|  
| 
| 
| 
| #566381 - 12/05/2006 14:24  Re: Unibet [17] |  
|   veteran

Meldunek:  17/07/2005
 | 
Odpowiadam na swoje pytania(może komuś sie przydadzą) Promocja trwa. Bonus dopusują natychmiast. Link http://www.unibet.com/punter/index.jsp |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #566383 - 12/05/2006 14:45  Re: Unibet [17] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/03/2003
 | 
No to   Unibet  już ładnie spękał - z regulaminu: "Bonus i kwota depozytu musi być zainwestowana sześciokrotnie (6x zagrana w naszym serwisie bukmacherskim) po minimalnym kursie 1.40, zanim może być przetransferowana do innych produktów, lub wypłacona. " czyli za 2400 po 1,4   buhehehe   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #566384 - 12/05/2006 14:58  Re: Unibet [17] |  
|   member

Meldunek:  27/03/2005
 | 
prosze o szybka odpowiedz Czy   Unibet  obsluguje moneybookers a jesli tak to czy wplacajac tym sposobem moge otrzymac bonus? z gory wielkie dzieki bo nigdzie tego mb na ich stronie znalesc nie moge:/ |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #566386 - 12/05/2006 15:11  Re: Unibet [17] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  16/03/2005
 | 
Quote:
 prosze o szybka odpowiedz

Czy
  Unibet obsluguje moneybookers a jesli tak to czy wplacajac tym sposobem moge otrzymac bonus? 
 z gory wielkie dzieki bo nigdzie tego mb na ich stronie znalesc nie moge:/

wplaty tylko karta lub przelewem
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #566387 - 12/05/2006 15:24  Re: Unibet [17] |  
|   member

Meldunek:  27/03/2005
 | 
przykra wiadomosc ale dzieki za odpowiedz lleyt1,a wiesz moze gdzie moge jeszcze dzis wplacic przez mb zeby byl bonus i zeby jeszcze dzis srodki byly na koncie gracza?GB,expekt i sporting odpadaja bo poszly przelewy ale sie sfrajerowalem bo na week kasy brak...:/ |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #566388 - 12/05/2006 15:42  Re: Unibet [17] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  08/11/2005
 | 
Witam! Mam pytanie odnośnie nowego regulaminu dotyczącego podwojenia depozytu mianowicie jeżeli zarejetsrowałem się z linku w którym regulamin był inny(tzn wystarczy obrucic sam bonus bez min. kursu)wpłaciłem pieniądze w sobote a w poniedziałek już miałem kase i bonus dopisany do konta czyli obejmuje mnie stary regulami który zatwierdziłem przy rejestracji czy muszę obracać kase zgodnie z nowym regulaminem??  Pisałem w tej sprawie do suportu ale nie otrzymałem odpowiedzi więc pisze na forum   dziekuje za pomoc Pozdrawiam Piotrek_ndm |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #566389 - 12/05/2006 15:50  Re: Unibet [17] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  16/03/2005
 | 
Quote:
 przykra wiadomosc ale dzieki za odpowiedz lleyt1,a wiesz moze gdzie moge jeszcze dzis wplacic przez mb zeby byl bonus i zeby jeszcze dzis srodki byly na koncie gracza?GB,expekt i sporting odpadaja bo poszly przelewy ale sie sfrajerowalem bo na week kasy brak...:/

jest jeszcze Betandwin,tam mozna wplacac poprzez MB
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #566392 - 12/05/2006 16:41  Re: Unibet [17] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/03/2003
 | 
Quote:
 Twoje konto zostało zablokowane. Proszę skontaktować się z Biurem Obsługi Klienta 00 800 461 12 25 w celu uzyskania dalszych informacji
 O co chodzi?Miał ktoś coś takiego?

W tym tygodni dwóm kumplom
  Unibet zamknął około 30 kont. Działały od ponad roku.. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #566395 - 12/05/2006 17:28  Re: Unibet [17] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  07/05/2005
 | 
Quote:
 Witam!
 Mam pytanie odnośnie nowego regulaminu dotyczącego podwojenia depozytu mianowicie jeżeli zarejetsrowałem się z linku w którym regulamin był inny(tzn wystarczy obrucic sam bonus bez min. kursu)wpłaciłem pieniądze w sobote a w poniedziałek już miałem kase i bonus dopisany do konta czyli obejmuje mnie stary regulami który zatwierdziłem przy rejestracji czy muszę obracać kase zgodnie z nowym regulaminem??
 Pisałem w tej sprawie do suportu ale nie otrzymałem odpowiedzi więc pisze na forum
  dziekuje za pomoc
 Pozdrawiam
 Piotrek_ndm

Wkurza mnie to.Dokladnie to samo mam i nie wiem co teraz zrobić.W najgorszym wypadku wypłace kase bez ich bonusa.Niepoważna firma zmienia warunki po tym jak ludzie już wpłacili kase
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #566396 - 12/05/2006 21:03  Re: Unibet [17] |  
|   member

Meldunek:  17/03/2005
 | 
Quote:
 Witam!
 Mam pytanie odnośnie nowego regulaminu dotyczącego podwojenia depozytu mianowicie jeżeli zarejetsrowałem się z linku w którym regulamin był inny(tzn wystarczy obrucic sam bonus bez min. kursu)wpłaciłem pieniądze w sobote a w poniedziałek już miałem kase i bonus dopisany do konta czyli obejmuje mnie stary regulami który zatwierdziłem przy rejestracji czy muszę obracać kase zgodnie z nowym regulaminem??
 Pisałem w tej sprawie do suportu ale nie otrzymałem odpowiedzi więc pisze na forum
  dziekuje za pomoc
 Pozdrawiam
 Piotrek_ndm

Mam ten sam problem, zauwazylem to dzis, kase juz mialem wczoraj, a dzis zaczalem i skonczylem robic obrot, ale nie wiem czy jak wyplace to czy odlicza mi 200zl czy nie, czekam na odpowiedz z  supportu!! jak ktos bedzie cos wiedzial na w,w temat to prosze o info!!
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #566397 - 12/05/2006 21:08  Re: Unibet [17] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  08/11/2005
 | 
Quote:

Quote:
 Witam!
  dziekuje za pomoc
 Pozdrawiam
 Piotrek_ndm

Mam ten sam problem, zauwazylem to dzis, kase juz mialem wczoraj, a dzis zaczalem i skonczylem robic obrot, ale nie wiem czy jak wyplace to czy odlicza mi 200zl czy nie, czekam na odpowiedz z  supportu!! jak ktos bedzie cos wiedzial na w,w temat to prosze o info!!

Eh to co wyprawia ten buk to przechodzi ludzkie pojęcie
  Support nie odpowiada od kilku godzin i zapewne odpisze dopiero w poniedziałek(oby nie), ale skoro rejestrowałem sie i regulamin był inny to chyba mnie obowiązuje ten regulamin który zaakceptowałem a nie ten co wszedł w życie dziś
  Przecierz mógłbym sie o tym nie dowiedzieć gdyby nie zwykły przypadek  No nic czekamy na info z suportu
 pozdrawiam
 Piotrek_ndm
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |