Strona 3 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#556845 - 23/04/2006 18:20 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
kefirek Offline
addict

Meldunek: 09/09/2004
Quote:

H2H: Jedrzejak (-2.5) - Staszek--->1--->1.65

Śmieszne Ogór w aktualnej formie na własnym torze zakręci sie koło kompletu, a Staszek max. 9 oczek.

Karlsson, Peter Total Points--->powyzej 12 punktow--->1.68

Piękny kursik. Tutaj rozstrzygnie 15. bieg. On albo wspomniany wyżej zakończy mecz kompletem.

Jędrzejak(15 pkt) - Staszek--->12,5 pkt. - 3 pkt.

Karlsson--->14 pkt.

Znowu pogrom GTŻ , a ja byłem optymistą i myślałem, że chociaż 30 uciułają. Bajer kompromituje się już od dłuższego czasu. I liga to także chyba za wysokie progi dla niego. Odrodzenie Lublina, w Starcie za duże dziury składzie. Wariat Knapp (żart) pokazła na co go stać. W Zielonce szok w trampkach , Stal dzielnie walczyła. Nie chce chłopakom z Gorzowa nic ujmować, ale ten deszczyk pokrzyżował nie co plany miejscowym. Warunki były równe dla wszystkich. Więcej takich spotkań.

Do góry
Bonus: Unibet
#556846 - 23/04/2006 21:33 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Lekko podsumuje dzisiejszy mecz:
TŻ - Start 53:37 - zadnego odrodzenia nie bylo, Lublin przywiozl swoje punkty, ale bez zadnych fajerwerkow, jesli chodzi o Gniezno to Andersson i Pecyna w ubieglych latach byli najgorszymi ogniwami swych druzyn, wiec teraz tez nic nie pokazali, jedynie Jensen smigal, ale to tylko dzieki naszym i taka prawda.
Lekkie podsumowanie:
Knapp - slabe starty, punkty zrobil, ale styl powiedzmy sobie niezbyt rewelacyjny
Świst - chyba najbardziej waleczny z naszych (moze poza Jeleniem), ale jednoczesnie najwolniejszy sprzet, jesli Piotrus zainwestuje w osiolki bedzie w czolowce rajdowcow I ligi, bo ambicja juz mu dziala na wyobraznie, tylko czy zainwestuje?
Brhel - niewyrazny, ale skuteczny, czyli takiego go oczekujemy, jak wygrywa start to ciezko go przejsc i po to jest
Tomicek - wystep bez rewelacji, ale jest juniorem, przyszlosc przed nim
Michaluk - starty fatalne, ale na dystansie trzymal sie Tomicka, stosunkowo szybki progres, tylko starty jeszcze sa wazne
Jeleniewski - bezsprzecznie najlepszy zuzlowiec spotkania, bardzo szybki i oto chodzi, szkoda tylko ze to raczej owntrackowiec
Rempala - wystep bez rewelacji, ale swoje przywiozl, o niebo lepiej niz Swist i Knapp
Gniezno:
Tak jak sie mozna byl spodziewac Jensen nawrzucal sporo punkcikow, szkoda, ze w tamtym sezonie tak nie jezdzil, ale trudno, swoje gwizdy za zeszly sezon dostal .
Andersson, Cieslewiczei Pecyna nie ma o czym gadac, bardzo pozytywnie zaskoczyl Jankaowski, myslalem, ze bedzie 0 obijal, a tu 8 punktow, nawet niezly na dystansie. Jablonski moze on i talent, ale straszny cham na torze, moim zdaniem lekko przesadza i nawet niesluszne wykluczenie w 14. wyscigu tu nic nie zmieni. Wydaje mi sie, ze z Anglikami w skladzie i Messingiem, jesli sie wszystko aldnie zrosnie powalczymy o bonusa w Gnieznie.

O Grudziadzu juz wiemy, ze bedzie walczyl u siebie, reszta bedzie milczeniem.

Natomiast derby to podobno deszczyk troche zmienil tam, nie wiem, nie wnikam, wynik zadziwiajacy, ale i tak Zielona i Ostrow nie do ruszenia przez reszte, wiec nie ma o czym gadac.

