Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#5667 - 23/07/2001 21:52 Bundesliga
Tygrys Offline
journeyman

Meldunek: 15/07/2001
W najbliższą sobotę startuje Bundeslia. Oto zestaw par na pierwszą kolejkę:

TSV 1860 Monachium - Kaiserslauten
Stuttgart - FC Koeln
Cottbus - Hamburg
Freiburg - Werder Brema
Dortmund - Nuernberg
Leverkusen - Wolfsburg
M'gladbach - Bayern Monachium
St. Pauli - Hertha Berlin

Jakie są Wasze typy?

Do góry
Bonus: Unibet
#5668 - 23/07/2001 22:47 Re: Bundesliga
hpc Offline

Meldunek: 06/07/2001
witam
świetne są typy telegazety SAT 1. Typuje tam wyjątkowy gość. Przez długi okres miał trafialność około 20% (1/8,2/8). Takiej lewizny dawno nie widziałem. Ale wystarczyło grać na opak i już były wyniki. Może w tym roku nic się nie zmieni.

Do góry
#5669 - 23/07/2001 22:52 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tygrys:
[qb]Jakie są Wasze typy?[/qb][/QUOTE]

Cze..Bundesliga to moja zyła złota... Poczekaj jescze troszke bo wlasnie analizuje kolejke...Zapowiada się nadzwyczaj bogato

Do góry
#5670 - 24/07/2001 03:32 Re: Bundesliga
Andrzej Offline
member

Meldunek: 06/04/2001
Witam!
Dzięki za otwarcie najciekawszego tematu dla mnie. Szczególnie interesuje mnie II liga. Na pewno o awans walczyć będzie Bochum, które ma bardzo dobrą drużynę z Woszem na czele. Frankfurt z Kryszałowiczem to też kandydat do zwycięstw. Chciałem stawiać także na Bielefeld, ale te kłopoty finansowe nie dają mi spokoju (nie wiadomo czy zostanie Wichniarek czy nie). Gdzie można znależć aktualne składy drugoligowe?
Szczególnie chodzi mi o strony niemieckie, zawsze bardziej aktualne.
Dzięki

Do góry
#5671 - 24/07/2001 13:55 Re: Bundesliga
vroon Offline
member

Meldunek: 11/06/2001
no to Szakal, podziel sie informacjami o Bundeslidze pomoz rowniez i innym skosik buka hehe,.. mam nadzieje ze moj apel nie przejdzie bez echa.

Do góry
#5672 - 24/07/2001 16:51 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Cierpliwsoci panowie cirpliwosci ... Kursy powinny raczej nie spasc, a ja jescze potrzebuje troszke informacji. Mam nadzije ze w czwartek dam znać. Kursy u buk`ów niemieckich zaczynaja spadać. Na Borussie 1.35, na Stuttgart 1.9 (choc nie wiem czy to jest dobry typ)... Wkrótce cosik wiecej...

Do góry
#5673 - 24/07/2001 20:55 Re: Bundesliga
Mario Offline
addict

Meldunek: 09/06/2001
Cottbus - HSV

Co sądzicie o tym meczu Hsv bez 6 zawodników. Cottbus w zeszłym sezonie u siebie całkiem nieżle + wzmocnienia, może uda się im wygrać.

HSV-Roy Prager is the sixth Hamburg player to be ruled out of the club's .Hamburg's injury list also includes Czech international defensive duo Milan Fukal and Tomas Ujfalusi, Argentinian play-maker Rodolfo Esteban Cardoso, youngster Jan Sandmann and reserve keeper Carsten Wehlmann.

Do góry
#5674 - 24/07/2001 23:10 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Mario jescze nic pewnego...

Wiadomo napewno 90% że w Wolsburgu nie zagra Nowak (infekcja wirusowa). Nie jestem pewien natomiast czy w Energii zagra Labak (ponoć jest w Sturmie). Swoje typy powinienem zamiescic najpozniej do czwartku...

Wszystkich maniaków Bundesligitakich jak ja zapraszam do działu BUNDESLIGA w moim serwisie. (URL w moim profilu)

Do góry
#5675 - 25/07/2001 00:13 Re: Bundesliga
hpc Offline

Warto zacząć analizę od teletextów w DSF i SAT 1, DSF prowadzi taki nasz "Skarb kibica" + ostatnie mecze kontrolne dla 1 i 2 ligi w bardzo dostępnej formie (str 200-209) i (230-239), natomiast Sat 1 ma opisy pzyszłych meczów, składy drużyn i typy których pozeszłym sezonie nie polecam.
W każdym razie w 2 bundeslidze jest tyle zmian w składach, że jeśli ktoś się na tym naprawdę wyznaje może zarobić worek szmalu.
Dobrze by było gdyby podzielił się typami z forum. Wygrajmy razem !!!!
Pozdrawiam...

Do góry
#5676 - 26/07/2001 13:40 Re: Bundesliga
vroon Offline
member

Meldunek: 11/06/2001
Szakal jak tam analizy Bundesligi, masz juz cos?????

pozdrawiam

Do góry
#5677 - 26/07/2001 17:41 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Ludu kochany mam juz analize, czekam juz tylko na typy Alessandro takiego mojego szpiega w Niemczech. Jesli sie potwierdza od razu daje zanc. Na razie nie kce zapeszac. Ale widomo juz o kilku brakach w niektorych zespolach. Teraz uciekam na obiad do babci. I gdzies kolo godz. 18-19 zamiescze predictions najpierw na swojej stronie a dopiero pozniej wpadne na forum i skopiuje to co napisalem.

Mam nadzieje ze wystrzymacie - kursy z pewnoiscia do piatku nie spadna. Aha i bedzie II liga Bundesligii

Pozdrawiam

Do góry
#5678 - 26/07/2001 18:06 Re: Bundesliga
Ahonen Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/01/2001
Tak na pierwszy rzut oka to najciekwiej wygladaja nastepujace spotkania:
Freiburg - Werder Brema "1X"
Dortmund - Nuernberg "1"
Leverkusen - Wolfsburg "1"

Do góry
#5679 - 26/07/2001 18:59 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

Bundesliga to rowniez moja pasja. Oto moja analiza, ktora podalem przed 2 dniami na www.zaklady.hg.pl W zeszlym sezonie niezle dorobilem sobie na 1.F.C. Nurnberg, w tym sezonie rowniez szukam kozla ofiarnego ale nie bedzie tak latwo:

Kolejka nr 1 bundesligi jest wyjatkowo ciezka
do obstawienia czegokolwiek i to nie tylko
za wzgledu na to iz nie za bardzo wiadomo
w jakiej formie sa poszczegolne zespoly,
ale i uklad tej kolejki jest nieciekawy do
typowania. Ale sprobujmy cos wymyslec.

Mon.1860 - K`lautern
Tutaj buki kusza stawka 2.30 na Mon.
Tez sklanialbym sie do zwyciestwa gospodarzy
lub remisu. Ale daruje sobie. Lautern niby silniejsze, ale Lwy graja u siebie. Lautern -slaba obrona ten Koch i Ramzy graja beznadziejnie i az dziw bierze, ze nie gra w niej Tomasz Klos. Uwazac trzeba jednak na wolne Baslera i kontry Klose.

