Opcje tematu
#520973 - 01/03/2006 09:19 NBA 01.03
szakatak Offline
addict

Meldunek: 04/01/2004

Pinnacle - rano (obrazek skopiowany z bettingadvice )

Do góry
Bonus: Unibet
#520974 - 01/03/2006 09:26 Re: NBA 01.03
szakatak Offline
addict

GOSPODARZE NA 2 POZYCJI

Do góry
#520975 - 01/03/2006 10:05 Re: NBA 01.03
szakatak Offline
addict

Urlop, więc mogę subiektywnie skomentować każdy mecz pod kątem aktualnych handi (nie patrzę na ewentualne kontuzje podstawowych graczy):

SAC-CLE hmm pachnie mi dogrywką, ponieważ CLE gra u siebie to chyba jednak minusowe handi, po dubelku z Detroit pora wrócić na winning track;

IND-WAS Indiana od czasu przyjścia Peji to zupełnie inna druzyna jak dołączy Oneail to kto wie, skłaniam się ku plusowi

ATL-TOR tu zdecydowanie Toronto, wrócili z podróży (bilans 1-4) i pora pokazaćsię przed swoją publicznościa z lepszej strony, minus

MIA-BOS zdecydowanie ujemne Miami, 6 z rzędu wygranych mówi za siebie, Boston ograł słabe Portland i nieporadne Lakers, nie powinien zagrozić Miami, minus

NY-MEM New York słaby jak nigdy, ale skłaniam się na plus ; przeczucie, poza tym mem wygrało ostatnio 10 pkt 25.01 z minesotą

NJ-MIN tutaj NJ, min w sumie niezła ekipa ale sobie zupełnie nie radzi, wymiana z bostonem odniosła chyba przeciwny skutek, szkoda

DET-DEN zupełnie subiektywnie DEN plus

HOU-PHI dla mnie Hou, fajny streak ostatnio 4W-1L-3W-1L-3W-1L pora więc rozpocząć wygrywanie ;-), a poważnie Hou jest dla mnie równiejszą ekipą no i mam nadzieję że T-Mac gra

MIL-PHO zdecydowanie pho, czy dzis zagra Amare?; MIL dobra druzyna na debiut po kontuzji

CHA-UTA uta minus, Charlotte kontynuuje wyjazd , ostatnie 8 meczów to 7 wtopek

LAL-POR jak LA chca grać w po to muszą wygrać, ale czy dadzą radę, grają tak nierówno żę szkoda gadać, mimo wszystko minus

LAC-NO tutaj minus LAC, NO gra 2 mecz z rzędu, wczoraj wtopka z Sea więc dzisiaj bezproblemowo powinni wtopić z LAC

ORL-GS to co wyzej , minus GS, jak już LAL wygralo bezproblemowo, choc może się postarają, generalnie minus; ale linia do poobserwowania

Jak wejdzie połowa z tego co napisałem to będzie dobrze
Autor postu nie bierze odpowiedzialności za typy, ale i nie rości sobie praw do ewentualnych wygranych.

Do góry
#520976 - 01/03/2006 10:27 Re: NBA 01.03
Robak1984 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/01/2006
Lista kontuzjowanych:

Cleveland: Larry Hughes, Luke Jackson, Ira Newble, Robert Traylor
Sacramento: Bonzi Wells, Vitaly Potapenko

Washington: Caron Butler (wystep pod znakiem zapytania), Jarvis Hayes
Indiana: Austin Croshere (wystep pod znakiem zapytania), Jamaal Tinsley, Jonathan Bender, Jermaine O'Neal, Eddie Gill

Toronto: Rafael Araujo, Alvin Williams
Atlanta: Tyronn Lue

Boston: Al Jefferson (wystep pod znakiem zapytania), Kendrick Perkins (wystep pod znakiem zapytania), Dan Dickau
Miami: Derek Anderson

Memphis: Damon Stoudamire
New York: brak kontuzji

Minnesota: Troy Hudson, Marko Jaric
New Jesrey: Jeff McInnis

Denver: Eduardo Najera, Nene
Detroit: Kelvin Cato

Houston: Stromile Swift (wystep pod znakiem zapytania), Dion Glover, Bob Sura
Philadelphia: Samuel Dalembert (wystep pod znakiem zapytania), Willie Green, Jamal Mashburn

Phoenix: Kurt Thomas, Amare Stoudemire, Brian Grant
Milwaukee: brak kontuzji

Utah: Gordan Giricek (wystep pod znakiem zapytania), Andrei Kirilenko (wystep pod znakiem zapytania), Andre Owens, C.J. Miles
Charlotte: Kareem Rush, Emeka Okafor, Sean May