Do góry
#556847 - 24/04/2006 02:48 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
e-pieniadze Offline
member

Meldunek: 26/03/2006
Nie chce mi sie rozpisywac bo ledwo na oczy widze więc krótko, treściwie i na temat, czyli wywód o derbach.

Ogólnie "święta wojna" czyli derby ziemii lubuskiej poniżej oczekiwań jesli chodzi o widowisko sportowe. Wszystko oczywiście popsuł deszcz. Spiker z Gorzowa ( Chołyński ) który współprowadził mecz podniecał się jakie to cudowne widowisko Nam zgotowali jeźdźcy lubuskich drużyn. Ale niestety gadał głupoty !

Srogo popadało przed samym spotkaniem i na torze były normalne kałuże ! Porządkowi troche popracowali, ciągniki porobiły kółeczka ale było widać, żę żużlowcy czują się niepewnie na takim torze. No ale skoro jedziemy to jedziemy.

Wydaje mi się, że Falubaz miał dzisiaj po prostu pecha. 4 upadki, taśma, Suchecki w szpitalu no i ten tor niczym jakiś poligon. Fakt, że Głuchy, Kymeakorpi oraz Ruud dobrze sie zaprezentowali ale podejrzewam, że gdyby wszystko odbyło się na normalniejszym torze to Stal zdobyłaby ok 30-35 pkt no ale mówi się trudno. Mecz się odbył, wynik idzie w świat, ale ... co nie udało sie u Nas to zrobimy w Gorzowie

Jeszcze wystawie szybkie cenzurki:

Walasek - deklasował rywali, odjeżdzał na 20-30 metrów ! Sprzęt ekstraligowy.

Okoniewski - takkkkkkkk ! To nareszcie ten Rafał ! Nareszcie walczy, nie jeździ jak panienka, nawet po upadku pierwsze słowa jakie powiedział to " jade w powtórce "

Stszewski - wpadeczka przy pracy. Zdarza się każdemu, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi chociaż Staszek mógł odczuć ten upadek w swoim pierwszym biegu i później już mu nie szło.

Suchecki - noo można mówić, że chłopak nie ma talentu ale poprawny mecz w jego wykonaniu. Szkoda, że zamiast do biegu nominowanego pojechał do szpitala ale ogólnie na plus. Mocny konkurent dla innych w walce o skład. Oby wracał do zdrowia w tyrmiga.

Laukkannen - w sumie jestem zaskoczony pozytywnie jego występem. Niektórzy bali się blamazu w jego wykonaniu ale pokazał, że palcem robiony nie był i ma cohones ! Dobre starty, waleczny. Tylko raz mu konkretnie wyścig nie wyszedł ale wtedy wypchneli go pod bande a z tego to by nawet sam Rickardsson niewiele zrobił. Powołanie od Janasa pewnie jeszcze dostanie.

Lindgren - występ bardzo poprawny aczkolwiek wiem, czuje to, że tego gościa stać na 2 razy tyle ! Wydaje mi się, że dzisiaj jeździł troszke bojaźliwe ( nie dziwie mu sie przypominajac sobie tor ) i chyba miał lekką treme. Juz po meczu z GTŻ-em mówił w wywiadzie, ze jest bardzo zaskoczony ilością kibiców i dopingiem, a to co sie dzisiaj działo na trybunah to go chyba usztywniło i mógł czuć presję. Ale Yes Yes Freddie this is how Zielona Gora keep rocking !

Kasprowiak - za wiele o nim napisac nie można. Na koncie jeden start i okrągłe 0 pkt. Zaprezentował się kiepsko ale walczak z niego i na pewno jeszcze zobaczymy go na torze.

Wolbert - Chłopak ma 16 lat, mało doświadczenia, tor jak poligon a na trybunach ponad 12 tys. ludzi. Ja w jego wieku miałbym pełne pory także nie oceniam, niech sie młody uczy i przyzwyczaja, że Wrocławska 69 to MECZET !

No to by było na tyle, miało być krótko a sie rozciągnałem jakbym joge ćwiczył.

