|  
| 
| 
| 
| #529066 - 03/08/2006 13:57  Re: Konkurs Formuła 1 - Pytania, reklamacje, kontrowersje, komentarze. |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  16/09/2003
 | 
Witam! Przykro mi, że tak wyszło, ale wszystkie ostatnie GP były tak rozgrywane, że akurat za każdym razem byłem poza Warszawą i nie miałem dostępu do sieci ani TV, więc nie bardzo było jak sensownie obstawiać.  Teraz oczywiście jestem - nie moge przepuścić takiej okazji z Robertem    W końcu się doczekaliśmy.   Szkoda, że turniej stracił trochę sens, ale jednak te GP w sezonie wakacyjnym są ciężkie w związku z urlopami... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #529069 - 07/08/2006 12:35  Re: Konkurs Formuła 1 - Pytania, reklamacje, kontrowersje, komentarze. |  
|   member

Meldunek:  21/09/2002
 | 
Quote:
 Jak buki zachowują się w tego typu sytuacjach jak ta dzisiejsza z Robertem?
 Z moich doświadczeń wynika, że liczy się to co przekroczeniu mety a późniejsze decyzje przy zielonym stoliku nie mają wpływu na rozstrzygnięcie zakładów.

Ale może się mylę...?

ja w Betgun miałem zagrane,że Kubica nie zostanie sklasyfikowany i zaliczyli mi kupon jako wygrany
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #529072 - 16/09/2006 08:45  Re: Konkurs Formuła 1 - Pytania, reklamacje, kontrowersje, komentarze. |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/12/2004
 | 
Dlatego, że z przyczyn nieznanych nawet mi kompletnie pominąłem Cię przy podliczaniu wyników. Już błąd swój naprawiłem i klasyfikacja GP Włoch została skorygowana. Przepraszam za zamieszanie.   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #529075 - 22/10/2006 20:03  Re: Konkurs Formuła 1 - Pytania, reklamacje, kontrowersje, komentarze. |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/12/2004
 | 
W razie remisu czynnik decydujący byłby taki sam jak w prawdziwej F1. Dzięki wszystkim za udział w konkursie. Mam nadzieję, że wszyscy ponownie spotkamy się w marcu w nieco zmienionej formule konkursu (jeszcze bardziej zbliżonej do prawdziwej F1) i przede wszystkim w szerszym gronie.  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #529078 - 23/10/2006 16:52  Re: Konkurs Formuła 1 - Pytania, reklamacje, kontrowersje, komentarze. |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  23/07/2003
 | 
Quote:
 Sytuacja w konkursie przed sotatnim GP do złudzenia przypomina tą z prawdziwej F1.

Ja robię za Alonso, retoox za Schumachera...

Zgadza sie, ale na emeryturke sie jeszcze niełapie
  . Dodam jeszcze, ze miałem pecha i na wakacjach "wypadłem z toru" na kilka wyscigów co chyba miało decydujace znaczenie w ostatecznej klasyfikacji  
 Gratuluje tomo zwyciestwa! Brawo, za barszo dobre typy przez cały sezon z których i mi sie zdarzało korzystac.
 Pozdrawiam retoox
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |