Opcje tematu
#54851 - 02/03/2004 14:57 Profesjonał Dworzec PKP Katowice
nierja Offline
enthusiast

Meldunek: 03/04/2002
Czy jest ktos zadowolony z pracy tego punktu??? Dla mnie chamska obsluga wiadomej pani. Notorycznie niewypisane tablice i w kazda sobote 1 pracujaca osoba (!!!). Tworza sie wielkie kolejki ale pomimo narzekan klientow nic w tej mierze sie nie robi. Pani informuje wszystkich, ze to decyzja prezesa. Jest to nieprawda bowiem jak mi sie udalo dowiedziec w sobote zgodnie z harmonogramem powinny pracowac 3 osoby (!!!). Dochodzi do tego, ze dla wlasnego wygodnictwa pani wypisuje juz we wtorek kurzy na sobote, a te z czwartku np. w srode trzeba ogladac na ekranach monitorow lub kupic oferte.

Do góry
Bonus: Unibet
#54852 - 02/03/2004 15:08 Re: Profesjonał Dworzec PKP Katowice
znawca Offline
newbie

Meldunek: 24/09/2003
Dzieki za twoją wypowiedz na temat chamstwa pracowników STS. Ale proszę na przyszlość nie zakladaj nowego tematu.

Do góry
#54853 - 02/03/2004 15:19 Re: Profesjonał Dworzec PKP Katowice
nierja Offline
enthusiast

[QUOTE]Oryginalnie wysłał znawca:
[qb]Dzieki za twoją wypowiedz na temat chamstwa pracowników STS. Ale proszę na przyszlość nie zakladaj nowego tematu.[/qb][/QUOTE]Nie rozumiem nigdzie nie wypowiadalem sie na temat chamstwa pracownikow STS. Sam jestes cham. To forum nie jest twoje prywatne.

Do góry
#54854 - 02/03/2004 15:26 Re: Profesjonał Dworzec PKP Katowice
znawca Offline
newbie

Meldunek: 24/09/2003
A o czym tu piszesz , moze o misiu uszatku . nie denerwuj sie , forum nie jest moje , ale obowiazujących zasad trzeba przestrzegac . Otworzyłem ten temat kilka dni temu i jeżeli chciałas cos napisać to mogłaś to zrobić w temacie , który dotyczył tej konkretnej sprawy , a nie zakładać nowy temat . Uczestnicy tego forum napewno sie ze mna zgodzą . nie chcialem cie obrazic , przepraszam . Pozdrawiam

Do góry
#54855 - 02/03/2004 15:39 Re: Profesjonał Dworzec PKP Katowice
nierja Offline
enthusiast

[QUOTE]Oryginalnie wysłał znawca:
[qb]A o czym tu piszesz , moze o misiu uszatku . nie denerwuj sie , forum nie jest moje , ale obowiazujących zasad trzeba przestrzegac . Otworzyłem ten temat kilka dni temu i jeżeli chciałas cos napisać to mogłaś to zrobić w temacie , który dotyczył tej konkretnej sprawy , a nie zakładać nowy temat . Uczestnicy tego forum napewno sie ze mna zgodzą . nie chcialem cie obrazic , przepraszam . Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Sluchaj mistrzu.
Po pierwsze temat jest o firmie Profesjonal, a konkretnie o jednym z jego punktow,
Po drugie temat ktory otworzyles jest o frimie STS,
Po trzecie nie jestem kobieta, mozna to wywnioskowac z moich wypowiedzi (chyba, ze ty jestes...)
Po czwarte po to jest forum ze by moc na nim uzyskac informacje lub poglady na pewne sprawy i uzyskac opinie innych osob,
Po piate szukam opinii osob na temat tego konkretnego punktu bo mam juz dosc walki z ta pania, ktora ma wszystko gdzies i trakyuje ten punkt jak panstwo w panstwie,
Po szoste nie wpieprzaj sie w nie swoje sprawy.
Po siodme nie wpisuj juz w tym temacie nic co nie jest z nim zwiazane

Do góry
#54856 - 02/03/2004 16:03 Re: Profesjonał Dworzec PKP Katowice
Patryk Offline
stranger

Meldunek: 03/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nierja:
[qb] Jest to nieprawda bowiem jak mi sie udalo dowiedziec w sobote zgodnie z harmonogramem powinny pracowac 3 osoby (!!!).[/qb][/QUOTE]To ciekawe. W moim mieście jest bodajże jeden punkt Profesjonała, w którym pracowałyby dwie osoby (oczywiście jednocześnie). Poza tym w Profkach są przygotowane najwyżej dwa stanowiska do pracy.