Stuttgart - FC Koln
Stuttgart to jedyna druzyna, ktora nie kupila
zadnego zawodnika, a kilku odeszlo. Wg mnie
kandysat do spadku. Jednak FC Koln nie jest
chyba tak mocna druzyna, zeby byc pewnym jej
zwyciestwa na wyjezdzie. Remis tez jest zbyt ryzykowny.

Cottbus - Hamburg
Tutaj ciekawe, czy zagra juz Radek Kaluzny.
Z nim w skladzie obrona Cottbus moze byc
pewniejsza i upilnowac Barbareza. Cottbus
bardzo dobrze spisuje sie w sparringach,
poza tym jest druzyna, ktora b. dobrze gra
u siebie. Stawka (2.45/2.5) na Cottbus
jest ciekawa. HSV moim zdaniem po odejsciu
Niko Kovaca - slabszy sklad niz przed rokiem.
Obstawiam 1.
PS. Z ostatniej chwili - nie zagra w tym meczu krol strzelcow z poprzedniego sezonu Barbarez, uraz wyklucza go z nastepnych 6 kolejek. Dopuki kursy nie spadna to warto polecic ten mecz!

Freiburg - Brema
Teoretycznie Freiburg jest silniejsza druzyna. Brema po odejsciu najlepszego napastnika do bayernu bedzie najwyzej zwyklym szarym ligowcem.
Jezeli okaze sie, ze oprocz Pizzaro, Ailton
rowniez odszedl i nie zdaza kupic Wichniarka to widze tu pewne i wysokie zwyciestwo Freiburga zwlaszcza za stawke sts-u
(2.30)
Obstawiam 1.

Dortmund - Nurnberg
Dla bukow Dortmund to najwiekszy pewniak w tej kolejce. Dla mnie nie. Dortmund zupelnie slabo zagral w Pucharze Ligi. Blado wypadly nowe zakupy: Koller i Amoroso. Dodatkowo Addo nabawil sie powaznej kontuzji.
Chyba, ze wypelniony Westfallen Stadion poniesie gospodarzy do zwyciestwa, bo beniaminek Nurnberg to dla mnie czarny kon tych rozgrywek, jedyny slaby jego punkt to bramkarz Kampa po odejsciu Andreasa Kopke.
P.S. Z ostatniej chwili - Lehman wygwizdany i obrzucony wyzwiskami przez wlasnych kibicow. W Bortmundzie wielki konflikt kibice kontra trener i druzyna!

Leverk. - Wolfsburg
Tutaj raczej wygra Leverkusen, bo Wilki w zeszlym sezonie slabo poczynaly sobie na wyjezdzie. Jednak Leverkusen slabo zagralo w pucharze ligi, nie blyszczy w sparringach, ciagle ma nierozwiazany problem bramkarza. Wolfsburg za to nabyl dobrego zawodnika jakim jest Petrov. Razem z Juskowiakiem
pokazuja klase w akcjach ofenzywnych w sparringach i w meczu z Dynamem Minsk. W rewanzu jednak Juskowiak nabawil sie kontuzji i nie wiadomo czy zagra.
Spotkanie z podtekstami. Najwiekszy transfer Leverk. to kupno Sebescena z Wolfsburga a Wolfsburg wypozyczyl z Leverk. brazylijczyka Ponte. Nie obstawiam jednak tego meczu i chcialbym aby Wolfsburg sprawil
niespodzianke.

M´gladbach - Bayern
To dopiero mecz - zagadka! Stawki takie, ze glowa boli. Jednak wynik tego meczu to loteria moze byc nawet 3:4 albo cos w tym stylu. Rozsadek mowi bayern, ale moze byc roznie. Zupelnie trudno jest przewidziec
jak zagra Gladbach po tylu przetasowaniach w skladzie. Fajnie by bylo jakby zagral Mieciel i strzelil gola Kahnowi W gladbach dodatkowo zamieszanie, bo kilka dni temu okazalo sie, ze ich trener Hans Moller
jest prawdopodobnie bylym agentem stasi. Takie zamieszanie wogol druzyny moze wplynac roznie... zle, lub... mobilizujaco.

2 liga STS

Bielefeld SV - Babelsberg
Jezeli zagra Wichniarek to zwyciestwo Arminii
nad amatorami z Babelsbergu pewne. Obie druzyny maja problemy finansowe. Jeszcze 3 lata temu Arminia byla w 1 lidze a Babelsberg w 5 lidze...
Fachowcy mowia, ze tylko cud sprawi, ze Babelsberg utrztyma sie w 2 lidze. Kurs 1.60 na Arminie Bielefeld to dla mnie niezla okazja. Obstawiam 1.

Frankfurt - Reutlingen
Tutaj podobnie jak wyzej. Zdecydowany faworyt
Eintracht Frankfurt z kursem na zwyciestwo 1.55 to tez niezla okazja. Pawel Kryszalowicz powinien cos strzelic. Chociaz roznie rozne zrodla mowia, raz, ze odejdzie, raz, ze zostanie, bo wiaze go kontrakt. Eintracht, ktory pozbyl sie w sumie
tylko Krachta, ktory byl wybronym zbieraczem czerwonych kartek moze zagrac niezle i powinnien tak zagrac od pierwszej kolejki, jezeli chce aby banicja w 2 lidze potrwala tylko rok. Nie wiem nic wiecej o Reutlingen, ale to 2 ligowy sredniak bez spektakularnych
transferow powinien tylko murowac bramke przed Frankfurtem. Mam nadzieje, ze bezskutecznie.
Obstawiam 1.

Z graniem mozna poczekac do soboty, ale mysle,
ze kursy zmaleja a nic wielkiego w tym
czasie nie powinno sie wydarzyc...

puscilem wiec wiec: (sts)

Cottbus - Hamburg 1 2.50
Freiburg - Brema 1 2.30
Bielefeld SV - Babelsberg 1 1.60
Frankfurt - Reutlingen 1 1.55

AKO 14.26

A jest jeszcze 1 dobry mecz w niedziele:
St. Pauli - Hertha BSC z kursem na Herthe 2.40. Hertha powinna pokazac slabemu beniaminkowi jak sie gra w 1.bundeslidze niczym Wisla i Pogon ostatnio w naszej. Hertha w super formie po super transferach. Marcelinho to super zakup, w pucharze ligi strzela gole na zalowanie. Az przykro bylo patrzec jak w meczu z Schalke mija Hajte jak tyczke. Hertha w drodze po puchar ligi pokonala Bayer, Bayern i Schalke w finale 4:1. Dodatkowo najlepszy pomocnik ligi niemieckiej Sebastian Deisler nie odchodzi do Bayernu. Za to bedzie mial wsparcie Barta Goora z Anderlechtu. Rehmer juz dochodzi do siebie po kontuzji. St. pauli praktycznie bez wartosciowych transferow. Dla mnie Hertha wygrywa ten mecz na pewno i kto wie, czy nie wyskoko...

To tyle.
Narazie
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich zainteresowanych bundesliga na www.zaklady.hg.pl

feri

Do góry
#5680 - 26/07/2001 20:19 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Zamiescilem już na stronie (dostepna w moim profilu) swoje typy i przewidywania. Są dośc pobieżne ale uwierzcie mi na słowo pracowałem nad tym od poniedziłku skącząc jak głupi po chyba wszytkich dostępnych profesnonalnych stronach niemieckich . Mam nadzieje ze sie cos z etgo urodzi. Teraz nie mam czasu (jak zwykle) ale wpadne po 18 i zamiescze swoje typy jakie wyslalem w realu. Aha iwkleje te moje przewisdywania tez po 18:00 - teraz są tylko na stronie.

