#546 - 06/04/2001 10:52
Re: Tabela Typerów - propozycja
|
addict
Meldunek: 09/01/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#547 - 06/04/2001 12:03
|
enthusiast
Meldunek: 11/01/2001
|
Nie widze sensu brania kursów tylko z STS-u.
1) Jezeli sprawdzanie wynikow na stronach innych bukow jest az takim koszmarem to proponuje aby kazdy sprawdzil sobie wyniki i dopisal do kuponu, lub ewentualnie podal odpowiednik z STSu - choc nie zawsze jest to mozliwe. (Osobiscie nigdy nie mialem problemow ze sprawdzeniem wynikow z Profa. Po obecnych zmianach na stronie jest to bardzo proste.)
2) Uwazam ze TT jest jakims odzwierciedleniem operatywnosci grajacych ktora polega rowniez na wyszukiwaniu najlepszych ktore w STS sa srednio nizsze niz np. w Profie i to bardzo czesto na wszystkie typy (1, X i 2) . Jak patrze na ich niektore kursy to widze ze postawienie na dowolna obcje to TOTALNA PORAZKA - szczegolnie pilka nozna.
3) TOTOMIX daje 3X wieksze szanse zarobku niz inne polskie buki z uwagi na rozbieznosci kursowe (jest to najlepsza szansa wykorzystania wiedzy i umiejentnosci okreslania prawdopodobienstwa wygranej PATRZ LIDER TT). Ponadto TOTOMIX czasami daje szane na pewna wygrana przy obstawianiu wszystkich mozliwosci - pare razy przekonalem sie o tym na wlasnej kasie.
4) Kursy z TOTOMIXA sa kilka razy aktualizowane w ciagu dnia i bardzo rzadko blokowane - wiem bo gram tam pare miesiecy). Na powniaki sa najwyzsze rano a potem spadaja - zgadzam sie (ALE JAK CHCESZ ZAROBIC TO WSTAWAJ WCZESNIE, WYKORZYSTUJ SZANSE I CIESZ SIE ZE ONE WOGOLE SIE POJAWIAJA - przynajmniej rano na pewniakach mozna zarobic.)
Podsumowujac uwazam STS za najgorszego buka w Polsce. Ich oferte mozna jednak wykorzystac obstawiajac sporty amerykanskie - kursy OK- , Copa Libert. lige meksyk., argent., gdzie popelniaja bledy.
[This message has been edited by Maximus (edited 06-04-2001).]
|
Do góry
|
|
|
|
#549 - 06/04/2001 12:47
|
journeyman
Meldunek: 03/04/2001
|
Co oznacza,ze kolo kursow dajecie TT-250 ? TT - Tabela typerów,a 250?
|
Do góry
|
|
|
|
#550 - 06/04/2001 13:33
|
member
Meldunek: 24/02/2001
|
Popieram SebaSa. Nawet nie z tego powodu że byłoby mi łatwiej sprawdzać, a nie ukrywam byłoby. Wtedy wszyscy mieliby równe szanse. Jednymy minusem tak jak już wspomniał SebaS jest brak możliwości obstawiania meczy których STS nie ma w swojej w ofercie, a np. Profesjonal ma. Ale tych meczy nie ma dużo, a czasami więcej jest w STSie. Jeszcze raz jestem za.
[This message has been edited by Maaarcin (edited 06-04-2001).]
|
Do góry
|
|
|
|
#552 - 06/04/2001 20:07
|
enthusiast
Meldunek: 19/03/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Abort: Co oznacza,ze kolo kursow dajecie TT-250 ? TT - Tabela typerów,a 250?[/QUOTE]
To jest stawka za jaka grasz. Masz jeszcze do wyboru:
TT-50 TT-100 TT-150 TT-200 TT-250
W zaleznosci od pewnosci danego typu obstawiasz jedna z tych stawek. Dokladne informacje znajdziesz o ile pamietam w temacie TabelaTyperow/regulamin.
Pzdr
------------------------------------------- Co do propozycji SebaS'a uwazam ze jest dobra. Jezeli ktos chce zaznaczyc, ze jest gdzies super okazja tak jak np. uQs, to moze to zrobic poza TT. Obstawiajac w/g kursow STS i tak wszyscy mamy rowne szanse. Z tego co widze to typujacych wciaz przybywa i na pewno sprawdzanie i podliczanie typow sprawia coraz wieksza trudnosc. A Profesional i Totomix ma moim skromnym zdaniem beznadziejnie rozwiazane podawanie wynikow.
|
Do góry
|
|
|
|
#554 - 06/04/2001 23:12
|
enthusiast
Meldunek: 19/03/2001
|
Do uQs No tak, tylko ktos jeszcze musialby sprawdzic te wyniki, czy sa zgodne z rzeczywistoscia. Przeciez kazdy moze sie pomylic przy podawaniu wynikow. Mi osobiscie na tym nie zalezy, ja wynikow nie sprawdzam. Najlepiej jak zadecyduja osoby dotychczas za to odpowiedzialne. A co do rownych szans, ... chodzi mi o to, ze majac jednego buka wszyscy obstawiaja po tych samych kursach, a jak ktos ma ochote postawic po lepszym kursie, moze sobie postawic w rzeczywistosci u innego bukmachera. Wiem, ze czesto podajesz ekstra okazje i bardzo czesto wchodza, ale mozna by utworzyc oddzielny temat i tam je zamieszczac. Cos jak SUPER TYPY, np. SUPER OKAZJE czy cos takiego. Czasem buki popelniaja bledy i mozna by tam takie spotkania zamieszczac. Tyle, wiecej juz nic nie napisze
|
Do góry
|
|
|
|
#555 - 06/04/2001 23:28
|
member
Meldunek: 26/01/2001
|
zgadzam sie z uQ$, ze najlepiej gdyby sami typujacy podawali, czy ich kupon wszedl czy nie... a jezeli ktos bedzie, za przeproszeniem, podpieprzal to i tak predzej czy pozniej ktos to zauwazy i takiego delikwenta wyrzuci sie z TT...
aha i wracajac do meritum sprawy nie popieram ograniczenia typow do TT tylko do STSu... Maximus i uQ$ juz wszystkie argumenty podali i nie mam tu nic do dodania...
pozdr. Paragon
|
Do góry
|
|
|
|
#556 - 06/04/2001 23:57
|
veteran
Meldunek: 23/03/2001
|
Też myślę, że osoby które trafiły powinny o tym informować. Można by utworzyć do tego specjalny temat i sprawdzający zamiast mozolnie sprawdzać wszystkie zakłady (a jest tego sporo) weryfikowali by tylko czy to prawda.
|
Do góry
|
|
|
|
#557 - 07/04/2001 00:05
|
veteran
Meldunek: 23/03/2001
|
ps. no tak ale zapomniałem o wtopach, co zrobić z tym fantem ?
|
Do góry
|
|
|
|
#558 - 07/04/2001 02:07
|
addict
Meldunek: 11/01/2001
|
a ja POPIERAM PROPOZYCJĘ SEBASA !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#561 - 07/04/2001 13:10
|
Anonymous
Unregistered
|
Argumenty które przytoczył SebaS przekonały mnie. Jestem za.
|
Do góry
|
|
|
|
#562 - 07/04/2001 13:11
|
Anonymous
Unregistered
|