Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#532163 - 15/03/2006 16:40 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
CSKA lekkie przestoje ? ciekawe określenie
Ja zagrałem MOSKWE -9 ... zmierzają pewnie do 1/8 i dziś powinni spokojnie sobie zapewnić awans ... najlepiej pewną i wysoką wygraną ... no cóż Leituvos dzielnie walczył w grupie .. ale dziś niewidze dla nich szans ...

Zastanawiam sie ..jeszcze na overkiem Tau-Bamberg ... wogóle dzisiejszy dzień wbrew pozorom może byc overowy .. linie dośc nisko

Do góry
Bonus: Unibet
#532164 - 15/03/2006 16:43 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
krisek Offline
old hand

Meldunek: 18/01/2006
To ja tez dorzuce swoje kilka goriskow;)

Tau(-14,5) 1 Moj faworyt dp wygrnaia Euroligi , pokazrze niemiaszkom dis na czym polega dobry basket;) Tau gra osatnio naprawde bardzo dorbze kilka wygranych zarowno w domu jak i na ywjazdach okolo 20 pkt mysle ze dzis powinno byc pdobnie;)

Do góry
#532165 - 15/03/2006 19:28 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
Adik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/12/2003
Quote:

Panata over 154,5
3 mecze i 3 undery Panaty

Alvertis trafia za 3 na 4 sekundy do konca i 157 pkt gratuluje tym, co zagrali over

Do góry
#532166 - 15/03/2006 19:34 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
Unibet Offline
enthusiast

Meldunek: 17/01/2006
Cska wygrala 10 punktmai takze to handi bylo loteria dziś.

Natomiast Pana szok cenowy hehe 30:9 w 4 kwarcie!!! Ach ta Euroliga

Do góry
#532167 - 16/03/2006 09:27 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
darros Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/07/2003
Ja dałem wczoraj w expie taki oto zakład:
CSKA Moscow - Lietuvos Rytas-poniżej 148,5(bardzo ważne 0,5 pkt.),wynik brzmiał 79:69 czyli w sumie jest 148pkt.(ale miałem szczęście)

A dziś polecam:
Barcelona-Zalgiris-H(0-9)-2(1,88)EXPEKT
Oba zespoły grały ze sobą 3 krotnie i za każdym razem spotkania pomiędzy tymi zespołami były bardzo zacięte i kończyły się przeważnie wynikami na styku(tak w domu jak i na wyjeżdzie).Nas dziś interesują nas potyczki domowe Barcy z Litwinami a więc:
25.11.2004 Barcelona/Zalgiris 98:102
08.11.2001 Barcelona/Zalgiris 90:86
03.02.2000 Barcelona/Zalgiris 66:64
Idąc dalej Barca w tym roku w EUROLIDZE na 4 ostatnie spotkania rozegrane w domu tylko raz wygrała w domu więcej jak 9pkt.(oczywiście z kim? z Prokomem/99:80),pozostałe wyniki brzmiały:
-Olympiakos 76:72
-Milano 75:77
-Pilsen Istanbul 79:74
zaś Zalgiris ma podobny bilans na wyjeżdzie(na 3 ostatnie spotkania goście tylko raz przegrali dokładnie 9pkt-Olympiakos/78:69),a pozostałe 2 spotkania kończyły się wynikami(wygrana ze Strasbourg/73:68 oraz porażka z Benetton/82:76)
Jak widać na załączonym "obrazku" wszystko wskazuje statystycznie,że mój typ powinien wejść.
Uwagi,spostrzeżenia mile widziane

Do góry
#532168 - 16/03/2006 09:33 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
mirekinter Offline
old hand

Meldunek: 10/06/2005
Czy ktoś może mi powiedzieć czy Maccabi będzie w najlepszy skłądzie czy śa jakies absencje?

Do góry
#532169 - 16/03/2006 09:39 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
mirekinter Offline
old hand

Meldunek: 10/06/2005
Dzis intersującą wyglądają 2 spotkania z grupy E

Maccabi- Real (+7) 1 - wydaje mi się ze Maccabi musi ten mecz wygrac bo w razie przegranej i wygranej clinamo zrównają się punktami..U siebie gdzie zawsze ejst goraca atmosfera trzeba wygrac i wyprzedic Real i według mnie maccabi to zrobi spokojnie..