Do góry
#5681 - 26/07/2001 20:21 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ahonen:
[qb]Tak na pierwszy rzut oka to najciekwiej wygladaja nastepujace spotkania:
Freiburg - Werder Brema "1X"
Dortmund - Nuernberg "1"
Leverkusen - Wolfsburg "1"[/qb][/QUOTE]

Wszytko powinno ładnie wejść dałem identycznie tylko Fraiburx 1.

Ako - 5.34

Według mnie bardzo dobre typ.

Do góry
#5682 - 26/07/2001 21:17 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

TO jest kpia tego co zamiescilem na mojej stronie ...
-------------------------------
I BUNDESLIGA

LEVERKUSEN - WOLSBURG 1

Aspirins postawił jasny cel swoim zawodnikom na ten sezon: Zdobyć tytuł! Drogę ku szczytwoi tabeli powinni zacząc już u siebie w domu w meczu z Wolsburgiem. 3 punkty powinny przyjść zdecydowanie łatwo, ponieważ uważam że Wolsburg "odpuści" sobie ten mecz w Bundeslidze i skoncentruje się na środowym spotkaniu w 2 rundzie Intertoto. W ostatnich 3 meczach na wlasnym terenie zawsze zwycięzał Leverkusen.

M'GLADBACH - BAYERN 1X2

Odpuść soibie ten mecz w swoich obstawieniach. Gospodarze nalezą do druzyn w Bundeslidze z długą tradycją. Nie mogę wypowiedzieć się wiecej na temat tego meczu ponieważ muszę zobaczyc jak graja i dopiero na podstawie kilku meczów będę mógł ocenic tę drużynę. W `96 zwycięzył M`gladbach 3:1, natomiast w Bayernie nie poddał się ławtwo przegrywając 2:0. Wielka niewiadoma dla mnie.

FREIBURG - WERDER 1

Fraiburg będzie zapewne starał potwierdzic swoje wysokie aspirację i forme z końca ubiegłego sezonu już w tym meczu. Uważam ze Werder jest w fatalnej kondycji, a przynajmniej nie taką jak sobie wyobrażał ich trener, który powiedział iż to nie jest ta forma którą widział wśród zawodników w poprzednim sezonie. Werder grał bardzo źle w Intertoto (z Gent) i się już pożegnał z możliwością wystapienia w UEFA CUP.

DORTMUND - NURNBERG 1

Druzyna Nurnberg jest dobra, ale według mnie nie ma potencjału, który mógłby zagrozic Borussi. Uważam że nie powinni urwać choćby punktu w Dortmundzie. A jako beniaminek z pewnością zapłaci frycowe już w tym meczu.

1860 MUNICH - KAISERSLAUTERN 1X

Druzyna gospodarzy reprezentuje bardzo wysoką formę juz przed rozpoczęciem i powinna ona jescze troszeczke podkoczyć. Jestem pod wrażeniem ich wyników w Inetertoto 4 win i 1 lose. Natomiast Kaiserslautern ma problemy ze skompletowaniem składu, w dalszym ciągu testują nowych graczy i uważam że nie powinni zdobyć więcej niż 1 pkt w tym meczu. Ale ja sobie ten mecz odpuściłem bo statystyki niestety nie potwierdzają moich obaw. W ostatnich 4 meczach wyjazdowych goście (z druzyną 1860 Munich) wygrała 3 mecze bardzo wysoko. (1:3,1:2,2:1,0:4)

STUTTGART - FC KOELN 12

Dwie bardzo podobne do siebie druzyny reprezentujące te same style gry. Nie potrafie przewidzieć kto wygra w tym meczu ale jezeli juz mialbym wskazac na jedna to uwazam ze Stuttgart. Mają oni bardzo dobre statystyki meczów wygranych u siebie w domu. Z koleii przed FC Koeln nie został postawiany żaden cel który ma zostac zrealizowany w tym sezonie. I to może byc problem. Niemieckie strony upatrują w gościach faworytów.

ENERGIE COTTBUS - HAMBURG 1X2

Graja dwie drużyny których forma to prawdziwa zagadka. Ja nie potrafie choćby przewidzić kto ma większe szanse. Energii zrobiło bardzo duzo ciekawych zakupów ale niestety w dalszym ciągu nie mogę potwierdzić czy Labak zagra. (o ile wogole pracuje jescze dla tego klubu)

ST. PAULI - HERTHA 2

To będzie bardzo cięzki sezon dla St.Pauli. Hetha upatrywana jest teraz w Niemczech jako jeden z głownych faworytów do tytułu. Ja jednak bym był ostrożny w takim stwierdzeniu, bo wiele się mowi o negocjowaniu sprzedazy Dariusza Wosza (kapitana) do jednego ze szwajcarskich klubów. Hrtha jest faworytem tego meczu. Aktualną formę pokazała w pucharze Niemiec, kolejno eleminując Bayern, Bayer i Schalke!!!
------------------------------------------
II BUNDESLIGA

FURTH - OBERHAUSEN 1

Furth to głowny kandydant do awansu do Bundesligii. "KICKER" okreslił ich jako zespoł posiadający najsliniejszy skład w II lidze, z którym śmiało mogłby walczyc o środek tabeli w Bundeslidze. Dla Furth każdy mecz będzie bardzo trudny poniewaz wiadomo że nawet najsłabsze zespoły mobilizowane są dodatkowo w takich meczach.

DUISBURG - AHLEN 1

Duisburg powinien to wygrac bez problemu. Jedyną zagadką dla mnie może byc ich kondycja.

Do góry
#5683 - 26/07/2001 22:10 Re: Bundesliga
forty Offline

Meldunek: 14/05/2001
Szakal pozwolę nie zgodzić się z Tobą co do 1 meczu.Friburg-Werder.Wg mnie Werder to najbardziej niewygodna ekipa dla Friburga.Na ostatnie 9 meczy 6razy górą Werder.Co do Intertoto to przypadek.Rewanż przecież wygrali.

Do góry
#5684 - 27/07/2001 02:24 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

forty ja analizując mecz patrze nie na wszytskie mecze, ale tylko te których gospodarzem jest Freiburg.

Ostatnie 5 meczy na własnym terenie wygląda nastepująco:

`95 0:1
`96 3:2
`98 0:2
`99 2:1
`00 0:1

Nietrudno zauwazyc ze jest to tzw. "skakanka". Każdemu po równo raz ten wygra raz ten. jesli wierzyc statom to teraz wygra Freiburg. Ale tak powaznie to postawilem ten mecz dlatego bo jezeli sledziles ostatnie mecze w bundeslidze Freiburga to nie powinienes miec zadnych watpliowsci- byli po prostu najlepsi. Co potwierdzili w ostatnim meczu z Wolsburgiem (ligowym meczu).

