#5390110 - 08/06/2012 15:06
Re: QC Piłka nożna - 8.06 (1 dzień EURO 2012)
[Re: Gaske]
|
addict
Meldunek: 05/04/2010
|
Blackman, też mam wyjebane w te kupione przez naszego niemieckiego trenera kurwy, ale czemu mam nie kibicować takim piłkarzom jak Lewy czy Wasyl. Jak oni będą strzelać i wygrywać to wyjebane w tych niemców i francuzów.
Mamy u siebie impreze jakiej nigdy już nikt z nas nie przeżyje, na ulicach za 7 godzin będzie w chuj ludzi, a Ty gadasz jakby Cię w dupe ktoś zapychal. kompleksy ma chlop ,ze stypa bedziee hahah dobre sobie chlopie ,nie udzielaj sie jak masz pisac takie glupoty. Nie chcesz nie kibicuj,proste!!! Moze zarabia za malo w Polsce i zal ze pseudo grajki grają w Reprezentacjii ,a nie on !.Szanuj sie
|
Do góry
|
|
|
|
#5390173 - 08/06/2012 15:43
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/10/2009
|
Polska - Grecja Z jednej strony mamy całkiem niezłą drużynę. "trzech muszkieterów" plus Rybus, Obraniak, Wasyl, czy Szczęsny. Ja nie widzę takich grajków u Greków, z drugiej strony Grecy zawsze polegali na grze zespołowej, tworzą trudny do sforsowania monolit. Moim zdaniem ten mecz rozstrzygnie się bardziej na gruncie psychiki, niż umiejętności piłkarskich, które de facto oceniam mniej więcej równo z niewielkim wskazaniem na Polaków. Pytanie brzmi, czy nasi wytrzymają presję, czy doping im pomoże czy raczej zaszkodzi? Pamiętam wielkie nadzieje za czasów "Los Engeles" czy później za Janasa. Niby wszystko grało a wyników nie było. I tak się zastanawiam, czy nie czas aby wreszcie udźwignąć ten ciężar? Niby trener nie ten, niby skład dziwny jakiś, ale przecież nie mamy do czynienia z leszczami z orłem na piersi?! Mój typ: Polacy udźwigną i poradzą sobie z presją. Po prostu ten mecz wygrają, bo szczerze mówiąc nawet remis może okazać się zbyt kiepskim wynikiem. Polska @ 1.95 Unibet
|
Do góry
|
|
|
|
#5390198 - 08/06/2012 16:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/02/2010
|
A jak tam nasi kopacze pobstawiali swoje diengi?
|
Do góry
|
|
|
|
#5390207 - 08/06/2012 16:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2011
|
Najgorsze przecież w powołaniach tych pajaców jest to, że krzywdzą Polaków, którzy z powodzeniem mogliby być na ich miejscu. Czy Borysiuk, Sadlok, Glik czy tam inni są tak bardzo słabsi od tych Niemców i Francuzów? Największym najemnikiem w tej całej reprezentacji jest Obraniak, już sporo czasu ma paszport, a po Polsku potrafi tylko dukać. Nasi ligowcy zza granicy po pół roku potrafią być na poziomie komunikatywnym, a ten pajac jeszcze płacze, że mu język za trudny. W normalnym procesie starania się o paszport bez znajomości języka chuja by dostał. Menago zwęszył widocznie szansę promocji kopacza i po euro będą konkretnie zarobieni. Jeżeli moje domysły mają potwierdzenie w rzeczywistości, to życzę serii ciężkich kontuzji, za robienie 'rodaków' w chuja. A tak już odbijając od transferów reprezentacji, to w tej chwili balon jest napompowany do granic wytrzymałości. Ja osobiście zaufam sparingom Polski i pogram X2 @1,72, nie ma co się oszukiwać, każda grupa byłaby ciężka i ta też taka jest, to tylko media nakręcają te chore scenariusze.. i żeby nie było, jak wynik będzie w drugą stronę niż typ, to też się uciesze, no w końcu grają z Orłem, pod szyldem Polski, po sukcesie byłby trochę niedosyt, ale i tak nic nie zmienię, a karawana jedzie dalej 
|
Do góry
|
|
|
|
#5390236 - 08/06/2012 16:53
|
enthusiast
Meldunek: 04/10/2005
|
Panowie wiadomo czemu tak poszedł kurs w góre na Rosje? W ekspekcie z 2.10 na 2,25
|
Do góry
|
|
|
|
|
|