Ulker- Clinamo 2 dla ambitnych Turkow ta faza już jest za trudna..publicznosc owszem ale Clinamo będzie chciało wykorzystac potknięcia Realu albo Maccabi i wydaje mi się ze dziś wygrają a kurs 1,7 jak najbardziej..

Do góry
#532170 - 16/03/2006 13:06 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
'Sportingbet becomes official sponsor of Euroleague Basketball'

:/

Do góry
#532171 - 16/03/2006 13:23 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
bursztyk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2004
Quote:

No to superrrr...

Do góry
#532172 - 16/03/2006 13:34 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
mtudor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2004
Maccabi i Climamio wygląda dzis do grania stawka meczu dla obydwu dryuzyn OGROMNA.Turków po dzisiejszym meczu żegnamy (odpadamy)i zostanie WIELKA Trójka Maccabi Real i Climamio Bologna.Czy tak bedzie?

Do góry
#532173 - 16/03/2006 13:55 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
Qubi Offline
veteran

Meldunek: 29/04/2005
Quote:

Czyli co?
Będą grali na remis (fakt faktem będzie to wymagało niezłego kunsztu), bo z tego co się orientuje to Sportingbet wystawia opcje remisu...

Do góry
#532174 - 16/03/2006 14:03 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
jacuś Offline
addict

Meldunek: 01/07/2005
Quote:

Quote:

No to superrrr...

Nie kompromitujcie sie...
I co z tego ze zostali sponsorem EL ???
Sportingbet jest tez m.in. sponsorem Frankowskiego i idac waszym tokiem rozumowania pewnie przed kazda kolejka odbiera on telefon od sponsora z wytycznymi jak ma zagrac
W rzeczywistosci buki prowadza w tej chwili potezna wojne na rynku reklamy.
Nie ma chyba w tej chwili stadionu w europie na ktorym nie bylyby w trakcie meczu wyswietlane reklamy ktoregos z bukow.Ten rynek juz sie powoli zapycha... buki wciaz poszukuja nowych nosnych dyscuplin ktore moga rozreklamowac ich firme a ze koszykowka po pilce jest chyba najbardziej popularna dyscyplina dlatego taki krok mnie nie dziwi.

Do góry
#532175 - 16/03/2006 14:16 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
M_a_r_i_o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/06/2003
vs

Dyscyplina: Koszykówka
Rozgrywki: Euroliga TOP16 - 4 Kolejka
Mecz: Maccabi Tel Aviv - Real Madryt (hc 0:6,5)
Godzina: 19:45 CET
Typ: 1
Szanse: 10/10
Kurs: 1.85
Bukmacher: Interwetten
Data: 16.03.2006 r. - Czwartek
Transmisja TV: Iba Israel 1, La2 Spain, Supersport 3 Hellas, Canal+ Polska, Sport+ France, Besport Belgium, Israeli Network, Viasat3 Sport, SkySport2 Italy (poślizg o 20:45)

Miejsce: "Nokia Arena" w Tel Avivie, Izrael

Analiza:
Bardzo ciekawe spotkanie zapowiada nam sie dzisiaj w Izraelu gdzie w Nokia Arena miejszczacej sie w Tel Avivie obronca trofeum podejmie hiszpanskie Real Madryt w ramach czwartej kolejki drugiej fazu grupowej rozgrywek meskiej euroligi w koszykowce. TOP 16 juz na dobre rozpoczete i nie ma zartow - teraz kazde spotkanie, kazde zwyciestwo jest na wage zlota niezaleznie czy rywalem jest najslabsza druzyna w lidze czy wicelider tabli - trzeba zagrac na maksimum mozliwosci i zwyciezac bo do kolejnej rundy awansuja juz tylko najlepsi. Jesli chodzi o ekipe Maccabi to w pierwszej fazie grupowej spisywala sie dobrze wygrywajac swoja grupe ale napewno nie w pelni swoich mozliwosci. Po obroncy trofeum i jak narazie zdecydowanie najlepszej ekipie Europy napewno mozna spodziewac sie duzo wiecej jak tylko 9 zwyciestw i 5 porazek. Warto jednak tez podkreslic ze jesli ekipa Maccabi przegrywala to byly to spotkania wyjazdowe. Sposrod wszystkich rozegranych spotkan w Nokia Arena tylko jeden jedyny raz Izraelczycy schodzili z parkietu pokonani. Bylo to w starciu przeciwko litewskiemu Lietuvosovi Rytas. Zwyciestwo gosci bylo wtedy nie lada sensacja. Tak czy inaczej udalo sie awansowac i teraz juz Maccabi musi myslec o tej rundzie. Jak narazie po trzech rozegranych kolejkach sytuacja ma sie nie jakos super korzystnie ale takze nie dzieje sie nic zlego bowiem Maccabi ma na koncie dwa zwyciestwa i jedna porazke. Chronologicznie Izraelczycy najpierw wlasnie z dzisiejszym rywalem - Realem Madryt i w Hiszpanii dostali bardzo dobitna lekcje niezwykle skutecznej gry. Hiszpanie bowiem wygrali az 90:75. Mowie az poniewaz jak na te klasy zespolow zwyciestwo 15 punktami jest naprawde znaczace. Teraz jest bardzo dobra okazja do rewanzu. Mimo ze bylo tospotkane wyjazdowe trzeba szczerze przyznac ze Maccabi grala bardzo nieskutecznie - dopiero w ostatnich fragmentach meczu ich gra nieco sie poprawila ale trudno by to pozwolilo myslec o zwyciestwie w calym spotkaniu. Pozniej jednak wszystko zaczelo powoli wracac do normy. Maccabi wrocilo do kraju by zagrac na wlasnym terenie przeciwko tureckiemu Ulkerowi. Coprawda zwyciestwo 84:74 bylo jak najbardziej zasluzone ale mimo to uwazam ze Maccabi powinno ten mecz wygrac duzo wyzej. Zwlaszcza ze byly ku temu powodybowiem prowadzenie wynosilo czasem blisko 17-20 punktow. Dopiero koncowka 4 kwarty byla nieudana jesli chodzi o akcje podkoszowe. Mimo to najwazniejsze ze ekipa Maccabi wygrala. Ostatnie spotkanie to byl prawdziwy sprawdzian mistrza Izraela. Bardzo trudne zadanie i mecz przeciwko Climamio Bologna ktore wobec slabszej nieco formy Maccabi bylo lekkim faworytem. Pierwsza polowa a szczegolnie pierwsza kwarta pokazala ze Maccabi jeszcze duzo brakuje by myslec o Mistrzostwie Euroligi. Pozniej jednak im blizej bylo konca meczu izraelczycy zaczynali grac lepiej w obronie a przedewszystkim wykorzystywali nadarzajace sie okazje w ofensywie. Ostatecznie wygrali to bardzo wazne spotkanie wyjazdowe i wskoczyli na drugie miejsce w tabeli. Real Madryt obecnie jest liderem tej grupy a na koncie ma trzy zwyciestwa. Jedno wspomniane juz przemnie z Maccabi kolejne z Climamio oraz z Ulkersporem. Napewno dzisiaj nie bedzie juz tak latwo jak w Madrycie. Dobrze wiemy ze druzyna Maccabi wspaniale radzi sobie w Nokia Arena i kazdy mecz w ktorym druzyna przeciwna pokonuje Maccabi jest olbrzymia niespodzianka zeby nie powiedziec sensacja. Mimo to Maccabi chcac walczyc o pierwsze miejsce musi zagrac juz na 100% swoich mozliwosci. Nie mozna od pierwszych minut pozwolic na to by rywal rozwinal skrzydla. Jesli chodzi o liderow w Maccabi bryluja oczywiscie Anthony Parker, Jamie Arnold oraz Willie Salomon. Cala trojka stanowi szkielet ofesywy druzyny z Izraela bez ktorych Maccabi traci praktycznie wszystkie atuty jesli chodzi o atak. W ekipie Realu bezsprzecznie najlepsza jest dwojka Louis Bullock - Igor Rakocevic. Jesli chodzi o kontuzje to w Maccabi nie zobaczymy Tala Bursteina natomiast w szeregach hiszpanow nie wystapi kontuzjowany Marko Thomas. Najwazniejsi zawodnicy dla obu zespolow o ktorych wspomnialem powyzej sa w pelni sil i w dzisiejszym spotkaniu napewno zagraja. Podsumowujac dzisiejsze spotkanie ktorego stawka jest fotel lidera w grupie zapowiada sie arcyciekawie. Bedziemy mieli starcie dwoch super par o ktorych pisalem powyzej. Napewno faworytem sa Izraelczycy ktorzy beda probowac zmazac plame jaka dali w spotkaniu rozegranym trzy tygodnie temu w Madrycie. Linia 6,5 punkta nie jest wygorowana - u niektorych bukow siega juz -8,5 punkta. Napewno jesli Maccabi zagra na miare swoich mistrzowskich mozliwosci i aspiracji spokojnie sobie w tym spotkaniu poradzi. Po niedawnym zwyciestwie w Pucharze Izraela i pokonaniu Hapoelu do kolekcji Maccabi dolaczylo kolejne trofeum - humory zawodnikow i atmosfera w zespole powinny wiec byc bojowe i harde do walki. Mysle ze dzisiaj zobaczymy ofensywna gre i wysoki wynik - mysle ze over jest takze niezlym rozwiazaniem. Jak dla mnie jednak Izraelczycy powinni spokojnie pokonac przybyszow z polwyspu Iberyjskiego. Polecam zagrac na druzyne gospodarzy z Tel Avivu.

Do góry
#532176 - 16/03/2006 14:47 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
italodisco70 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 18/11/2004
Mario wszystko ok,ale stawianie stawki 10/10 w takim meczu to lekka przeada.Wedlug mnie mozna zagrac 7/10.W koncu Real to nie chlopcy do bicia. fakt w lidze roznie pogrywaja,takze w Eurolidze karta sie od nich odwraca,ale poziom obu druzyn jest dosc wyrownany i wydaje mi sie ze zadecyduje dyspozycja dnia.Przypomnijmy mecz Unicaji ktora musiala wygar a w dodatku grala na swoim stadionie i nici z tego wyszly.Takze przestrzegam przed taka pewnoscia.W dodatku obie druzyny maja przeciwne tendencje jesli chodzi o over/under.Wedlug mnie lepiej zagrac na live.Podobnie zrobilem w meczu Unicaji gdzie w pewnym momencie zagralem -8 na Grekow.pozdr ,ztczac duzo wygranych

Do góry
#532177 - 16/03/2006 14:55 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
jacuś Offline
addict

Meldunek: 01/07/2005
M_a_r_i_o nic nie wspomniales o tym ze w pierwszym meczu Solomon zagral tylko wlasciwie na wlasna prosbe.. zreszta z marnym skutkiem.Parker choc dwoił sie i troił to w pojedynke niewiele mogl zdzialac.
Dzis Solomon jest juz w pelni sprawny i to jest niewatpliwy handicap Izraelczykow w odniesieniu do pierwszego meczu .
...Ale i Real ma tajna bron .Mam na mysli Amerykanina Scales'a ktory nie gral w pierwszym meczu zagral w kolejnych dwoch meczach EL ale bez fajerwerkow ...za to w niedzielnych derbach Madrytu w pokazal juz ze bedzie duzym wzmocnieniem dla niskich graczy Realu.To taka mniejsza kopia Bullock'a.
Nie bede ukrywal ze jestem fanem Realu (ale nie pilkarskiego ) i moze dlatego trudno mi zachowac obiektywizm ale wydaje mi sie ze Real moze to spotkanie spokojnie wygrac a juz na pewno zmiescic sie w granicach dodatniego hcp.
Poza tym Ulker pojedzie dzis z cieniutkimi na wyjazdach Wlochami a Barca bez problemow powinna przeskoczyc handi w pojedynku z Zalgirisem

