moze jakis spec od bukmacherki napisze jak stamtąd kasę wypłacić skoro tylu tu fachowców . Może zorro udowodni ,że ma jaja jak zorro i wytłumaczy jak sie stamtąd kase wypłaca.
no i jest, wszystko fajnie, 10 ojro, jak macie telefon to podajcie wysylaja odrazu pin, nie trzeba sie denerwowac z niedochodzacymi wiadomosciami. Pierwsze pole to nr kierunkowy Polski (48) a w drugim polu swoj nr.
To o co chodzi z tymi 60 dniami ???Czy trzeba czekac 60dni i dopiero bedzie mozna wypłacic czy to tylko jest po to ze jak ktos nie zagra za nie przez 60 dni to mu kasuja je ???????????
ten buk to sciema .Mam juz zablokowane konto chociaż nie wiem czemu. Daje głowę ,ze nie zakładałem kilku kontz jednego IP .to nie w moim stylu . Mam info ,że graczom z Polski wszystkim zablokowano konta : powód prosty zakładnie kilku kont z jednego IP i zstosowano odpowiedzialność zbiorową . Wracamy na stare smieci krętactwa .zobaczymy czy info sie potwierdzi.
A mi jak wchdoze w zakładke My Bet albo My account stronka pada i sie sama wyłancza i tak jest ciagle...Niewiem co mam zrobic bo nawet nie jestem pewien który mecz hokeja pusciłem bo tez cos długo ładowali...
Quote: ten buk to sciema .Mam juz zablokowane konto chociaż nie wiem czemu. Daje głowę ,ze nie zakładałem kilku kontz jednego IP .to nie w moim stylu . Mam info ,że graczom z Polski wszystkim zablokowano konta : powód prosty zakładnie kilku kont z jednego IP i zstosowano odpowiedzialność zbiorową . Wracamy na stare smieci krętactwa .zobaczymy czy info sie potwierdzi.
chyba im sie zapomnialo ze jestem polakiem wszystko idealnie mi chodzi... logowanie... stawianie... pozdr. wysokich wygranych!
Quote: ten buk to sciema .Mam juz zablokowane konto chociaż nie wiem czemu. Daje głowę ,ze nie zakładałem kilku kontz jednego IP .to nie w moim stylu . Mam info ,że graczom z Polski wszystkim zablokowano konta : powód prosty zakładnie kilku kont z jednego IP i zstosowano odpowiedzialność zbiorową . Wracamy na stare smieci krętactwa .zobaczymy czy info sie potwierdzi.
normanik nie klam jest takie polskie madre przyszlowie NIE BADZ HAM... CHYTRY mie pozdrawiam