Reszta jutro. Pozdrowienia kibice.

Do góry
#556848 - 29/04/2006 23:16 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
kefirek Offline
addict

I LIGA IV kolejka 30.04.2006

Krosno 9. R.Wardzała 10. Ł.Szmid 11. R. Trojanowski 12. T. Łukaszewicz 13. R. Wilk 14. P.Dądela 15. M. Vaculik 16. M. Karjaczencew
Zielona Góra 1. G.Walasek 2. B.Kasprowiak 3. M.Staszewski 4. K.Laukkanen 5. R.Okoniewski 6. G.Zengota 15. K.Wolbert (M.Nowaczyk)

Gniezno 9. Ł.Jankowski 10. M. Zetterstrom 11. D.Cieślewicz 12. Jesper Jensen 13. S.Andersson 14. A.Gomólski 15. M.Jabłoński 16. M.Cieślewicz
Ostrów 1. T. Jędrzejak 2. M. Szczepaniak 3. M. Węgrzyk 4. J.Screen 5. P.Karlsson 6. M. Liberski 7. S.Brucheiser 8. M.Risager

Gorzow 9. D.Ruud 10. P. Paluch 11. J. Łukaszewski 12. N.Klingberg 13. J.Kylmaekorpi 14. S.Dąbrowski 15. A.Głuchy 16. M.Rajkowski
Lublin 1. B.Brhel 2. G.Knapp 3. P.Świst 4. Ch.Louis 5. J.Rempała 6. L.Tomicek 7. J.Pawlic 8. D.Jeleniewski

GTŻ Grudziądz - pauza

Zapraszam do dyskusji.

Do góry
#556849 - 30/04/2006 00:50 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
e-pieniadze Offline
member

Cóż napisać, liczę na zwycięstwo Zielonej Góry choćby 44:45. Stosunek wygranej nie ma znaczenia bo Krosno na torze w zielonogórskiej świątyni polegnie zapewne bardzo srogo, chociaz mam nadzieje, że nie skompromituje sie jak Grudziadz dlatego o punkt bonusowy jestem spokojny, natomiast w Krosnie liczy się tylko zwycięstwo.

Gniezno z Ostrowem - to powinna być jadka ! Coprawda Ostrów silny ale wielu upatruje w Gnieźnie czarnego kona 1-ligowych rozgrywek w tym także i ja. Z Falubazowego punktu widzenia cieszyłbym się gdyby Gniezno urwało punkty Ostrowianom jednak nie odważe się typowac wyniku tego meczu mimo wszystko. Tutaj, żaden wynik mnie nie ździwi chociaż obstawiam minimalne zwycięstwo Ostrowa jednak. Jędrzejak, Węgrzyk, Karlsson, to nie ta półka co Pecyna, Jankowski , Jensen dlatego myślę, że Ostrów w ostatecznym rozrachunku da rade.

Gorzów - Lublin. Gorzów podbudowany porażką w Zielonej Górze Śmiesznie to brzmi ale jednak, spodziewali się batów a łatwo skóry nie sprzedali - pomogła im w tym pogoda ale jest inny aspekt tego meczu. Gorzowianie uwierzyli w siebie. Wszyscy oczekują zwycięstwa nad lubelskimi koziołkami i myślę, że nie będzie inaczej. Gorzów rozjedzie Lublin.

GTŻ Grudziądz - pauza. Pauza może stawić opór panienkom z Grudziądza. Mecz na styku. - ŻART :P

Do góry
#556850 - 30/04/2006 06:12 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
legolasksz Offline
member

Meldunek: 30/04/2006
JAk dla mnie sprawa wyglada następująco:
Krosno-ZKŻ 1 Krosno na swoim torze jest w stanie wygrac z kazdym, mysle ze Wilk Wardzala i Trojan poprowadza druzyne do sukcesu. Walasek i Okoniewski to za mało aby wygrac mecz!! Staszewski na tym torze nie bedzie istnial , takie jest moje zdanie. Sa co prawda jescze juniorzy, ktorzy w Krosnie nie istnieja mecz zacznie sie od 1;5 na poewno choc nie wiem jak pokaze sie Vaculik ale na wiele z jego strony to bym nie liczyl, a pod 16 pozostaje Karjczemncew ktory wczoraj odebral silnik od W. Jagusia i byc moze cos ukuje Podsumowujac jestem sklonny zaryzykowasc w tym meczu na gospodarzy, ciekawy jestem jaki bedzie kurs na baw pewnei cos kolo 5 PLN

W pozostalych meczach zwyciestwa Gorzowa i Ostrowa.

