[QUOTE]Oryginalnie wysłał takizwykly:
[qb]hm...do tej pory gralem w bukach naziwmnych...mam zamiar zarejestrować sie gdzies w necie...Zdaje mi się ,że ekspert jest najbardziej odpowiedni...jest chwalony przez wielu itp. Ale mam kilka pytan...prosze o odpowiedź.
1. Czy jest jakis określony bank ,w którym wymagane jest konto? Czy to obojetnie?
2. Czy konto bankowe ,z którego bym korzystał grając( wpłacał i wypłacał kase) musi być kontem przeznaczonym tylko do gier bukmacherskich ,czy moze być ono normalnie używane...(moze to glupie pytanie)
3. Czy zetkneliscie się z jakimiś oszustwami zwiazanymi z gra przez internet?
4. Czy za kazdym razem gdy chce wpłacic kase z konta do experta musze biegac do banku? Jelsi tak to na jakiej zasadzie ta wpłata się odbywa?
Z góry wielkie dzieki...niektore pytania moga byc banalne, ale chce miec 100%-ową pewnośc

[/qb][/QUOTE]1. Nie ma określonego banku, możesz mieć gdziekolwiek w Polsce - wtedy wpłaty i wypłaty masz bez prowizji
2. Nie musi być kontem tylko do bukmacherki, możesz korzystać ze swojego osobistego konta
3. Nie na własnej skórze więc nie będę się wypowiadał (mam konto w expekcie i żadnych wałków jak do tej pory nie było, na wszelkie pytania szybko m odpowiadali jak je zadawałem)
4. Nie musisz biegać do banku możesz przelać kasę przez internet jeśli masz taką możliwość (a jeśli biegać do banku to najlepiej Kredyt Banku bo kasę masz na koncie bardzo szybko- tylko że z kumpla zdarli 7zł za przekaz!!! Rozbój w biały dzień!!)