Quote: ja mam okazję!! dokładnie od dziś za 3 miesiące lecę w podróż poślubną do Tunezji!! szkoda, że za to nie dajecie free beta
ode mnie również gratulacje !!! Cieszę się zawsze gdy drugi człowiek albo się żeni, albo właśnie się zakochał ze wzajemnością, albo jedo druga "połówka" spodziewa się dziecka. Przykro mi o tym mówić ale do mnie najlepeiej pasuje te powiedzenie: jeśli nie masz szczęścia w miłości, to masz szczęście w liczbach ehhh...tak bardzo chciałbym to zmienić
p.s. Kazow wpisując się w ten temat nawet nie myślałem żeby dostać free beta [od chuja już ich dostałem], chciałem tylko żeby jak ktos przeczytal o tym ze maja dobry support to wyskrobie kilka slow i dostanie od ciebie 10$ albo 8,02 Ojro free bet - a poza tym to nie nawidzę się tłumaczyć
Właśnie zarejestrowałem się w Poinbet i jak mam ułożyć kupon z kilku zdarzeń np.koszykówka+tenis+piłka.Wchodze w zakład akumulowany i wychodzi mi tylko piłka nozna.
kazow
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
Lista uczestnikow konkursu zostala zamknieta. Oglaszam start konkursu na jutro tzn sobota. A dokladniej typowane zdarzenia musza sie rozpoczynac dzisiaj po polnocy, typy juz mozna dawac.