Do góry
#556851 - 30/04/2006 10:50 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
ArsenalFan Offline
newbie

Meldunek: 23/12/2004
MECZ Z OSTROWEM ODWOŁANY! - 30 Kwi 2006.

Zaplanowane na dzisiaj derby Wielkopolski decyzją sędziego Piotra Nowaka, zostały odwołane! Aktualnie strony ustalają nowy termin rozegrana tego spotkania. Najprawdopodobniej terminem tym będzie sobota 27 maja, na który oba kluby wyrażają zgodę.

za oficj stroną Startu Gniezno

Do góry
#556852 - 30/04/2006 13:47 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
kefirek Offline
addict

Do legolasksz:

Quote:

JAk dla mnie sprawa wyglada następująco:
Krosno-ZKŻ 1 Krosno na swoim torze jest w stanie wygrac z kazdym, mysle ze Wilk Wardzala i Trojan poprowadza druzyne do sukcesu. Walasek i Okoniewski to za mało aby wygrac mecz!! Staszewski na tym torze nie bedzie istnial , takie jest moje zdanie. Sa co prawda jescze juniorzy, ktorzy w Krosnie nie istnieja mecz zacznie sie od 1;5 na poewno choc nie wiem jak pokaze sie Vaculik ale na wiele z jego strony to bym nie liczyl, a pod 16 pozostaje Karjczemncew ktory wczoraj odebral silnik od W. Jagusia i byc moze cos ukuje Podsumowujac jestem sklonny zaryzykowasc w tym meczu na gospodarzy, ciekawy jestem jaki bedzie kurs na baw pewnei cos kolo 5 PLN

Witam!

Po tej wypowiedzi jestem w stanie stwierdzić, że:

A: jesteś optymistą i fanatykiem Krosna
B: byłeś za granicą, wróciłeś do kraju i zapomniałeś o realiach polskiego żużla
C: postawiłeś cały majątek na Krosno
D: nie skorzystałeś z promocji i nie zagrałeś handi (-11.5) na Zielonkę

Odpowiedź wybierz sam Chyba D będzie dobra.

Tak na serio 35 pkt. przy dobrym wietrze dla miejscowych to będzie sukces. Jedyny handicap dla Krosna to specyficzny czarny tor (nie każdy ma możliwośc pojeździć na takim), ale po 5 biegu wszystko powinno byc juz jasne.

Tyle. Pozdro.

Do góry
#556853 - 01/05/2006 08:03 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
legolasksz Offline
member

Meldunek: 30/04/2006
Cóż można powiedziec po meczu, jednym słowem to Krosno odstaje od Zielonki o 2 klasy jesli chjodzi o sprzet poza Wilkiem ktory jechal bardzo dobrze, widac ze chlopaki sie starali ale niestety sama ambicja meczu sie nie wygra. Mnie tylko wkurzyl Wardzala z jego podejsciem to jest dziwnei jak wyjdzie ze startu to jedzie jakos jak mu nie wyjdzioe to odpuszcza calkowicie zero wlacznosci, a co do juniorow to Malek out niech sie jednak chlopak uczy (w Krosnie pod laweczka na ktorej siedzial mial zeszyty) !! a Vaculik jak na 16 lat no bardzo pozytywnioe pomimo 0 zdobyczy punktowej z niego beda ludzie
Podsumowujac jestem zadowolony z tego ze wiekszasc druzyny zostawialo sporo zdrowia w tym meczu na torze ale sprzet to nasza bolaczka mam nadzieje ze znajda sie jakies pieniadze aby cos w tym kierunku zadzialac.
W środe mimo wszystko stawiam na zwyciestwo Krosna okolo 52-38
pozdro

Do góry
#556854 - 01/05/2006 14:08 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
e-pieniadze Offline
member

Z mojego punktu widzania Falubaz mnie zaskoczył albo Krosno rozczarowało. Myślałem, że będzie bardziej wyrównany mecz, pewnych punktów spodziewalem się tylko po Walasku i Okoniewskim a tutaj ładnie pojechała cała drużyna w tym 17-letni Wolbert i debiutujacy Zengota. Okoniewski 2 defekty zaliczył na punktowanych pozycjach bodajże na pierwszej i drugiej.
A ktoś chciał na ten mecz jeszcze Hamilla brać hehe.
W najsilniejszym garniturze moglibyśmy obnażyć Krosno przed własną publicznością.
Punkt bonusowy jest chyba formalnością

Z druzyny gości na wyróżnienie zasługuje oczywiście jeżdzący trener Rafał Wilk. Reszta druzyny nie pokazała nic wielkiego, a jesli Wilki chca wygrywac spotkania na własnym torze to musi punktowac cala druzyna ! Ja również jestem rozczarowany postawą Wardzały. Myślałem, że obok Wilka będzie liderem drużyny, przeciez nawet w Ekstralidze miewal przeblyski dobrej jazdy.

Co do drugiego spotkania w 1 lidze to tez jestem lekko zaskoczony bo myślałem, że koziołki polegną w większym stosunku punktowym tak do 32-35 ale walczyli i dlatego brawa sie naleza. Gdyby przyjechali w najsilniejszym składzie to róznie by to mogło być ! A i punktu bonusowego gorzowianie nie mogą być pewni.

A już w środę następna kolejka ligowa - nic tylko obstawiac
ja lece z takim kuponikiem:

Tarnów - Częstochowa 1
Falubaz - Gniezno 1
Ostrów - Lublin 1

Do góry
#556855 - 01/05/2006 15:03 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
buszmen Offline

Meldunek: 17/06/2003
ako 1.1?

Do góry
#556856 - 01/05/2006 16:56 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
Quote:

ako 1.1?

glupi post?
co on wniosl do tematu?
a po drugie to na sam tarnow bedzie wiecej niz te twoje 1,1...
post do skasowania

Do góry
#556857 - 01/05/2006 18:33 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
buszmen Offline

racja, mój post nie wniósł nic, czyli dokładnie tyle samo ile warte były typy powyżej. A na Tarnów pewnie będzie 1.5, skoro w meczu z Wrockiem było 1.2 Wszak od Częstochowy aż bije siłą, a Ryan tryska formą.

Do góry
#556858 - 01/05/2006 19:23 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Quote:

racja, mój post nie wniósł nic, czyli dokładnie tyle samo ile warte były typy powyżej. A na Tarnów pewnie będzie 1.5, skoro w meczu z Wrockiem było 1.2 Wszak od Częstochowy aż bije siłą, a Ryan tryska formą.

1,5 lol dobry kawal
zaproponujesz mi nawet te 1,4 bo na wiecej nie licze od bukow to biore to z pocalowaniem reki:)
Wiecej niz 1,25 jakos innej opcji nie widze
Wiecej jutro
Pozdrawiam

Do góry
#556859 - 01/05/2006 19:35 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
e-pieniadze Offline
member

Quote:

Człowieku każdy ma swoj system gry, ja na takich typach od poczatku sezonu już ponad 500 zł zarobiłem - dla Ciebie to moze mała kwota, dla mnie duża, a jak Ci sie nie podoba to podaj swoje super typy którymi sprawiasz, że buki trzęsą się na samą ksywę "buszmen".

Przelicz sobie np ako z wczoraj:
Toruń - Rzeszów 1
Tarnów - Wrocław 1
Gorzów - Lublin 1
Krosno - Falubaz 2

i później sie wypowiedz dopiero na ten temat.
Pozdrawiam

Do góry
#556860 - 01/05/2006 20:47 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
buszmen Offline

dobra Hagii, to była ironia, bo nie wierze w 1.2. Spoko, ja nie przeczę, że to bankery absolutne i tam można grać na obrót itd i zarobić na tym grajac va banque. Tylko zdziwiło mnie napalanie sie 3 dni przed na mecze tego kalibru.

Ale mimo wszystko, wczorajsze mecze były inne. Bo Częstochowa jest drużyną o klase słabszą od Wrocławia i w ogóle najsłabsza w e-lidze po Rybniku i buki o tym wiedza[przynajmniej o pierwszym fakcie]. Kazdy kurs powyżej 1.05 w tym meczu to prezent, fakt.

Natomiast mecze Ostrowa i ZG u siebie, no to 1.01 - po prostu. Przecież każdy chyba widzi, ze to nie to samo co wyjazd do Krosna czy pojedynek Gorzowa z Lublinem.

Ale okej, konczę temat i zarazem oczywiscie przyznaje ze typy są 'dobre' bo wejdą, ale jesli wyrzezbisz z nich większe AKO niż 1.2 to znaczy że buki rozdają prezenty.

Do góry
#556861 - 01/05/2006 21:18 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
e-pieniadze Offline
member

Ostre tezy wysuwasz o Częstochowie - faktycznie nie błyszczą narazie i zapowiada się lanie w Tarnowie ale czy najsłabsi w e-lidze poza Rybnikiem ? To w takim razie gdzie umieścisz Toruń, Rzeszów, Bydgoszcz, Leszno ? Jak dla mnie to drużyny prezentujące podobny, zbliżony poziom sportowy ( w obecnej chwili ).

Wczoraj było widać ile wart jest Rzeszów bez tylko Nickiego Pedersena, więc się chyba zapędzasz z tymi osądami.

Faktycznie na te mecze co podałem kursy będą niskie ale zawsze można coś ugrać przy dosyć sporym wkładzie.
Ewentualnie można sobie coś dorzucić ale grać derby to tylko ludzie o silnych nerwach mogą.

Do góry
#556862 - 01/05/2006 21:23 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

kolega powyzej dobrze pisze
wtrace jeszcze swoje 3 grosze, jak buki nie dadza na tarnow powyzej 1,2 to poprostu nie gram tego bo napewno nie jest oplacalne, a pisanie o prezentach to juz...
Poczekamy do srody przekonamy sie, teraz nikt madry nie jest
Pozdrawiam

Do góry
#556863 - 01/05/2006 22:35 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
harris73 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/01/2005
Chyba zartujecie...druzyna majaca w swoich szeregach Herbiego,Sullego,Rico,Seba,Drabola(ktory juz niedlugo sie odnajdzie) i mowicie ze stawka nie wyzsza niz 1,2?
To tylko u nas w Polsce,ciekawe jak mecz z tymi samymi nazwiskami wygladalby np w Angli...Niedoceniacie Czestochowy a Tarnow?Kiedys musi przyjsc porazka i kiedys ona nastapi,kiedy,noiewiadomo?Ale nie zartujcie ze Czewa przyjedzie i bedzie pogrom.
To niech buki wystawia +20 na Czewe:)Od razu zagrywam.
Unia wygrywa ale za duzo dziur w skladzie i kiedys to sie zemsci(Burza Gollob,Czasem slaby bieg Hliba,Rempaly nawet Rickiego...)
1,4 spokojnie moga wystawic na Unie i bedzie ok ,a hc mysle ze ok 8 pkt.

Do góry
#556864 - 01/05/2006 22:42 Re: LIGA POLSKA 2006 - I Liga
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

harris kiedys musi oj uwazalbym na to swierdzenie, moge Ci podac przyklady na to ze dana druzyna nie przegrywala u siebie przez caly sezon. Myslisz ze buki patrza na to ze kiedys musza przegrac i dlatego dadza wyzszy kurs na gospodarzy? nie prawda! Na kursy rzedu 1.4 -1.5 nie licze bo zaden buk na to sie nie odwazy, za duzy opierdol dostalby odds maker. Nie zdziwi mnie jak zobacze kurs w okolicach 1.2 - 1.25
Pozdrawiam

Do góry
Strona 3 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Moderator:  Green Arrow, rafal08