Choć nie biorę udziału w TT (narazie) uważam, że branie pod uwagę (do TT) kursów tylko jesdego buka byłoby nie najlepszym pomysłem. Wiadomo, że chodzi o maksymalizację zysku, czyli szukanie bardziej atrakcyjnego kursu jest jak najbardziej wskazane.
Ktoś mógłby powiedzieć, że we własnym zakresie można sobie poszukać większego kursu. Wydaje mi się, że (międzyinnymi) właśnie po to jest to forum, żeby oszczędzić czasu każdemu z nas i podpowiedzieć coś na ile jest to możliwe. Każdy z nas zdaje sobie sprawe ile czasu zajmuje wszelkiego rodzaju anliza i "przekopywanie" się dzień w dzień przez te same strony, czy odwiedzanie punktów przyjmowania zakładów.
Myślę, że zasugerować należłoby się opinią (jak już ktoś wspomniał Paragon) na ten temat osób, które znajdują się w czołówce TT (popieram uQ$'a).
Nie rezygnujmy z oferty wszystkich buków tylko zastanówmy się jaki przyjąć sposób rozliczania każdego kto będzie sprawdzał swoje kupony. Może sprawdzajmy poszczególne osoby wyrywkowo (kupony również). Jeżeli coś się nie będzie zgadzało delikwent otrzyma karę
(np. - 1000 lub w najgorszym wypadku brak możliwości udziału w TT). W interesie każdego sprawdzającego swoje kupony leżałoby 2,3-krotne sprawdzanie wstecz (swoich typów) i upewnienie się czy wszystko się zgadza.
To tyle.
Pozdrawiam.