Do góry
#532178 - 16/03/2006 16:21 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
hrabia Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2006
Spotkanie Maccabi z Realem faktycznie zapowiada się bardzo ciekawie
Moim skromnym zdaniem z potyczki zwycięsko wyjdą gospodarze
Dlaczego?
1)Pierwszy podstawowy powód w razie porażki Realu jego sytuacja nie ulegnie zmianie i tak będą w bardzo dobrej sytuacji mając 3 zwycięstwa i jedną porażkę Gdy przegra zespół z Izraela jego sytuacja się bardzo skomplikuje przy równoczesnej wygranej Climano
2)Własna HALA W Nokia Arwena gra się bardzo cieżko Real jest słabszy na wyjazdach
3)Porażka z 1 spotkaniu zmobilzuje Maccabi do walki na 100%
a trzeba uczciwie przyznać że pomimo ubytku Jasikieviciusa
zespół Maccabi jest nadal bardzo mocny może czasem brakuje im motywacji ale to nadal Mistrzowie Euroligi
A Real no coż pomimo bardzo dobrej gry w ostatnim czasie jest zespołem słabszym Gdy Lider Rakocevic będzie dobrze kryty Real będzie miał minimalne szanse na zwycięstwo

2 Spotkanie moim zdaniem warte zagrania to Ulker-Climano 2
Climano ten mecz musi wygrać aby się liczyć Ulker 0-3 i tak to sukces tego temu że jest w Top 16 no ale coż na tym jego droga w Eurolidze się skończy w 1 meczu 18 pkt różnicy teraz Włosi na wyjedzie ale widzowie meczu sami nie wygrają

Do góry
#532179 - 16/03/2006 16:55 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
Unibet Offline
enthusiast

Meldunek: 17/01/2006
Ulker- Climano typ 1 kurs: 1.9

Panowie i Panie znowu traktujecie ten mecz jako Skiper musi wygrac ten mecz by awansować. A kto wam powiedzial ze Climano musi awnsowac do play-off~ów??? Nic nie musi.Wydaje mi sie ze Ulker dziś wygra. Juz tydzien temu postawilem na Ulker handi +2.5 i siadlo choc było cięzko bo Real do 3 kwarty wygrywal dość sporą przewagą. ALe to byl Real A Skiper to juz calkiem inna druzyna.Ulker dzis na 99% wygra ten 1% zostawiam tylko i wyłacznie tak bo nigdy nic nie jest pewne na 100%. Nie bede pisal o zawodnikach Ulkeru czy o Climano, napisze tylko ze w tej fazie nie ma słabych zespołow i napewno Ulker tanio skóry nie sprzeda. Handi +2, troche dziwne bo bet24 chyba sie pomylił nie dodajac połowki ale w takim wypadku bedzie zwrot przy remisie, mozna grac bez obaw.

Do góry
#532180 - 16/03/2006 17:00 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
AlexDelPiero Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2005
Quote:

Nie bede pisal o zawodnikach Ulkeru czy o Climano, napisze tylko ze w tej fazie nie ma słabych zespołow i napewno Ulker tanio skóry nie sprzeda. Handi +2, troche dziwne bo bet24 chyba sie pomylił nie dodajac połowki ale w takim wypadku bedzie zwrot przy remisie, mozna grac bez obaw.

no wiec na podstawie tego ze nei ma slabych zespolow to ulker ma wygrac? hmmmmmmmm dobra analiza

Quote:

Ulker dzis na 99% wygra ten 1% zostawiam tylko i wyłacznie tak bo nigdy nic nie jest pewne na 100%

jak nie wygra to cie pokroimy na kawaleczki i zjemy, dobra?

Do góry
#532181 - 16/03/2006 17:14 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
gregorovius Offline
enthusiast

Meldunek: 21/12/2005
Quote:

Ulker- Climano typ 1 kurs: 1.9
Handi +2, troche dziwne bo bet24 chyba sie pomylił nie dodajac połowki ale w takim wypadku bedzie zwrot przy remisie, mozna grac bez obaw.

Podobają mi sie Twoje wszystkie uzasadnienia w tym temacie
Bet24 sie pomylił bo handi bez połówki wystawił, nigdy nie widziałeś jeszcze takiej nowości? Często buki wystawiają ten rodzaj kursu i wynika to z obliczeń punktowych a nie ich pomyłki
Typy na forum mają być uzasadniane a nie opisywane: "wejdzie bo wszyscy sie mylicie".
Pozdro

Do góry
#532182 - 16/03/2006 18:00 Re: Euroliga Top 16 4 kolejka
Cholo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/01/2005
w EXPEKT Maccabi juz nie ma, why

Do góry
Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Akhu, rafal08