Portland: Joel Przybilla, Theo Ratliff
Lakers: Slava Medvedenko, Laron Profit

Clippers: Chris Kaman, Corey Maggette, Quinton Ross, Zeljko Rebraca
New Orleans: Speedy Claxton (wystep pod znakiem zapytania), Jackson Vroman

Golden State: Baron Davis (wystep pod znakiem zapytania), Chris Taft (wystep pod znakiem zapytania)
Orlando: Jameer Nelson, Anfernee Hardaway

Do góry
#520977 - 01/03/2006 13:06 Re: NBA 01.03
Salvador Dali Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/11/2004
Dzis na pierwszy rzut oka zaintersowal mnie mecz clevland. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia LeBron i spolka. A tu taki kurs. 1,70? Czemu???? Niewiem, ale sie nie dam na to nabrac bo buki to nie sa glupki i musz miec jakis powod tak wysokiego kursu. Zastanawilo mie to, ze cavs slabo bronia obwod, a tam glowna sila ofensywna Sac, bo nawet center miller otrafi ustzrelic trojke. Ale czy ja wiem czy o to chodzi. Ciekzo powiedziec, ale Cavs wygladaja dzis jak dla mnie zbyt pieknie, aby to bylo prawdizwe dlatego lekko zgaram Sacramento

Do góry
#520978 - 01/03/2006 14:17 Re: NBA 01.03
Robak1984 Offline
Carpal Tunnel

Cleveland - Sacramento --> Cleveland

Cleveland 4 porazki z rzedu (2 u siebie, 2 na wyjezdzie). Sacramento na wyjazdach najlepiej sie nie spisuje 7 zwyciestw - 19 porazek. Na 5 ostatnich wyjazdowych spotkan Sacramento wygralo 1, a 4 przegralo. W tym sezonie oba zespoly spotkaly sie juz raz w Sacramento. Wtedy lepsi okazali sie gracze Cleveland, ktorzy wygrali 102-97. Cleveland swoj ostatni mecz z Detroit przegrali w 4 kwarcie kiedy to rzucili tylko 9 pkt. Dzisiaj ta sytuacja juz raczej sie nie powtorzy. Jezeli Cavs nie chca powtorki z zeszlego sezonu to dzisiaj musza wygrac ten mecz.

Toronto - Atlanta --> Toronto

Toronto po 5 wyjazdowych spotkaniach (1 zwyciestwo, 4 porazki) wraca do wlasnej hali. A w 5 ostatnich meczach u siebie Raptorsi maja bilans 3-2 (porazki z San Antonio i Clippers). Atlanta ostatnio mala zwyzka formy (zwyciestwa z NJ i Indiana). Jednak Toronto po serii wyjazdow bedzie chcialo poprawic swoj bilans i dzisiaj powinni ten mecz wygrac.

Boston - Miami --> Boston

Boston w 4 ostatnich wyjazdowych spotkaniach odniosl 3 zwyciestwa i tylko raz przegral. W dobrej formie jest Pierce. Miami 6 zwyciestw z rzedu (4 u siebie, 2 na wyjezdzie - ze slabymi Knicksami i Orlando). Dzisiaj licze na mala obiznke formy w zespole Miami oraz na podtrzymanie dobrej gry Bostonu.

Denver - Detroit --> Detroit

Denver ostatnio gra w kratke. W 5 ostatnich spotkaniach u siebie 2 zwyciestwa i 3 porazki. Detroit 6 zwyciestw z rzedu. W ostatnich 2 meczach z Cleveland pokazali, ze sa obecnie najlepsza ekipa w NBA. Dlatego uwazam, ze dzisiaj wygraja.

Houston - Philadelphia --> Houston

W ekipie Philadelphii byc moze nie zagra Dalembert. Jezeli tak sie stanie to kto bedzie walczyl pod tablicami z Mingiem? Pozatym dzisiaj moze przebudzi sie McGrady, ktory ostatnio troche slabiej gral. Houston musi wygrywac jezeli chce grac w playoff.

---------------------
Jezeli w dzisiejszym mecz Utah z Bobkami w zespole gospodarzy nie wystapia Kirlenko i Giricek to moze dojsc do malej niespodzianki. Do skladu Charlotte powrocil juz Wallace. W dobrej dyspozycji jest Knight. Charlotte +7 mozna zaryzykowac.
---------------------
Powinni tez wygrac Lakersi. W ekipie Portland w skladzie zabraknie 2 centrow Przybilly i Ratliffa. Wczoraj LA gadlo uporalo sie z Orlando. Dzisiaj mysle, ze tez wygraja

Do góry
#520979 - 01/03/2006 15:21 Re: NBA 01.03
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Cavs... 2 zespoly własnego boiska, mecz na wschodzie, wiec wszystko jasne. Kurs @1.7 apetito

Pistons ... bo to Pistons. Nie przemawia do mnie passa Tłoków, ani krótki oddech. Pistons i Basta.