Do góry
#5685 - 27/07/2001 02:45 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

Pobawie sie w bundeslige w weekend, bo tak to mozna nazwac. Z obstawianiem czekam do poniedzialku na mecz 2 ligi Union Berlin - Hannover96 (singiel). Kurs na Berlinczykow to 2,20. Mysle, ze druzyny tej nie trzeba przedstawiac. Rewelacyjny ex 3-ligowiec doszedl do finalu pucharu Niemiec i dopiero w 2 polowie przegral z Schalke04. Kilka dni temu gral sparring z Hertha i przegral co prawda 1:0 ale bramke stracil w 90 minucie, poza tym Hertha to jeden z kandydatow do mistrzostwa Niemiec. Obecnie zbieram wszelkie dane i po analizie zdecyduje, czy i za ile zagrac. Na razie wiem tyle, ze nie zagra pozyskany z Pogoni Chifon i ze druzyna zagra ten mecz bez 1 trenera (byc moze dlatego taki wysoki kurs), za to bedzie prawdopodobnie komplet ludzi. Mecz bedzie mozna ogladac na zywo na DSF w poniedzialek o 20.15. O wszelkich wynikach moich analiz
oraz, czy zdecyduje sie go obstawic, powiadomie za posrednictwem mojej stronki (dostepna w profilu uzytkownika).
Musze jeszcze przeanalizowac Hannover96

Do góry
#5686 - 27/07/2001 02:58 Re: Bundesliga
Ahonen Offline
Pooh-Bah

Tak na drugi oddech to do tego co podalem powyzej mozna dorzucic
Hertha "X2" a nawet "2"
Cottbus "1X"
z drugiej ligi Fuerth zapowiada sie ciekawie jako zespol w tym sezonie, wiec powinni wygrac na inauguracje ale w 2 lidze niestety czesto zdarzaja sie cuda.

Szakal przy tym TSV to uwazam ze raczej "X2"
ale to jest rzeczywiscie niepewny mecz(mozna dac handicap na Kaiserlautern jak ktos lubi male ryzyko
Aha jeszcze jedno Bayern tez nie powinien tego przegrac ale to tez dla ryzykantow.

Do góry
#5687 - 27/07/2001 03:13 Re: Bundesliga
Andrzej Offline
member

Moje typy na weekend
Freiburg 1
Hertha 2
Bielefeld 1
Frankfurt 1
Furth 1

Do góry
#5688 - 27/07/2001 03:22 Re: Bundesliga
Andrzej Offline
member

Wiadomość za www.futbol.pl
W inauguracyjnym meczu sezonu 2001/2002 trener Bawarczyków Ottmar Hitzfeld będzie musiał się obejść bez czterech piłkarzy. Jens Jeremies (rehabilitacja po operacji kolana), Michael Tarnat (złamany palec u nogi) i Claudio Pizzaro (zawieszony za czerwona kartkę) z pewnością w sobotę nie pojadą do Moenchengladbach. Oraz pomocnik monachijskiego Bayernu Willy Sagnol

Może gospodarze wygrają?

Do góry
#5689 - 27/07/2001 22:48 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Który z "virtualnych" przyjmuje zaklady na II lige i Regional- Liga???

Do góry
#5690 - 28/07/2001 00:55 Re: Bundesliga
hpc Offline

Lipiński w 90min dla Oberhausen i wylot z pięknym kuponem. wynik 2-2.

Do góry
#5691 - 28/07/2001 01:16 Re: Bundesliga
Wojtek Offline
veteran

Meldunek: 22/12/2000
Pomylka nieten temat SORRY

Do góry
#5692 - 28/07/2001 01:17 Re: Bundesliga
R.Sowinski Offline
enthusiast

Meldunek: 18/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Wojtek:
[qb]Kupon nr3 28.07.2001 godz17

006 Groclin G.-Slask W "1" 1.86[/qb][/QUOTE]

????

Do góry
#5693 - 28/07/2001 02:55 Re: Bundesliga
lok Offline
veteran

Meldunek: 07/02/2001
dzieki Szakal za Fuerth,naprawde.
to co zrobil sedzia to przekracza miary wszelkie.w 90 min karnego gwizdnac.ale jakiego krnego...dwoch wyskakuje do pilki,ten z Oberhausen sie oczywiscie przewraca...hahahhaha pusty ****a smiech.no ale ten debil z gwizdkiem oczywiscie "wapno" pokazal.na Ukrainie lepiej sedziuja .

Do góry
#5694 - 28/07/2001 11:03 Re: Bundesliga
hpc Offline

witam
mecz Fuerth musiał sędziować jakiś gość z STS-u .Skutecznie uszkodził mi niezły kuponik. A swoją drogą pisałem powyżej, żeby uważać na 2 bundesligę, a sam wchodzę w to jak w g****. Pierwsze notowania w niemieckiej to 3.00, 3,10, 3,70. I tak już z nimi będzie.

Do góry
#5695 - 28/07/2001 15:15 Re: Bundesliga
DJ Bronek Offline
addict

Meldunek: 27/04/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał feri:
[QB]
Bielefeld SV - Babelsberg
Jezeli zagra Wichniarek to zwyciestwo Arminii
nad amatorami z Babelsbergu pewne. Obie druzyny maja problemy finansowe. Jeszcze 3 lata temu Arminia byla w 1 lidze a Babelsberg w 5 lidze...
Fachowcy mowia, ze tylko cud sprawi, ze Babelsberg utrztyma sie w 2 lidze. Kurs 1.60 na Arminie Bielefeld to dla mnie niezla okazja. Obstawiam 1.

Na stronie Szakala można znaleźć zupełnie inną opinię o tym meczu. Zastanawia mnie to dlaczego Szakal nie podałeś tej informacji na forum

Do góry
#5696 - 28/07/2001 15:42 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

A.BIELEFELD - BABELSBERG X2

Arminia ma poważne kłopoty z zestawieniem składu. Wielu zawodników ma kontuzje, a prawię 60% zawodników tego zespołu narzeka na kontuzje. Z pewnością nie są w dobrej kondycji. Natimiast z drugiej strony Babelsber zachwycił juz wszytkich swoją grą w Regional Liga. Będzie to typowy mecz na remis. Choć uważam ze zespól gości stać na sprawienie niespodzianki.

EINTRACHT - REUTLINGEN 1

Eintracht ma jasno postawiony cel: powrót do Bundesligii. Druzyna z Reutlingen słynie z twardej gry, ale według mnie nie bedzie sie starała o awans do wyzszej klasy. Nie wiem jaka formę obecnie prezentują zespoły, bo nie dotrałem do żadnego wyniku tych drużyn. Ale mimo wszytko Frankfurt ma wieksze szanse na wygranie tego meczu.

Do góry
#5697 - 28/07/2001 17:07 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

O tym, ze tylko jakis cud moze utrzymac Babelsberg w 2 lidze pisze m.in. Kicker oceniajac szanse tego zespolu. Problemy finansowe tej podberlinskiej druzyny sa o wiele wieksze niz Arminii. Glowny sponsor Babelsbergu z Kiel zostal niedawno zastrzelony. Nawet Winni Schafer (kto pamieta tego blondyna z Karlsruhe?) oceniajac szanse druzyn z 2 ligi powiedzial, ze Babelsberg na pewno spadnie. Dzialacze Babelsbergu bronia sie, ze Schafer to taki "specjalista", a sam z TeBe spadl do 3 ligi, a mial walczyc o pierwsza. Oczywiscie nie wykluczam tutaj niespodzianki. Jaka jest 2 liga widac po pierwszych spotkanich piatkowych. Jadnak podoba mi sie polityka Arminii. Trener Molmann (znany m.in. z prowadzenia HSV) powiedzial, ze jak Artur Wichniarek odejdzie, to on robi to samo. Dzialacze wiec postanowili namowic Artura, aby zostal przynajmniej na ta runde, jak nic sie nie zmieni i Arminia bedzie grala jak przed rokiem - daja mu wolna reke. Jednak nic nie wskazuje na to, aby Arminia grala ten sam futbol. Odswiezono sklad kupujac n.im. Vate a pozbyto sie pseudogwiazdy Labbadii. Zrobilo sie miejsce dla zdolnej mlodziezy.

feri www.zaklady.hg.pl

P.S. W Babelsbergu zagra Chalaszkiewicz, kto pamieta tego pilkarza ze Slaska Wroclaw? To juz 38 rok mu wybil...

