#520974 - 01/03/2006 09:26
Re: NBA 01.03
|
addict
Meldunek: 04/01/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#520975 - 01/03/2006 10:05
|
addict
Meldunek: 04/01/2004
|
Urlop, więc mogę subiektywnie skomentować każdy mecz pod kątem aktualnych handi (nie patrzę na ewentualne kontuzje podstawowych graczy): SAC-CLE hmm pachnie mi dogrywką, ponieważ CLE gra u siebie to chyba jednak minusowe handi, po dubelku z Detroit pora wrócić na winning track; IND-WAS Indiana od czasu przyjścia Peji to zupełnie inna druzyna jak dołączy Oneail to kto wie, skłaniam się ku plusowi ATL-TOR tu zdecydowanie Toronto, wrócili z podróży (bilans 1-4) i pora pokazaćsię przed swoją publicznościa z lepszej strony, minus MIA-BOS zdecydowanie ujemne Miami, 6 z rzędu wygranych mówi za siebie, Boston ograł słabe Portland i nieporadne Lakers, nie powinien zagrozić Miami, minus NY-MEM New York słaby jak nigdy, ale skłaniam się na plus ; przeczucie, poza tym mem wygrało ostatnio 10 pkt 25.01 z minesotą NJ-MIN tutaj NJ, min w sumie niezła ekipa ale sobie zupełnie nie radzi, wymiana z bostonem odniosła chyba przeciwny skutek, szkoda DET-DEN zupełnie subiektywnie DEN plus HOU-PHI dla mnie Hou, fajny streak ostatnio 4W-1L-3W-1L-3W-1L pora więc rozpocząć wygrywanie ;-), a poważnie Hou jest dla mnie równiejszą ekipą no i mam nadzieję że T-Mac gra MIL-PHO zdecydowanie pho, czy dzis zagra Amare?; MIL dobra druzyna na debiut po kontuzji CHA-UTA uta minus, Charlotte kontynuuje wyjazd , ostatnie 8 meczów to 7 wtopek LAL-POR jak LA chca grać w po to muszą wygrać, ale czy dadzą radę, grają tak nierówno żę szkoda gadać, mimo wszystko minus LAC-NO tutaj minus LAC, NO gra 2 mecz z rzędu, wczoraj wtopka z Sea więc dzisiaj bezproblemowo powinni wtopić z LAC ORL-GS to co wyzej , minus GS, jak już LAL wygralo bezproblemowo, choc może się postarają, generalnie minus; ale linia do poobserwowania Jak wejdzie połowa z tego co napisałem to będzie dobrze  Autor postu nie bierze odpowiedzialności za typy, ale i nie rości sobie praw do ewentualnych wygranych. 
|
Do góry
|
|
|
|
#520976 - 01/03/2006 10:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2006
|
Lista kontuzjowanych:
Cleveland: Larry Hughes, Luke Jackson, Ira Newble, Robert Traylor Sacramento: Bonzi Wells, Vitaly Potapenko
Washington: Caron Butler (wystep pod znakiem zapytania), Jarvis Hayes Indiana: Austin Croshere (wystep pod znakiem zapytania), Jamaal Tinsley, Jonathan Bender, Jermaine O'Neal, Eddie Gill
Toronto: Rafael Araujo, Alvin Williams Atlanta: Tyronn Lue
Boston: Al Jefferson (wystep pod znakiem zapytania), Kendrick Perkins (wystep pod znakiem zapytania), Dan Dickau Miami: Derek Anderson
Memphis: Damon Stoudamire New York: brak kontuzji
Minnesota: Troy Hudson, Marko Jaric New Jesrey: Jeff McInnis
Denver: Eduardo Najera, Nene Detroit: Kelvin Cato
Houston: Stromile Swift (wystep pod znakiem zapytania), Dion Glover, Bob Sura Philadelphia: Samuel Dalembert (wystep pod znakiem zapytania), Willie Green, Jamal Mashburn
Phoenix: Kurt Thomas, Amare Stoudemire, Brian Grant Milwaukee: brak kontuzji
Utah: Gordan Giricek (wystep pod znakiem zapytania), Andrei Kirilenko (wystep pod znakiem zapytania), Andre Owens, C.J. Miles Charlotte: Kareem Rush, Emeka Okafor, Sean May
Portland: Joel Przybilla, Theo Ratliff Lakers: Slava Medvedenko, Laron Profit
Clippers: Chris Kaman, Corey Maggette, Quinton Ross, Zeljko Rebraca New Orleans: Speedy Claxton (wystep pod znakiem zapytania), Jackson Vroman
Golden State: Baron Davis (wystep pod znakiem zapytania), Chris Taft (wystep pod znakiem zapytania) Orlando: Jameer Nelson, Anfernee Hardaway
|
Do góry
|
|
|
|
#520979 - 01/03/2006 15:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Cavs... 2 zespoly własnego boiska, mecz na wschodzie, wiec wszystko jasne. Kurs @1.7 apetito  Pistons ... bo to Pistons. Nie przemawia do mnie passa Tłoków, ani krótki oddech. Pistons i Basta. Phila... jezeli nie zagra Dalamebert to faktycznie moze byc ciezko. Kurs jak dla mnie ostro przesadzony, żal byloby nie spróbować. NO... w LA po mału sie robi szpital. NO team wlasnego parkietu, ale moze w koncu "zaskoczą" na wyjazdach ?
|
Do góry
|
|
|
|
#520980 - 01/03/2006 16:19
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/04/2005
|
Witam.. Długo już tu nie zaglądałem ale jak zobaczyłem meczyki w ofercie, żal nie napisać własnego zdania..
Boston - Miami..
Heat na fali - 6 zwycięstw, Boston ostatnio niby dobrze sobie radzi..ale kogo oni ogrywają ? - Portland, Orlando, Lakers. Jak tylko grają z mocniejszą drużyną schodzą z parkietu jako pokonani - Phoenix, Cleveland, Miami. W miami bez większych kontuzji, u celtów jeszcze nie w pełni sił jest Wally, coś nie tak jest z Piercem - ale zagra i pewnie da sie we znaki Heatowcom..
Denver Nuggets - Detroit Pistons
Pistons..1.70 nie często zdarza sie brać taki kurs na Detroit, które jest w formie a Nuggets jak już ktoś wcześniej napisał gra w kratke..Dzisiaj zdecydowanie PISTONS 
|
Do góry
|
|
|
|
#520981 - 01/03/2006 18:06
|
enthusiast
Meldunek: 14/03/2005
|
Cz 02.03.06 01:00 Ilgauskas Zydrunas - Bibby Mike Najwiecej punktow Cle vs Sac handicap NBA specjalne 2 (-2.0) 2.25
Ostatnio Litwin więcej zdobywa pkt w porównaniu z Bibby-m , jednak kurs kusi jak i niski handicap jak najbardziej do przeskoczenia przez najlepszego strzelca Kings. Zakład dostępny w Expie.
|
Do góry
|
|
|
|
#520982 - 01/03/2006 21:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/01/2006
|
Quote:
Cz 02.03.06 01:00 Ilgauskas Zydrunas - Bibby Mike Najwiecej punktow Cle vs Sac handicap NBA specjalne 2 (-2.0) 2.25
Ostatnio Litwin więcej zdobywa pkt w porównaniu z Bibby-m , jednak kurs kusi jak i niski handicap jak najbardziej do przeskoczenia przez najlepszego strzelca Kings. Zakład dostępny w Expie.
Zobaczymy jak obaj zawodnicy spisywali sie w ostatnich 10 spotkaniach:
Zydrunas Ilgauskas - Minnesota 21 pkt - Washington 14 pkt - Golden State 14 pkt - San Antonio 17 pkt - Boston 14 pkt - Orlando 24 pkt - Philadelphia 27 pkt - Washington 23 pkt - Detroit 15 pkt - Detroit 18 pkt Średnio: 18,7 pkt
Mike Bibby - Utah 23 pkt - Memphis 14 pkt - Chicago 20 pkt - Phoenix 7 pkt - Atlanta 13 pkt - Chicago 31 pkt - Memphis 12 pkt - Golden State 16 pkt - Lakers 25 pkt - Portland 16 pkt Średnio: 17,7 pkt
W meczach u siebie Ilgauskas w tym sezonie srednio zdobywal 15,6 pkt , a Bibby na wyjazdach srednio 20,5 pkt
W meczu miedzy tymi zespolami, ktory zostal rozegrany 6 grudnia Ilgauskas rzucil 14 pkt , a Bibby 16 pkt
Patrzac na statystyki to wiecej pkt powinien zdobyc Bibby, jednak w chwili obecnej w lepszej formie jest Litwin i wydaje mi sie, ze to raczej on dzisiaj bedzie mial wiecej celnych rzutow.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|