Nie chodzi o znalezienie tematu a o to, że kilku grających w EEL nie pisuje już na forum od jakiegoś czasu, robią(robili) to tylko w dziale EEL. Wiem, że można napisać, że to ich sprawa i powinni byli wejść i się zapisać ale zwłaszcza tych graczy, którzy są w EEL od początku staram się traktować szczególnie (a skoro nie pisują na forum to może wchodzili na nie tylko po to aby podać typy w EEL, skoro EEL skończyło sezon więc po co mieliby wchodzić na forum? / oprócz PM wysłałem więc im e-maile w oczekiwaniu na odpowiedź, w tym tygodniu już na nich nie czekam, po prostu nie ma sensu startować z sezonem w środku tygodnia). Jeśli ktoś poczuł się zniechęcony, przepraszam (choć najłatwiej jest krytykować). Nic nie poradzę również na to, że nie miałem ostatnio zbyt wiele wolnego czasu na siedzenie na forum, dlatego to tak długo trwa i właśnie dlatego od przyszłego sezonu zrezygnuję z prowadzenia EEL i przekażę ją w czyjeś godziwe ręce. Jeśli nikt taki się nie znajdzie...
Do czwartku włącznie jestem dość zajęty, postaram się w piątek rozpisać terminarze (piszę "postaram" żeby nie było prostestów jeśli te pojawią się np. w sobotę nad ranem) a w poniedziałek zgodnie z zapowiedzią start nowego sezonu.
Pozdrawiam!
PS Wszyscy, którzy zapisali się w terminie zgłoszeń (do piątku włącznie) mogą być spokojni o miejsce.