Po pierwsze w moim poście nie napisałem nigdzie żeby grać na Osasune, po drugie prosiłem ludzi grających na AM żeby podali 3 argumenty, ( prawdopodobnie Ty zagrałeś ale jakoś argumentów nie podałeś) które ich skłoniły do gry właśnie na ten zespół.
Uważam, że granie w tym meczu na AM jest nieopłacalne i bardziej sugerowałbym postawić 1X. Po trzecie może trochę więcej kultury osobistej by Ci się przydało zachować w kontaktach z innymi ludźmi
kultury? obraziłem Cie, wyzwalem, ponizylem? Czy po prostu to że wstawiałem " :D" jest dla Ciebie obrazliwe? wysmialem to bo posługiwanie sie statami jest śmieszne ale jeżeli chcesz argumentów to proszę. Osasuna przy takim potencjale kadrowym nie jest w stanie utrzymać obecnej pozycji, Atletico ma nowego trenera który ze swojego poprzedniego klubu który był w bardzo kiepskiej sytuacji stworzył team zdolny wygrać z każdym. Atletico posiada dużo mocniejszą kadrę i przy poukładanej taktyce DS mogą wiele zdziałać. Co ważne to Osasuna formy nie ma, natomiast Atletico w poprzednich meczach pokazało że są bardzo silni.
I jeszcze jedno, nie grałem Atletico.