NY Knics -
Indiana Pacers Nie wiem czy jest sens żeby cokolwiek pisac o tym meczu bo juz od jakiegos czasu powód grania na Pacers jest zawsze ten sam.Indiana walczy o PO a NY to obecnie najsłabszy team.Potencjał i motywacja po stronie Pacers.Co prawda Knics ostatnio wygrali cudem z Cav's ale nie przywiązywałbym jakiejkolwiek wagi do tego wydarzenia.Cleveland pewni juz 4 miejsca poprostu odpuscili mecz. Nieobecni w NY - Frye James Marbury Richardson Rose.
Indiana full skład
@1.266 w SB

nie...dziękuję...postoję
Dla odwaznych Indiana -8
New Orleans Hornets - Toronto Raptors
Ta sama sytuacja co wyżej z tym że...Toronto to nie są chłopcy do bicia jak NY. Szczerze powiem że Raptors mnie przerażają. Od X czasu graja juz o przysłowiową pietruszke a nie czują respektu przed nikim.
Ostatnie mecze pokazują ze walczą do konca o jak najlepszy wynik... bravo ... tylko po co ?
06/04/2006 Indiana Pacers vs. Toronto Raptors 111:103
05/04/2006 Toronto Raptors vs. Boston Celtic 120:124
03/04/2006 Toronto Raptors vs. New Orleans 95:95 113-120 (OT)
01/04/2006 Toronto Raptors vs. Phoenix Suns 126:140
30/03/2006 Toronto Raptors vs. Miami Heat 94:98
26/03/2006 Milwaukee Bucks vs. Toronto Raptors 109:109
125:116 (OT)
New Orleans ciekawy zespół , mocny na własncyh smieciach ale zwycieswta przychodza im z trudem:
06/04/2006 New Orleans - GSW 114-109
03/04/2006 Toronto - New Orleans 113-120 OT
01/04/2006 New Orleans - Memphis 107-102
30/03/2006 GSW - New Orleans 85-86
Spodziewam sie wyrównanego spotkania z lekkim wskazaniem na NO.Jeśli Toronto nadal bedzie grało swoje bez odpuszczania to być moze przegra ale handi +7 na Raptors jak dla mnie do wzięcia.
Reasumując:
New Orleans @1.33 i Toronto +7 @1.909 Philadelphia 76ers -
Boston Celtic Krótko:
Phila to tylko Iverson, Webber i koszulki - za mało by cokolwiek ugrac w PO więc jak dla mnie nie zasługuja na gre w nich.Ławka - katastrofa
Jeszcze przed chwilą chciałem grać na Boston ale widze że ze składu Celtów wypadł Szczerbiak poza tym nie zagra Jefferson.Jeśli znajde potwierdzenie że Szczerbiak nie zagra - NO BET
jeśli zagra Szczerbiak biore Boston @2.6 ewentualnie Boston +4,5 pkt Na koniec dwa smakołyki 
Orlando Magic - Detroit Pistons
Detroit wczoraj postawiło kropke nad pokonując Miami więc dzis licze na lekkie rozluznienie w szeregach Tłoków i zaryzykuje lekko na Orlando.Nie wiem czy Magic liczą jescze na gre w PO ale ich gra a raczej wyniki robią na mnie wrażenie.Wygrane z Milwaukee Dallas Chicago i Philadelphią pozwalają przypuszczać ze Orlando jeszcze walczy a zatem dziś walki ciąg dalszy.
Orlando @2.7 ewentualnie Orlando + 4.5 pkt

LA Clippers -
Sacramento Kings Skoro Sacramento pokonało San Antonio w ich hali to jestem w stanie zaryzykować stwierdzenia\e że są w stanie także wygrać z Clippersami tym bardziej że kurs na Królów @2.7 jak dla mnie zachęcający.Clippers juz pewni gry w PO a Sacramento nadal walczy o 8 miejsce.Za nimi wyżej opisane NO i Utah którzy czekaja na potknięcia Kings.Motywacja jest, potencjał mają, kurs ciekawy trzeba zaryzykować
LA Clippers - Sacramento Kings @2.7