Phila... jezeli nie zagra Dalamebert to faktycznie moze byc ciezko. Kurs jak dla mnie ostro przesadzony, żal byloby nie spróbować.

NO... w LA po mału sie robi szpital. NO team wlasnego parkietu, ale moze w koncu "zaskoczą" na wyjazdach ?

Do góry
#520980 - 01/03/2006 16:19 Re: NBA 01.03
Air7 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 28/04/2005
Witam.. Długo już tu nie zaglądałem ale jak zobaczyłem meczyki w ofercie, żal nie napisać własnego zdania..

Boston - Miami..

Heat na fali - 6 zwycięstw, Boston ostatnio niby dobrze sobie radzi..ale kogo oni ogrywają ? - Portland, Orlando, Lakers. Jak tylko grają z mocniejszą drużyną schodzą z parkietu jako pokonani - Phoenix, Cleveland, Miami. W miami bez większych kontuzji, u celtów jeszcze nie w pełni sił jest Wally, coś nie tak jest z Piercem - ale zagra i pewnie da sie we znaki Heatowcom..

Denver Nuggets - Detroit Pistons

Pistons..1.70 nie często zdarza sie brać taki kurs na Detroit, które jest w formie a Nuggets jak już ktoś wcześniej napisał gra w kratke..Dzisiaj zdecydowanie PISTONS

Do góry
#520981 - 01/03/2006 18:06 Re: NBA 01.03
Adam 635 Offline
enthusiast

Meldunek: 14/03/2005
Cz 02.03.06 01:00 Ilgauskas Zydrunas - Bibby Mike
Najwiecej punktow Cle vs Sac
handicap NBA specjalne 2 (-2.0) 2.25

Ostatnio Litwin więcej zdobywa pkt w porównaniu z Bibby-m , jednak kurs kusi jak i niski handicap jak najbardziej do przeskoczenia przez najlepszego strzelca Kings. Zakład dostępny w Expie.

Do góry
#520982 - 01/03/2006 21:20 Re: NBA 01.03
Robak1984 Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Cz 02.03.06 01:00 Ilgauskas Zydrunas - Bibby Mike
Najwiecej punktow Cle vs Sac
handicap NBA specjalne 2 (-2.0) 2.25

Ostatnio Litwin więcej zdobywa pkt w porównaniu z Bibby-m , jednak kurs kusi jak i niski handicap jak najbardziej do przeskoczenia przez najlepszego strzelca Kings. Zakład dostępny w Expie.

Zobaczymy jak obaj zawodnicy spisywali sie w ostatnich 10 spotkaniach:

Zydrunas Ilgauskas
- Minnesota 21 pkt
- Washington 14 pkt
- Golden State 14 pkt
- San Antonio 17 pkt
- Boston 14 pkt
- Orlando 24 pkt
- Philadelphia 27 pkt
- Washington 23 pkt
- Detroit 15 pkt
- Detroit 18 pkt
Średnio: 18,7 pkt

Mike Bibby
- Utah 23 pkt
- Memphis 14 pkt
- Chicago 20 pkt
- Phoenix 7 pkt
- Atlanta 13 pkt
- Chicago 31 pkt
- Memphis 12 pkt
- Golden State 16 pkt
- Lakers 25 pkt
- Portland 16 pkt
Średnio: 17,7 pkt

W meczach u siebie Ilgauskas w tym sezonie srednio zdobywal 15,6 pkt , a Bibby na wyjazdach srednio 20,5 pkt

W meczu miedzy tymi zespolami, ktory zostal rozegrany 6 grudnia Ilgauskas rzucil 14 pkt , a Bibby 16 pkt

Patrzac na statystyki to wiecej pkt powinien zdobyc Bibby, jednak w chwili obecnej w lepszej formie jest Litwin i wydaje mi sie, ze to raczej on dzisiaj bedzie mial wiecej celnych rzutow.

Do góry
#520983 - 02/03/2006 00:18 Re: NBA 01.03
Marinko Offline
enthusiast

Meldunek: 06/12/2005
Moja pierwsza propozycja na tym forum:
1Q Miami Heat -1,5 (BAW 1.91)
Wczoraj przegrali pierwsza cwiartke dziesiecioma wiec dzis powinni postarac sie o lepszy start.

Do góry

Moderator:  rafal08