Do góry
#54857 - 02/03/2004 16:04 Re: Profesjonał Dworzec PKP Katowice
Banik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/06/2002
Witam!

Nie wiem co Ty chcesz tym tematem zmienic, dobrze wiemy ze panuje tam burdel niemilosierny, ale zawsze mozna przejsc sie do punktu na Stanislawa, gdzie swoja droga juz dawno nie bylem.

Do góry
#54858 - 02/03/2004 16:07 Re: Profesjonał Dworzec PKP Katowice
nieobecny konkurent Offline
old hand

Meldunek: 28/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał (P):
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał nierja:
[qb] Jest to nieprawda bowiem jak mi sie udalo dowiedziec w sobote zgodnie z harmonogramem powinny pracowac 3 osoby (!!!).[/qb][/QUOTE]To ciekawe. W moim mieście jest bodajże jeden punkt Profesjonała, w którym pracowałyby dwie osoby (oczywiście jednocześnie). Poza tym w Profkach są przygotowane najwyżej dwa stanowiska do pracy.[/qb][/QUOTE]Trzecia im kawę robi i pilnuje aby klienci ołóweczków nie zarypali

Do góry
#54859 - 02/03/2004 16:17 Re: Profesjonał Dworzec PKP Katowice
nierja Offline
enthusiast

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Banik:
[qb]Witam!

Nie wiem co Ty chcesz tym tematem zmienic, dobrze wiemy ze panuje tam burdel niemilosierny, ale zawsze mozna przejsc sie do punktu na Stanislawa, gdzie swoja droga juz dawno nie bylem.[/qb][/QUOTE]Banik po prostu dzis rozmawialem telefonicznie z dyrektorem odpowiedzialnym za punkty i kiedy mu o tym opowiadalem byl w szoku. Jednakze trzeba napisac oficjalne pismo w tej sprawie i tylko chce sie dowiedziec w jakim stopniu ten burdel udziela sie innym. Byc moze sa takie osoby, ktorym stosowany tam model pracy odpowiada. Trzeba wreszcie z tym zrobic porzadek. Wpisalem sie tez w niedziele do ksiazki skarg w punkcie, bowiem w niedziele nastapilo istne trzesienie ziemi.

Do góry
#54860 - 02/03/2004 16:22 Re: Profesjonał Dworzec PKP Katowice
Banik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/06/2002
O ktorej w niedzile bylo to trzesienie ziemi?
Krecilem sie tam w okolicach 13stej, pamietam ze nasza ulubienica marudzila ze nie ma czasu nawet na to zeby do toalety wyjsc

Do góry
#54861 - 02/03/2004 16:33 Re: Profesjonał Dworzec PKP Katowice
nierja Offline
enthusiast

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Banik:
[qb]O ktorej w niedzile bylo to trzesienie ziemi?
Krecilem sie tam w okolicach 13stej, pamietam ze nasza ulubienica marudzila ze nie ma czasu nawet na to zeby do toalety wyjsc [/qb][/QUOTE]Troszke wczesniej przed poludniem

Do góry
#54862 - 02/03/2004 17:29 Re: Profesjonał Dworzec PKP Katowice
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
a punkt w bytomiu na jagielonskiej to ta sama banda
siedza tam starsze osoby
niedawno przyjeto tam jakąs uposledzona kobiete ktora kupon wklepuje 2 minuty

facet ktoryy tam siedzi to kawl chama ktory mysli ze to jego stanowisko pracy to jakis oddzial szpitalny i wszystkim przypomina o porzadku i czystosci

a czesto zdazaja sie przypadki ze udaje ze dzwoni do centrali i nie wyraza zgody na przyjecie kuponu za wyzsza stawke-przeciez przez takich matolow jak on wasz firma traci

raz mialem przypadek ze powiedzial koledze iz pozycja tenisowa ktory ten chcial grac za 200zl jest zablokowana co okazalo sie klamstwem bo 100 metrow dalej jest punkt na dworcowej w ktorym ten zaklad 10 minut pozniej przyjeli

specjalnie po wyslaniu tego kuponu w drugim punkcie kolega poszedl sprawdzic jeszcze raz na jagielonska i ten baran dalej twierdzil ze spotkanie jest zablokowane
byla to niedziela i kolega nie mial praktycznie gdzie zadzwonic bo w niedziele telefony w profesjonalu w centrali sa powylaczane

Do góry

Moderator:  rafal08