Do góry
#5698 - 28/07/2001 21:29 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Jak nastroje ludzie???

Weszlo to co mialo wejsc - reszta byla do przewidzenia.

Leverkusen, Dortmund, Freiburg - złota trójka która ozłociła ludzi.

I nawet Cotbus w 90min. weszlo

Do góry
#5699 - 28/07/2001 21:36 Re: Bundesliga
R.Sowinski Offline
enthusiast

Feri i Szakal to dwójka ludzi dzięki którym być może (Orlen musi wygrać) odbiore jutro moją największą wygraną w życiu. Dziękuje wam bardzo i proszę was o kolejne wasze typy na następną kolejkę z tak wyśmienitymi komentarzami.
Przez chwilkę serduszko mi drżało ale dzięki jednemu zawodnikowi z Cottbus a mianowicie Miriuta i jego bramce w 90 minucie nadzieje odżyły

Jeszcze raz dziękuje

Do góry
#5700 - 28/07/2001 21:38 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb]Który z "virtualnych" przyjmuje zaklady na II lige i Regional- Liga???[/qb][/QUOTE]
www.gamebookers.com

Do góry
#5701 - 28/07/2001 21:54 Re: Bundesliga
Ahonen Offline
Pooh-Bah

[qb]Jak nastroje ludzie???

Weszlo to co mialo wejsc - reszta byla do przewidzenia.

Leverkusen, Dortmund, Freiburg - złota trójka która ozłociła ludzi.

I nawet Cotbus w 90min. weszlo [/qb][/QUOTE]

YO Szakal troche zielonych wpadlo
Bust the bookie

Do góry
#5702 - 28/07/2001 22:28 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ahonen:
[qb]

YO Szakal troche zielonych wpadlo
Bust the bookie[/qb][/QUOTE]

A będzie chyba jescze lepiej po Grand Prix Danii

Do góry
#5703 - 29/07/2001 03:33 Re: Bundesliga
hpc Offline

witam Szakala
ja akurat zawierzyłem w typy 2 bundesligi, więc nie mam się z czego specjalnie cieszyć.

Do góry
#5704 - 29/07/2001 04:13 Re: Bundesliga
Ahonen Offline
Pooh-Bah

[qb]

A będzie chyba jescze lepiej po Grand Prix Danii [/qb][/QUOTE]

Tak jest super

Do góry
#5705 - 29/07/2001 13:09 Re: Bundesliga
MT-book Offline
journeyman

Meldunek: 23/01/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał TurSowS:
[QB]Przez chwilkę serduszko mi drżało ale dzięki jednemu zawodnikowi z Cottbus a mianowicie Miriuta i jego bramce w 90 minucie nadzieje odżyły

To był karny, więc wyślij też pocztówkę sędziemu

Do góry
#5706 - 29/07/2001 15:21 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

Nie przejmuj się hpc, ja też zawierzyłem typom na drugą ligę.Bądz optymistą,za tydzień będzie lepiej.

Do góry
#5707 - 30/07/2001 16:10 Re: Bundesliga
pawelpo Offline
addict

Meldunek: 23/06/2001
Skarb kibica znajdziecie na sports.pl gdzie widnieje baner skarb... i tam sa wszystkie zespoly POLECAM!!!!!!!!!

Do góry
#5708 - 31/07/2001 19:43 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

Jezeli chodzi o skarby kibica i wszelkie sprawy odnoscie ligi niemieckiej to najlepsza jest strona kickera.
A jezeli chodzi o nastepna kolejke bundesligi to dosyc ciekawie (dla obstawiajacych) ona sie zapowiada. Moje prognozy podam za posrednictwem www.zaklady.hg.pl juz jutro, zapraszam wiec.
Ponadto wybieram sie na jeden z tych meczow,
(przypilnowac kase )

Do góry
#5709 - 01/08/2001 00:15 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Ja swoje typy zamieszcze standartowo w czwartek po poludniu

Do góry
#5710 - 02/08/2001 15:26 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

II BUNDESLIGA

SCHWEINFURT - SAARBRÜCKEN 1X

Obie druzyny są dalkie od swoich umiejętności jakie przezentowali w poprzednim sezonie. Drużyna gospodarzy będzie mocno skoncentrowana w tym meczu i zapewne będzie chciała odnieśc pewne zwycięstwo. Ale zważając na ostatnie dyspozycje tych drużyn warto podeprzeć się X.

OBERHAUSEN - UNION BERLIN X

W tym meczu niełatwo wszkazac faworyta. Oberhausen szukają spokojnego okresu gry, liczą że berlińczycy w tym meczu bedą juz myślami przy czekających ich spotkaniu w Uefa Cup. Jeden punkt dla obydwu druzyn był zapewne zadowalajacym wynikiem.

AHLEN - FURTH 1X2

Ahlen rozpoczął świetnie sezon, ale wiadomo że zagrali przeciwko Duisburgowi bardzo ofesnywną i twarda grę. Furth natomiast jak powiedział ich trener nie są jescze w najlepszej formie, ale zapowiedział że w kilku kolejnych meczach chłopcy "nabiorą expresowej formy która zaprowadzi ich do I bundesligii". Radze odpuścić sobie ten mecz, poniewąz nie wiadomo jaką obie druzyny przybiorą taktykę - a wiadomo jedno - obie grają bardzo ofensywnie.

BOCHUM - KARLUSCHER 1

Bochum mają jasno postawiony cel : w jak najkrótszym czasie porócic w szeregi Bundesligii. Bochum lubi grać u siebie z Karlusher i zapewne 3pkt. pozostaną wsród gospodarzy. Ostatni mecz : HOME 2:1, AWAY 1:3!

REUTLINGEN - ARMINIA 1X2

Dwie bardzo dobre drużyny które rozpoczęły sezon fatalnie. Z pewnościa będzie to bardzo niespokojna gra, ponieważ obie druzyny będą chciały pokazać kibicom że przegrane w pierwszych meczach były tylko wypadkami. Jedna rada: Odpuśc sobie ten mecz.

Do góry
#5711 - 02/08/2001 15:29 Re: Bundesliga
LarryBird Offline
enthusiast

Meldunek: 03/06/2001
Wedlug mnie warto postawic mecze:
1. Wolfsburg - St. Pauli 1 (75%)
2. Hertha - Borussia 1X (95%)
3. Brema - Cottbus 1 (85%)

Ad.1
Wolfsburg odpadl z pucharow, moze wiec skoncentrowac sie na lidze, a St. Pauli to kandydat nr.1 do spadku.
Ad.2
Hertha to typowy zespol swojego boiska, Borussia jest tak samo mocna, ale w Berlinie nie wygra.
Ad.3
Brema wygra bo przegrala wysoko w pierwszej kolejce, a jest to jak dla mnie zespol z pierwszej czworki bundesligi - kibice im nie daruja kolejnej wpadki.

Do góry
#5712 - 02/08/2001 20:07 Re: Bundesliga
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/07/2001
HERTHA BERLIN - BORUSSIA DORTMUND x --->KURS 2,95

NA BAK BORUSSIA TEGO NIE PRZEGRA ALE I ZE ZWYCIESTWAM BEDZIE CIEZKO DLATEGO CZYSTY REMIS-----------> TROCHE MALE UZASADNIENIE ALE TAK WŁASNIE BEDZIE , JA TO ZA 300

Do góry
#5713 - 02/08/2001 20:19 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Luzie prosze jescze was o kwilke czasu. Czekam na typy Alessandro - jak tylko mi przesle dam znac.

Jak wam sie spieszy z obstawianiem to polecam zagrac tak jak mowi macwozn

Werder 1
Wolsburg 1

Ja gram tylko jak narazie te dwa mecze na jednym kuponie.

Tymczasem zamiesczam typy ze strony niemiekiej (wettenfanpage):kick-off

FC Bayern München
FC Schalke 04
0
2,95

VfL Wolfsburg
FC St. Pauli
1
1,50

Hertha BSC Berlin
Borussia Dortmund
2
2,55

Werder Bremen
Energie Cottbus
1
1,40

Hamburger SV
VFB Stuttgart
1
1,65

1. FC Köln
1860 München
1
1,75

Hansa Rostock
Bayer Leverkusen
2
2,10

1. FC Nürnberg
SC Freiburg
2
2,30

1. FC Kaiserslautern
Mönchengladbach
1
1,60

--------

Od siebie dodam ze warto zaryzykowac Freiburg. U nas 2.75. Nie polecam grac Leverkusen poniewaz Hansa robi powazne zbrojenia. W tym tyg. zatrudnia Markusa Beierle (z Vfb) a teraz na testach przebywa u niej di Salvo z Bayernu.

--------

Jak tylko dostane maila zamiescze na forum.
Mam nadzieje ze do jutra najpozniej do 15 powinno tu juz wisiec typy.

Do góry
#5714 - 03/08/2001 00:43 Re: Bundesliga
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

--------------------------------------------
HERTHA BERLIN-BORUSSIA DORTMUND 0 @ 2.95
JEŻELI KOMUŚ ZALEŻY NA $$$ TO TEN TYP NALEZY WZIĄŚĆ BEZ OPORU POD UWAGĘ!!!

Do góry
#5715 - 03/08/2001 01:53 Re: Bundesliga
Andrzej Offline
member

Moje typy:
Mannheim - Frankfurt 1, kurs 2.30
(bez Kryszałowicza porażka gości)
Hanover - Achen 1, kurs 1,90
(gospodarze zdecydowanym faworytem, troszkę marzy im się awans)
Achlen - G. Furth 1, kurs 2.0
(gospodarze w formie)

No i bundesliga:
FC Koeln - TSV 1, 2,1
Hamburg - Stuttgart 1, 1,8

Koeln to "walczaki" u siebie bardzo groźni dla wszystkich tym bardziej dla przeciętnego TSV. Stuttgart będzie się bronił od spadku w tym roku, przegra wysoko.

Do góry
#5716 - 03/08/2001 02:14 Re: Bundesliga
hi_res evil2 Offline
old hand

Meldunek: 21/03/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Patricu$:
[qb]--------------------------------------------
HERTHA BERLIN-BORUSSIA DORTMUND 0 @ 2.95
JEŻELI KOMUŚ ZALEŻY NA $$$ TO TEN TYP NALEZY WZIĄŚĆ BEZ OPORU POD UWAGĘ!!![/qb][/QUOTE]

za dużo minusów waść nastawiał
niepotrzebnie waść krzyczy
a przede wszystkim to ja niczego BEZ OPORU wziąść nie będę brał
nawet jeśli bym kochał kasę jak waść

Do góry
#5717 - 03/08/2001 04:46 Re: Bundesliga
raf Offline
Pooh-Bah

Witam.
Po glebokiej i wnikliwej analizie spotkan II kolejki Bundesligi moje typy wygladaja nastepujaco: (wszystkie kursy STS)

BAYERN - SCHALKE 1 1.65

Dla mnie zdecydowanym faworytem w tym meczu jest Bayern. To wielka firma, faworyt do mistrzostwa jak co roku. Poza tym porazka w pierwszym meczu w M'gladbach rozdraznila wszystkich; od samych pilkarzy, po trenerow i dzialaczy wlacznie. Musza wygrac to spotkanie zeby czolowka nie odskoczyla, mimo ze to pierwsze kolejki. Bedzie to rowniez pojedynek mistrza z vice mistrzem z zeszlego sezonu, no i rewanz za porazke na wiosne. Kurs swietny wiec skusze sie i zagram to spotkanie.

WOLFSBURG - ST. PAULI 1X 1.10

Niestety za nic w swiecie nie zaryzykuje zagrania "1" w tym spotkaniu. Co z tego ze VFL odpadl z Intertoto, ale nie blyszczal tam forma. St. Pauli faktycznie jest chyba najslabsza druzyna Bundesligi, ale beniaminek na pewno latwo sie nie podda, pokazal to z reszta remisujac w pierwszym spotkaniu z mocna Hertha. Tak wiec odpuszczam ten mecz..

HERTHA - DORTMUND 1X (X) 1.30 (2.90)

Teoretycznie w tym meczu powinien pasc remis, ale czy oby na pewno..Hertha swietnie grala w przedsezonowcyh sparingach i Pucharze Ligi. Borussia bardzo wzmocniona ze swietnym atakiem. Ciezko przewidziec wynik w tym meczu, jednak wydaje mi sie, ze berlinczycy tego meczu nie przegraja. Borussia zagra z kontry i wiele bedzie zalezalo od obrony i bramkarza Herthy, ktora pewnie rzuci sie do ataku. Jedno jest pewne; bedzie to swietny mecz, pelen stadion i chyba oprocz meczu Bayernu hit tej kolejki. Tak wiec 1X raczej pewne, ale rownie dobrze mozna ryzykowac "1" czy sam "X"..

NURNBERG - FREIBURG 1 2.40

Zagram w tym meczu "1" z dwoch powodow: Beniaminek przegral pierwszy mecz z bardzo silna Borussia D. i na pewno u siebie beda chcieli odrobic straty. Poza tym gdzie taka druzyna ma szukac punktow jak nie na wlasnym stadionie. Do tego na 100 % pelen stadion, swietna atmosfera do wygrania tego meczu
Freiburg to druzyna owszem mocna, ale na wlasnym stadionie. Wyjazdy nie sa zbyt mocna strona tej druzyny. Kurs znakomity, a szanse na zwyciestwo Nurnberg oceniam na jakies 75%

BREMA - COTTBUS 1 1.50

Kurs troszke mnie rozczarowal, mialem nadzieje na cos wyzszego ale trudno. Faworytem na pewno jest Werder, zgadzam sie z przedmowcami ze warto zagrac "1".

HAMBURG - STUTTGART 1X 1.20

Nie zaryzykuje w tym meczu "1". W zeszlym sezonie nawet bym sie nie zastanawial, ale w tym..HSV to juz nie ta druzyna, Stuttgart bedzie walczyl w kazdym meczu zeby nie dopuscic do takiej nerwowki jak w zeszlym sezonie. Mysle, ze bardzo prawdopodobny remis w tym spotkaniu, chociaz ze wskazaniem na Hamburg (tylko ze wzgledu na to ze gra u siebie).

FC KOLN - MONACH1860 1 (1X) 2.10 (1.30)

Rowniez sie zgadzam, ze Koln powinno to spotkanie wygrac. TSV w fatalnej formie, zarowno w Intertoto jak i pierwszy mecz w lidze przegrany wysoko u siebie z K'slautern. I wlasnie ze wzgledu na ta porazke w I kolejce troche boje sie grac "1", TSV bedzie walczyc o punkt wiec remis wielce prawdopodobny...Jednak szanse na zwyciestwo Koln oceniam na 60 %.

K'LAUTERN - M'GLADBACH 1 1.65

Po tym co czerowne diably pokazaly w Monachium mysle, ze mozna byc spokojnym o wynik. Mimo, ze Borussia M. ograla Bayern, ale to byl mecz u siebie, do tego debiut beniaminka. K'lautern zawsze bylo niezwykle grozne u siebie wiec raczej pewna "1".

ROSTOCK - LEVERKUSEN X2 1.30

Bardzo ciezki mecz. Hansa zawsze grozna u siebie, Leverkusen teoretycznie co roku kandydat do mistrza, moze miec problemy nawet ze zremisowaniem tego spotkania. Zastanawialem sie nad zagraniem "1X', ale jednak pewniejsze bedzie "X2". Chociaz remis w tym spotkaniu oceniam na wiecej niz 50 %.

Opisalem wszystkie mecze. Warto zauwazyc, ze w I kolejce padly tylko 2 remisy. Mysle, ze w tej moze sie ich troche posypac. Nie widze za to zbytnio zwyciestw gosci, wiec nalezy uwazac bo jakas niespodzianka na pewno sie trafi (bez nich nie ma przeciez sportu no i naszych wtopek )
Drugiej ligi narazie nie gram, poczekam kilka kolejek, przeanalizuje rozegrane spotkania, sklady itd. bo narazie za duzo przypadkowosci co pokazala I kolejka.
Czekam na wasze refleksje i typy.

Do góry
#5718 - 03/08/2001 15:15 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

HANSA - LEVERKUSEN 1X2

Dla Rostock będzie to pierwszy mecz w tym sezonie. Nie wiem w jakiej aktualnie formie są piłkarze tej druzyny. Moim zdaniem warto odczekać pare meczy by moć stawiać przeciwko tej druzynie.

BAYER - SCHALKE 1

Rewelacyjny mecz juz na początku sezonu. Zmierzą się drużyny które zdobyły dwa czołowe miejsca w poprzednim sezonie. Zapewne Bayer zrobi wszytko by wygrać to spotkanie - Ja po prostu nie wyobrażam sobie Bayer`nu bez pkt. po drugiej kolejce.

WERDER - E.COTTBUS 1X

Werder uważa że sezon powinien się zacząc we wrześniu, ponieważ nie mieli wystarczającej ilości czasu by się przygotować do bieżącego sezonu. Jednak sezon rozpoczął się już tyzień temu. W pierwszym meczu Cottbus nie pokazał rewelacyjnej gry jaka zapowiadał trener tego zespołu. Według mnie remis byłby dla obu druzyn rezultatem zadowalającym. Werder musi zdobyc conajmniej jeden pkt., który wyciągnął by go z dołka tabeli.

HAMBURG - STUTTGART 1X

Kto widział mecz Hamburga z Cotbus wie że umiejętności tej druzyny możemy smiało porównać do najlepszej drużyny z naszej II ligii. Wiele graczy grało jakby to był koniec sezonu i wyglądali na wyraźnie zmęczonych. Stuttgrat jest jednym z kandydatów do spadku w tym swezonie i nie powinien wygrać tego spotkania, choic nieuniknione że moze urwać jeden pkt.

FC KOELN - 1860 MUNICH 1X

Obie druzyny są jednakowo równe technicznie. Uważam zę Monachium szybko zapomnialo o porażce w pierwszym meczu na własnym boisku i o pucharze Intertoto i skoncentruje się na meczach w lidze. Dla mnie mecz zagadka.

WOLSBURG - ST.PAULI 1

St.Pauli w pierwszym meczu sprawiło niespodziankę, urywając 1pkt. "wielkiej damie". Jednak w tym meczu nie powinno być juz niespodzianki i Wolsburg powinien wygrać. Warto odnotować że Wolsburg zagrał bardzo odważnym ustawieniem w pierwszym meczu przeciwko Leverkusen -3-4-3-.

HERTHA - DORTMUND X2

Bedzie to bardzo cięzkie spotkanie dla obu druzyn, choc moim zdaniem większe szanse na odniesienie wygranej ma Dortmund. Amoroso zachwycił już wszystkich swoją grą, strzelając bramki juz w pierwszym meczu. Uważam że jednak Hertha zagra uważniej w obronie i ustawieniem defensywnym co pozwoli Borussi na zdobycie bramek.

Do góry
#5719 - 03/08/2001 15:40 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Własnie doszperałem się do info do meczu HETHA-DORTMUND:

Ustawienia druzyn :

Hertha 4-4-2
Dortmund 4-3-3

W druzynie Borussi obroncy narzekają na problemy- bóle mięsni.(Dede i Oliseh) Ale i tak ich nie wystawi do obrony trener Sammer, bo ma sprawdzoną 4-kę : Heinricha, Wornsa, Kohlera i Evanilsona.

Trener Herthy wyznaczył juz zadania obronie w tym meczu. rehmer ma przykleić się do Amoroso, Konstandinis ma biegac za Rosickim, a Simunic ma trzymać jak najdalej od barmki Kohlera.

Jednak chyba postawie u virtualnego na bramki:

21/2 - OVER

Do góry
#5720 - 03/08/2001 16:52 Re: Bundesliga
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
SZAKAL mógłbyś podac pełny adrs tej
strony niemiekiej (wettenfanpage):kick-off ?

DJ SOSNA

Do góry
#5721 - 03/08/2001 17:06 Re: Bundesliga
lorder Offline
enthusiast

Meldunek: 27/04/2001
Cześć.
Mam dla was ciekawą stronkę z analizami i typami 1 i 2 bundesligi http://www.bundesliga.it/index-en.html
Warto zajrzeć.

Do góry
#5722 - 03/08/2001 17:40 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał lorder:
[qb]Cześć.
Mam dla was ciekawą stronkę z analizami i typami 1 i 2 bundesligi http://www.bundesliga.it/index-en.html
Warto zajrzeć.[/qb][/QUOTE]

Cze lorder! Wlaśnie ja współtworze

Ale ten link ktory podales jest aktualnie rejestrowany na domene *.com, a juz teraz mozecie korzystac z domeny *.net - www.german-soccer.net

Do góry
#5723 - 03/08/2001 17:43 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SOSNA:
[qb]SZAKAL mógłbyś podac pełny adrs tej
strony niemiekiej (wettenfanpage):kick-off ?
[/qb][/QUOTE]

Tylko pomalutku, nie wszyscy naraz...
www.sportwetten-fanpage.com

Do góry
#5724 - 04/08/2001 03:02 Re: Bundesliga
Andrzej Offline
member

Witam!
Na razie dobrze, moje Ahlen wygrało. Szkoda, że nie zdążyłem postawić na Union, no ale nie można mieć wszystkiego...

