|  
| 
| 
| 
| #539963 - 28/03/2006 10:35  Re: Kupię, sprzedam, wymienię [10] |  
|   journeyman

Meldunek:  20/07/2005
 | 
Udana transakcja z kanciastym - polecam |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #539965 - 28/03/2006 10:59  Re: Kupię, sprzedam, wymienię [10] |  
|   enthusiast

Meldunek:  22/02/2005
 | 
Sprzedam bony bet24.com o wartości 100zł nie związanych ze wcześniejszymi promocjami (tj. 90minut.pl) Sprawdzonym użytkowniką wysyłam jako pierwszy. Wplata: Inteligo, Neteller, Moneybookers. cena: 22zł  Kontakt: olo9zw@interia.pl  lub wiadomosc prywatna |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #539966 - 28/03/2006 11:21  Re: Kupię, sprzedam, wymienię [10] |  
|   old hand

Meldunek:  02/05/2005
 | 
Quote:
 Potwierdzam szybką i bezproblemową wymianę z vebnasterem

Potwierdzam kupno bonow przez  szakira

SPRZEDAM BONY DO BET24.com 25zl za sztuke bon jest z meczu (Odra Wodzisław - Legia Warszawa)
 platnosc mBank/moneybookers

gg:1283021

Uwazajcie na wymiany z osobami o krotkim stazu na forum i bez potwierdzen o udanej tranzakcji.

Oszuści: KaMaZ, DJ_Marycha, *Major*, Frankie, typexx, Tdi/Vr6, Jamajka, jam45, Katalonya, Mauro, LOLAS, kolo232, PiotrekX, Verbatim, Don.(z kropka)
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #539968 - 28/03/2006 11:39  Re: Kupię, sprzedam, wymienię [10] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  05/05/2004
 | 
  KUPIĘ bony do bet24.com  WARUNEK:muszą działać z bonami które już wykorzystałem, tj.: - 90minut - odra-legia  Płacę na Inteligo, mBank lub Moneybookers.Kupię również bony do Bet-at-home (powyżej 5 PLN) Wiadomość: priv, GG: 7534694 lub borkub@o2.pl. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #539971 - 28/03/2006 12:25  Re: Kupię, sprzedam, wymienię [10] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/08/2002
 | 
Skupie 2 bony z meczu Odra-Legia i 2 bony ze starszych promocji, GG: 1203411
 Na sprzedaz okolo 1 tys PLN na Moneybookers
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #539972 - 28/03/2006 12:27  Re: Kupię, sprzedam, wymienię [10] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  12/10/2005
 | 
Quote:
 Sprzedam bony bet24.com o wartości 100zł nie związanych ze wcześniejszymi promocjami (tj. 90minut.pl) Sprawdzonym użytkowniką wysyłam jako pierwszy.
 Wplata: Inteligo, Neteller, Moneybookers.

cena: 22zł

Kontakt: olo9zw@interia.pl lub wiadomosc prywatna

Bezproblemowa transakcja. Polecam
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #539974 - 28/03/2006 12:30  Re: Kupię, sprzedam, wymienię [10] |  
|   newbie

Meldunek:  27/03/2006
 | 
W zwiazku ze zblizajacymi sie Świetami BOzego Narodzenia chciałbym życzyc mokrego jaja wszystkim modom z tego forum. Panie Kasa KOCHAM CIĘ!!!Wszytko co chce Ci dać w tych słowach masz!!!!nie wiesz ze cię kocham....ale pamiętaj kocham cie!!Kochałam kocham i bede kochac...Mam nadzieje ze kiedys to zrzumiesz tylko ty misiu!!!!! Z okazji 12 rocznicy śmierci Pani Genowefie i Ździsławowi życzymy wielu lat spędzonych razem i niech im nigdy promyk słonka nie zgaśnie. Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz MOderatorze!!! wszystkiego naj naj pozdro dla kochanej kuzyneczki marlenki ps i jeszcze dodam zyczenia dla dareczki jowitki i jagody kocham was syskich Choć jesteś bardzo daleko ode mnie,bo aż 1200km,to jednak wiem,ze nasza milość nie jest słabsza,ale jeszcze mocniejsza,uczuciowa i głęboka.Misiek kochamy sie i tak już zostanie i nie skończy sie,dopóki Bóg Opiekunem naszej Miłości..Kocham Cię Rivaldinho! A wiesz dlaczego jest ok?Bo spędzilam noc z osobą,którą pochochałam nad życie.Nie wyobrażam sobie ani dnia bez Ciebie.Na samą myśl,ze musiałabym żyć bez Ciebie,serce mi sciska z bólu...mój drohi HAZ$ Drogi Maćku ! Z okazji Twoich imienin chciałabym Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia. Dziś są Twoje imieniny, więc życzę Ci wielu sukcesów w życiu, oraz dążenia do swoich życiowych celów. Pozdrawiam. Twoja siostra Asia.   Za wszystkie wspólne chwile, które były bardzo miłe, za lody razem zjedzone i przygody szalone, chcę ci podziękować dziś i powiedzieć, że jesteś słodki ja miś! Z okazji WaLeNtYnEk dla wszystkich moich kumpli i kumpelek: Kini Karolince Oli Klaudi Karoli BIszop Nie mogę Ci przesłać róż kwitnących Tylko moc życzeń gorących. Życzę Ci szczęścia, zdrowia i wiele radości Oraz szczęśliwej długiej miłości Niech los z Twoich oczu nigdy łez nie uroni. Niech życie układa Ci się pomyślnie.   Misiek chciałm Ci tylko powiedzieć,ze bardzo,bardzo,bardzo(x100)mocno Cię kocham.Jesteśmy tak bardzo szczęsliwi i wiem,ze nikt nie jest w stanie to zepsuć.Nawet ta nieprzyjemna sytuacja,która ostatnio nastała.Kocham Cię,po prostu Kocham!Twój Pan Ka$a |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #539976 - 28/03/2006 12:55  Re: Kupię, sprzedam, wymienię [10] |  
|   enthusiast

Meldunek:  10/02/2006
 | 
Quote:
 W zwiazku ze zblizajacymi sie Świetami BOzego Narodzenia chciałbym życzyc mokrego jaja wszystkim modom z tego forum.
 Panie Kasa KOCHAM CIĘ!!!Wszytko co chce Ci dać w tych słowach masz!!!!nie wiesz ze cię kocham....ale pamiętaj kocham cie!!Kochałam kocham i bede kochac...Mam nadzieje ze kiedys to zrzumiesz tylko ty misiu!!!!!
 Z okazji 12 rocznicy śmierci Pani Genowefie i Ździsławowi życzymy wielu lat spędzonych razem i niech im nigdy promyk słonka nie zgaśnie.
 Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz MOderatorze!!!
 wszystkiego naj naj pozdro dla kochanej kuzyneczki marlenki ps i jeszcze dodam zyczenia dla dareczki jowitki i jagody kocham was syskich
 Choć jesteś bardzo daleko ode mnie,bo aż 1200km,to jednak wiem,ze nasza milość nie jest słabsza,ale jeszcze mocniejsza,uczuciowa i głęboka.Misiek kochamy sie i tak już zostanie i nie skończy sie,dopóki Bóg Opiekunem naszej Miłości..Kocham Cię Rivaldinho!
 A wiesz dlaczego jest ok?Bo spędzilam noc z osobą,którą pochochałam nad życie.Nie wyobrażam sobie ani dnia bez Ciebie.Na samą myśl,ze musiałabym żyć bez Ciebie,serce mi sciska z bólu...mój drohi HAZ$
 Drogi Maćku ! Z okazji Twoich imienin chciałabym Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia. Dziś są Twoje imieniny, więc życzę Ci wielu sukcesów w życiu, oraz dążenia do swoich życiowych celów. Pozdrawiam. Twoja siostra Asia.
  Za wszystkie wspólne chwile, które były bardzo miłe, za lody razem zjedzone i przygody szalone, chcę ci podziękować dziś i powiedzieć, że jesteś słodki ja miś! Z okazji WaLeNtYnEk dla wszystkich moich kumpli i kumpelek: Kini Karolince Oli Klaudi Karoli
 BIszop Nie mogę Ci przesłać róż kwitnących Tylko moc życzeń gorących. Życzę Ci szczęścia, zdrowia i wiele radości Oraz szczęśliwej długiej miłości Niech los z Twoich oczu nigdy łez nie uroni. Niech życie układa Ci się pomyślnie.
 Misiek chciałm Ci tylko powiedzieć,ze bardzo,bardzo,bardzo(x100)mocno Cię kocham.Jesteśmy tak bardzo szczęsliwi i wiem,ze nikt nie jest w stanie to zepsuć.Nawet ta nieprzyjemna sytuacja,która ostatnio nastała.Kocham Cię,po prostu Kocham!Twój Pan Ka$a

Jaki to ma związek z wymianami
   Załóż temat w TO I OWO i tam to napisz
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #539977 - 28/03/2006 13:01  Re: Kupię, sprzedam, wymienię [10] |  
|   enthusiast

Meldunek:  22/02/2005
 | 
Sprzedam bony bet24.com o wartości 100zł nie związanych ze wcześniejszymi promocjami (tj. 90minut.pl) Sprawdzonym użytkowniką wysyłam jako pierwszy. Wplata: Inteligo, Neteller, Moneybookers. cena tylko dzisiaj z okazji LM     : 21zł  Kontakt: olo9zw@interia.pl  lub wiadomosc prywatna |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #539979 - 28/03/2006 13:18  Re: Kupię, sprzedam, wymienię [10] |  
|   addict

Meldunek:  05/04/2005
 | 
Witam sprzedam dolary na PARTY POKER po atrakcyjnym kursie .Jeśli ktoś jest zainteresowany walcie na PRIV .Zamiast wpłacać ja za pomocą inter account transfer przeleje je wam po atrakcyjnej cenie . |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |