem który postawilem oraz walutą.
Dostałem zwrot a jak chce go zrealizować to pojawią mi sie napis "This voucher is not valid for the currency in your account!" Ktoś ma podobny problem???