|  
| 
| 
| 
| #520716 - 03/03/2006 09:56  Re: Sportingbet [10] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  05/05/2004
 | 
Quote:
 Ale ja chce w PLN zalozyc konto zeby móc wplacic przelewem 100zł i dostać bonusa holera

No to nie ma sprawy. Jeśli nie będziesz wpłacał kartą to wybierasz złotówki puszczasz przelew i po sprawie.
 To tylko takie ostrzeżenie.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #520717 - 03/03/2006 10:44  Re: Sportingbet [10] |  
|   stranger

Meldunek:  14/09/2002
 | 
a ja zlecilem wyplate kasy w .. poprzedni piatek, a do dzis nie ma, gadalem z gosciem na chacie w srode, mowil ze poszlo do realizacji:> tempo maja niesamowite, z baw przyslali mi kase w 1 dzien, a z   Unibet  w 2, a ci to nie wiem co robia:> |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #520718 - 03/03/2006 11:41  Re: Sportingbet [10] |  
|   member

Meldunek:  14/02/2004
 | 
to jak to jest ze starymi urzytkownikami, mozna nadal wpłacac 100zł i dostanie sie tą drugą stówke do obrócenie czy nie bo w koncu nie wiem.... na ich strnie juz nie ma takiej promocji, prosze o info |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #520719 - 03/03/2006 12:30  Re: Sportingbet [10] |  
|   member

Meldunek:  26/03/2004
 | 
Quote:
 a ja zlecilem wyplate kasy w .. poprzedni piatek, a do dzis nie ma, gadalem z gosciem na chacie w srode, mowil ze poszlo do realizacji:> tempo maja niesamowite, z baw przyslali mi kase w 1 dzien, a z
  Unibet w 2, a ci to nie wiem co robia:> 

tez czekam tydzien i nic
  pisalem do supportu i mowili ze kasa poszla, ale na konto nie doszlo jeszcze  z jakims beznadziejnym bankiem maja umowe zapewne... albo bank przetrzymuje sobie kaske pare dni ... na milionie uzytkownikow wyjdzie spory %  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #520720 - 03/03/2006 12:37  Re: Sportingbet [10] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/06/2003
 | 
Quote:

Quote:
 Ale ja chce w PLN zalozyc konto zeby móc wplacic przelewem 100zł i dostać bonusa holera

No to nie ma sprawy. Jeśli nie będziesz wpłacał kartą to wybierasz złotówki puszczasz przelew i po sprawie.

Ja wiem ze ostrzezenie,ale qrde EURo walute bede miał wybrana,nie moge PLN w ogóle wybrac qrde,a jak wybiore EUR to przeciez nie bede mógł chyba wplacic PLN co nie
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #520722 - 03/03/2006 20:21  Re: Sportingbet [10] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/01/2006
 | 
Quote:

Quote:

Quote:

Ja wiem ze ostrzezenie,ale qrde EURo walute bede miał wybrana,nie moge PLN w ogóle wybrac qrde,a jak wybiore EUR to przeciez nie bede mógł chyba wplacic PLN co nie

Miałem podobny problem przy wyborze waluty wybrałem przez pomylke euro a chciałem pln,napisałem im maila ,odpisali mi w ciagu kilku godzin,dogadalem sie z nimi i teraz wszystko jest ok,proponuje do nich napisać,ja jestem zadowolony z supportu
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #520724 - 03/03/2006 20:30  Re: Sportingbet [10] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 a ja czekam dwa dni na zamkniecie konta chociaz mam tam 0

Pisałeś w tej sprawie maila do nich?ja napisałem ,po 3-4 godzinach mialem zamkniete konto i moglem otworzyć drugie
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #520731 - 05/03/2006 17:23  Re: Sportingbet [10] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 Panie Macieju zalozylem konto w SB, ale przez pomylke pomylilem waluty i mam w Euro, na stronie pisze, ze nie ma mozliwosci zmiany waluty, a ja chcialem miec ja w PLN, czy naprawde nie ma mozliwosci zmiany?

Pozdrawiam.

Patrz kilka postów wyżej
  ,ja miałem podobny przypadek,napisz do nich maila ,zamkna ci stare konto a bedziesz mogl otworzyć nowe,tak bylo w moim przypadku  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #520732 - 05/03/2006 20:42  Re: Sportingbet [10] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/08/2004
 | 
Witam,
 Miał ktoś taką sytuację, że chciał postawić kupon za np. kwotę  5,4zł

i wpisał z przecinkiem i policzyło normalnie...
 więc szybko zatwierdź, potwierdź... i jest kupon

patrzę a stawka np. zamiast 5,4 jest 54... i przypomniało mi się, że trzeba z kropką wpisać... i poszedł kupon za high stake...

możecie powiedzieć, nie wszeł kupon to się burzy,,, ale co ja miałem zrobić jak mecze zaraz się zaczynały...
 poprostu trochę spanikowałem i zostawiłem to...

a z konta ubyła mi spora kwota... powinni to jakoś naprawić...
 bo pewnie dużo osób używa klawiatury tej numerycznej z boku... i to właśnie tam wcisnąłem ten pzrecinek (na klawiszu jest kropka)

nie jest to ta kwota, którą tu podałem jednak była bardzo podbna, a kupon oceniałem na 1/10 albo 2/10 więc stawka miała być mała... kurs był spory... a wyszło stawka mega duża jak na taki kupon... i dół

miał ktoś podobną sytuację...???
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #520733 - 05/03/2006 20:45  Re: Sportingbet [10] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  05/05/2005
 | 
Quote:
 Witam,

Miał ktoś taką sytuację, że chciał postawić kupon za np. kwotę  5,4zł

i wpisał z przecinkiem i policzyło normalnie...
 więc szybko zatwierdź, potwierdź... i jest kupon

patrzę a stawka np. zamiast 5,4 jest 54... i przypomniało mi się, że trzeba z kropką wpisać... i poszedł kupon za high stake...

możecie powiedzieć, nie wszeł kupon to się burzy,,, ale co ja miałem zrobić jak mecze zaraz się zaczynały...
 poprostu trochę spanikowałem i zostawiłem to...

a z konta ubyła mi spora kwota... powinni to jakoś naprawić...
 bo pewnie dużo osób używa klawiatury tej numerycznej z boku... i to właśnie tam wcisnąłem ten pzrecinek (na klawiszu jest kropka)

nie jest to ta kwota, którą tu podałem jednak była bardzo podbna, a kupon oceniałem na 1/10 albo 2/10 więc stawka miała być mała... kurs był spory... a wyszło stawka mega duża jak na taki kupon... i dół

miał ktoś podobną sytuację...???

ja miałem zamiast 3,4ojro zagrałem za 34ojro na live .... noi nie weszło jak to z moim szcześciem bywa
  |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |