nie no na Lublin nie szukaliby sposobów raczej
jak już to na Falubaz i tylko tego sie obawiam.
No właśnie już w niedzielę pierwsze spotkanie potencjalnych kandydatów do awansu gdzie przekonamy się kto jaką siłą rażenia naprawdę dysponuje.
Jak tor będzie dobry czyli równy na całej długości to możemy powalczyć nawet o zwycięstwo
Niemniej jednak szykują się ekstraligowe zawody na szczycie 1 ligi.
Zastanawiam się czy Ostrów ściągnie na ten mecz Mikaela Maxa. W Szwecji coś tam najeździł ale bez rewelacji. Ogólnie jestem ciekawy składu ostrowian. W sumie dziwie im się, że oddali tak łatwo Dyma przed sezonem. Teraz w takim meczu Dym wydawałby się pewniejszym punktem niż Max czy Screen. Przeciez w poprzednim sezonie walnie przyczynił się do upadku upadłej legendy czyli Stali Gorzów czym pomógł wprowadzić ostrowski zespół do baraży. O ile pamiętam zrobił wtedy dwucyfrówkę. Więc wydaje mi się, że zbyt łatwo Ostrów zrezygnował z niego i zachwycił się możliwością sprowadzania zawodników zagranicznych.
No ale to nie moje zmartwienie : )
Skoro już tak dumam nad tym meczem to jeszcze chciałem napisać przypuszczalny skład Falubazu. Tzn wiadomym jest, że będzie to skład optymalny na daną chwilę czyli składający się z zawodników prezentujących najlepszą formę. Jednak do końca chyba nikt nie wie jaki będzie układ par. Choć po meczu z Gnieznem para Staszewski - Hamill wydaje się być idealna : )
1. Walasek
2. Laukkanen
3. Hamill
4. Staszewski
5. Okoniewski
6. Lindgren
7. Wolbert
8. J.Davidsson
Prawdopodobnie będzie coś takiego. CZekamy teraz na skład Ostrowa
Pzdr