Quote: kasa musi do nich dojsc do tego czasu a nie wyjsc od ciebie
liczy sie data dyspozycji wpłaty..
"Liczy się tylko data wykonania dyspozycji przelewu" Jak bym robil przelew w zwyklym naziemnym banku czy poczcie zawsze moge wyslac im skan dodowu wplaty ale jak zrobie przelew za posrednictwem banku internetowego to jak GB zwerfikuje date ??
dzieki DetoX:)!A co jest w wypadku jak zlece wyplate a nie dokonalem jeszcze obrotu?Support nie pottrafi mi niestety odp za ile dotychczas zagralem w kasynie:/
Quote: dzieki DetoX:)!A co jest w wypadku jak zlece wyplate a nie dokonalem jeszcze obrotu?Support nie pottrafi mi niestety odp za ile dotychczas zagralem w kasynie:/
Znaczy jesli mowisz o obrocie z kasyna to jesli przelejesz kase na swoje konto w zakładach i przyjma to juz mozesz napewno zlecac wyplate na MB a jesli pytasz o to co sie stanie jak bedziesz chcial przelac z kasyna na konto zakładow a nie wiesz czy masz obrot to poprostu wyskoczy ci bład i nic sie nie stanie
ciacho1984
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/09/2004
Quote: dzieki DetoX:)!A co jest w wypadku jak zlece wyplate a nie dokonalem jeszcze obrotu?Support nie pottrafi mi niestety odp za ile dotychczas zagralem w kasynie:/
W kasynie w zakladce sell chips bedzie pisalo ile jeszcze musisz zrobic obrotu .
Na konto bankowe nie wiem ile idzie , ale na moneybookers szla mi dzis nie cala godzine. Po dzisiejszym dniu szacunek dla GB i podziekowania za bonnusa 10 euro
gregu23
member
Meldunek: 17/12/2005
Ja tez wczoraj przelalem kase do GB. Jezeli nie dojdzie dzis to wtorek to juz 18 kwietnia czyli po promocji ale mysle ze liczy sie data wyslania przelewu mam racje?