#5557891 - 24/09/2012 02:17
Re: QC Żużel /146/
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/07/2010
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5557915 - 24/09/2012 02:26
[Re: Platini]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/06/2007
|
12 pkt to jest 3 biegi, a przy powrocie Tajskiego to i po 8 może już być korzystnie dla Sparty.
|
Do góry
|
|
|
|
#5557918 - 24/09/2012 02:28
[Re: mlody_wilk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
|
nie wydaje mi się, żeby Grudziądz mógł coś ciekawszego wnieść do ekstraligi niż Wrocław, jak ma być dobrze to zbudują jeszcze mocniejszy skład i powalczą w przyszłym sezonie, lepiej budować po grudach, niż by to miało przyjść ot tak, jeden sezon w Ekstralidze i upadłość klubu A ja myśle,że by mógł. We Wrocku wyraźnie nie ma koniunktury i kasy, wyraźnie się ludzie chyba znudzili tym, ponadto jest też spora konkurencja innych sportów. Grudziadz to wioska i podbnie jak Ostrowy czy tym podobne żyją tam tym żużlem i z pewnością stadion będzie pełny ( przynajmniej do czasu pierwszych łomotów ). Przy tegorocznym regulaminie można zbudować zaespół, który powalczy w lidze za rozsądne pieniążki. Skoto taki GKM w I ligowym składzie ograł dziś izi Sparte, to pewnie też by ograł Wybrzeże, Czewe, Rzeszów i może Polonię, więc nie widzę problemu aby mieli awansować,a świeża krew zawsze sporo wnosi do ligi. A skłąd moga zbudować lepszy niz w tym roku z pewnością. Do wzięcia są Nicki, THJ, Świder i killu ciekawych zawodników z I ligi. Gwarantuję Ci,że na pierwszych meczach w Gnieźnie bedą komplety, w Grudziądzu też by były. A we Wrocku znów przyjdzie kilkuset ludzi co kochają żużel i kilkuset dzieciaków pod zegar....
|
Do góry
|
|
|
|
#5557929 - 24/09/2012 02:33
[Re: Gustawo Lima]
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Meldunek: 11/01/2007
|
nie wydaje mi się, żeby Grudziądz mógł coś ciekawszego wnieść do ekstraligi niż Wrocław, jak ma być dobrze to zbudują jeszcze mocniejszy skład i powalczą w przyszłym sezonie, lepiej budować po grudach, niż by to miało przyjść ot tak, jeden sezon w Ekstralidze i upadłość klubu A ja myśle,że by mógł. We Wrocku wyraźnie nie ma koniunktury i kasy, wyraźnie się ludzie chyba znudzili tym, ponadto jest też spora konkurencja innych sportów. Grudziadz to wioska i podbnie jak Ostrowy czy tym podobne żyją tam tym żużlem i z pewnością stadion będzie pełny ( przynajmniej do czasu pierwszych łomotów ). Przy tegorocznym regulaminie można zbudować zaespół, który powalczy w lidze za rozsądne pieniążki. Skoto taki GKM w I ligowym składzie ograł dziś izi Sparte, to pewnie też by ograł Wybrzeże, Czewe, Rzeszów i może Polonię, więc nie widzę problemu aby mieli awansować,a świeża krew zawsze sporo wnosi do ligi. A skłąd moga zbudować lepszy niz w tym roku z pewnością. Do wzięcia są Nicki, THJ, Świder i killu ciekawych zawodników z I ligi. Gwarantuję Ci,że na pierwszych meczach w Gnieźnie bedą komplety, w Grudziądzu też by były. A we Wrocku znów przyjdzie kilkuset ludzi co kochają żużel i kilkuset dzieciaków pod zegar.... może i w tym sezonie tak by było, tyle że na przyszły sezon zostaje zniesiony przepis o 1 zawodniku z Grand Prix więc niekoniecznie. O komplety to w tych miastach nie ma co się martwić, ale tak jest wszędzie, parcie na sukces w tym kraju jest ogromne i tylu latach ludzie na pewno by przyszli, tylko chodzi mi bardziej o jakość sportową. Wrocław to również szkolenie młodzieży, gdzie co jakiś czas wyskakuje nowy rodzynek, a mimo nie bogatej sytuacji i tak zebrali ciekawą paczkę na ten sezon. Większy potencjał mimo wszystko widzę w Sparcie niż w GKM
|
Do góry
|
|
|
|
#5557997 - 24/09/2012 02:59
[Re: mlody_wilk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
|
nie wydaje mi się, żeby Grudziądz mógł coś ciekawszego wnieść do ekstraligi niż Wrocław, jak ma być dobrze to zbudują jeszcze mocniejszy skład i powalczą w przyszłym sezonie, lepiej budować po grudach, niż by to miało przyjść ot tak, jeden sezon w Ekstralidze i upadłość klubu A ja myśle,że by mógł. We Wrocku wyraźnie nie ma koniunktury i kasy, wyraźnie się ludzie chyba znudzili tym, ponadto jest też spora konkurencja innych sportów. Grudziadz to wioska i podbnie jak Ostrowy czy tym podobne żyją tam tym żużlem i z pewnością stadion będzie pełny ( przynajmniej do czasu pierwszych łomotów ). Przy tegorocznym regulaminie można zbudować zaespół, który powalczy w lidze za rozsądne pieniążki. Skoto taki GKM w I ligowym składzie ograł dziś izi Sparte, to pewnie też by ograł Wybrzeże, Czewe, Rzeszów i może Polonię, więc nie widzę problemu aby mieli awansować,a świeża krew zawsze sporo wnosi do ligi. A skłąd moga zbudować lepszy niz w tym roku z pewnością. Do wzięcia są Nicki, THJ, Świder i killu ciekawych zawodników z I ligi. Gwarantuję Ci,że na pierwszych meczach w Gnieźnie bedą komplety, w Grudziądzu też by były. A we Wrocku znów przyjdzie kilkuset ludzi co kochają żużel i kilkuset dzieciaków pod zegar.... może i w tym sezonie tak by było, tyle że na przyszły sezon zostaje zniesiony przepis o 1 zawodniku z Grand Prix więc niekoniecznie. O komplety to w tych miastach nie ma co się martwić, ale tak jest wszędzie, parcie na sukces w tym kraju jest ogromne i tylu latach ludzie na pewno by przyszli, tylko chodzi mi bardziej o jakość sportową. Wrocław to również szkolenie młodzieży, gdzie co jakiś czas wyskakuje nowy rodzynek, a mimo nie bogatej sytuacji i tak zebrali ciekawą paczkę na ten sezon. Większy potencjał mimo wszystko widzę w Sparcie niż w GKM Jaką ciekawą? Skarbonka składajaca na emeryturę Ułomek, kolejny Anglik nie potrafiący jechać w Polsce - Taj, wiecznie zawodzący w Polsce Fredka i do tego jakieś odpady typu Andersson- Momberg i zero juniorów. Jedyny co coś pokazuje w tym zespole to jest Ogór!Gdyby nie fakt,że Wybrzeże zbudowało skład na I ligę to by już Sparta była w niej właśnie... Co do szkolenia młodzieży to bez przesady, trafił im się Janowski ale to Cieślak go wychował bardziej niż klub, kiedyś jeszcze Świder im się trafił, tak to nie pamiętak jakiś innych dobrych Wrocławiaków. Gniezno też wcale nie jest gorsze, masz braci Gomólskich, Fajferów, Jabłońscy
|
Do góry
|
|
|
|
#5558198 - 24/09/2012 08:33
[Re: stacho1985]
|
member
Meldunek: 16/02/2007
|
Oprocz singla tripelek jeszcze:
Jensen TOP8 2,15 Holder - Crump 1 1,5 Pedersen - Hancock 1,7 @5,48. Na farcie, ale najwazniejsze ze do przodu :-) Co do baraży to wydaje mi sie ze Grudziadz (mimo ze nie zycze im zle) we Wrocławiu polegnie tak samo jak ostatnio w Lublinie. Sparta zrobi taki tor ze ciezko bedzie im z 30 wyjsc.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|