Do góry
#5725 - 04/08/2001 14:27 Re: Bundesliga
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

DROGI "HI_RES EVIL" FAKT KRZYCZE ALE TYLKO PO TO ABY MĄDRZY TEGO ŚWIATA POLECIELI DO PROFA I OSTAWILI MOJA WIZJE. WCZORAJ ROWNIEŻ KRZYCZAŁEM ODNOSNIE MECZU MARSEILLE-BORDEAUX)I WYKRZYCZALEM 0-0
A PŁACILI DOBRE 2.90------->JUŻ WSZYSTKO ROZUMIESZ CZY NIE?

POZDRAWIAM................Patricu$

Do góry
#5726 - 04/08/2001 14:38 Re: Bundesliga
forty Offline

Meldunek: 14/05/2001
Panowie bez wymądrzania !!!

Do góry
#5727 - 04/08/2001 14:40 Re: Bundesliga
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

jakiego wymadrzania - to bylo wyjasnienie sytuacji

Do góry
#5728 - 04/08/2001 15:43 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Patricu$. Jezeli udowodnisz swoje prorocze wizje - dobra bedziesz mogl smiecic w tym temacie. Ale teraz posluchaj mnie mecz o ktorym mowisz nalezy o ile mnie moj instynkt nie myli do meczy ligii francuskich. A wiec posluchaj kolego pisz to w odpowiednim temacie. A moja wizja proroctwa co do Ciebie wygląda tak:

Jezeli tylko admini wrócą z urlopów to jak tak bedziesz krzyczał to długo nie pozyjesz na forum.

Do góry
#5729 - 04/08/2001 21:29 Re: Bundesliga
Lofix Offline
enthusiast

Meldunek: 19/06/2001
No i Borussia wygrala bylo tak krzyczec 3 stowek pewnie szkoda albo i nie pewnie to tylko ulamek weekendowych wygranych

Do góry
#5730 - 05/08/2001 01:55 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

Kurdę to St. Pauli niby ma wypaść z bundesligi, a tymczasem wilki sobie z nimi nie poradzili i kupon poszedł do kosza , cóż może następnym razem

Do góry
#5731 - 06/08/2001 15:46 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Andrzej:
[QB]Moje typy:

Slad wiesz, ze nie zagra Kryszalowicz, czy to pewne? Przeciez Eintracht bez niego nic praktycznie nie znaczy. A Manheim to najsilniejsza druzyna z zeszlorocznych drugoligowcow, ktora w pechowych okolicznosciach nie awansowala. Tylko dzieki
temu, ze Nurngerg w ostatniej kolejce podlozyl sie St. Pauli 1:2 awansowalo St. Pauli a nie Manheim. Kurs w sts na Mannheim to nawet 2.40, na 1x 1.30

Do góry
#5732 - 06/08/2001 15:52 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał feri:
[qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał Andrzej:
[QB]Moje typy:

Slad wiesz, ze nie zagra Kryszalowicz, czy to pewne? Przeciez Eintracht bez niego nic praktycznie nie znaczy. A Manheim to najsilniejsza druzyna z zeszlorocznych drugoligowcow, ktora w pechowych okolicznosciach nie awansowala. Tylko dzieki
temu, ze Nurngerg w ostatniej kolejce podlozyl sie St. Pauli 1:2 awansowalo St. Pauli a nie Manheim. Kurs w sts na Mannheim to nawet 2.40, na 1x 1.30[/qb][/QUOTE]

Kryształ jest kontuzjowany na min. 3 tyg - wedłu Kickera.

Do góry
#5733 - 06/08/2001 16:07 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

W pierwszej kolejce oba zespoły wygrały swoje mecze... Coś mi tu pachne remisem dzisiaj... 1X za 1,3 chyba wart rozwazenia?

Do góry
#5734 - 09/08/2001 23:38 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Moje typy na najblizszą kolejke wyglądają tak:

Durtmund - Wolsburg 1

No coz wynika że Wilki nadal bedą bez punktu po 3 kolejce.

Energie - Norymbergia 1X

Beniaminek jest nieobliczalny ale wygrać nie powinien.

Kaiseslautern - FC Koeln 1X

Co do gości nie powinnni namiesczać za dużo czerwonym dzibłom i zadowolic się gora 1 pkt.

Obstawiam to w realu na jenym kuponie - stawka zapewnia 100% zysk.

Wiecj info na www.bet.prv.pl

Do góry
#5735 - 10/08/2001 01:49 Re: Bundesliga
raf Offline
Pooh-Bah

[QB]Moje typy na najblizszą kolejke wyglądają tak:

Durtmund - Wolsburg 1

No coz wynika że Wilki nadal bedą bez punktu po 3 kolejce.

Z tego co wiem, to Wolsburg ma 1 pkt. bo zremisowal u siebie z St. Pauli w ostatniej kolejce. Nie zmienia to jednak faktu, ze Borussia powinna ten mecz wygrac.

Do góry
#5736 - 10/08/2001 03:41 Re: Bundesliga
savio Offline
old hand

Meldunek: 07/07/2001
raf jakoze nikt cie nie pochwalił to ja to zrobie za te typy na Bundeslige .Wyszło ci swietnie hehe Gratuluje. // piwo

Do góry
#5737 - 11/08/2001 18:06 Re: Bundesliga
raf Offline
Pooh-Bah

III kolejke Bundesligi zagralem w nastepujacy sposob:

Leverkusen-Bayern 1X 1.35
Dortmund-Wolfsburg 1 1.50
Freiburg-Hertha 1 (1X) 2.30
Stuttgart-Brema 1X 1.30
K'Lautern-FC Koln 1X 1.20

Jak widac bardzo trudna kolejka. Ciezko cokolwiek wywnioskowac. Wyglada na to, ze gospodarze nie powinni przegrywac stad tyle tych 1X, ale z drugiej strony malo jest pewnych "1". Mysle, ze bedzie sporo remisow..
Szlagier Bayer-Bayern tez sie zapowiada swietnie..Czy gdzies bedzie ten mecz na zywo w tv? Bo polsat sport odpada..Moze w jakiejs niemieckiej..? Jak ktos wie to bylbym wdzieczny za info..

Do góry
#5738 - 11/08/2001 18:46 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Co do meczu na szczycie Monachium - Leverkusen w ost. 6 meczach NIE BYLO REMISU!!! Po 3 wygrane z kazdej strony... Ja postawilem u virtualnego w dwie strony - remis wykluczam...

Do góry
#5739 - 12/08/2001 00:19 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

ale kiedys musial pasc wreszcie ten remis!!!!!!!!!!! no i bylo 1-1....dla szakala....hehe

Do góry
#5740 - 18/08/2001 07:37 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

Moje propozycje (STS) na dzis to:
666 Bayern - St.Pauli 1 (1.2)
667 Wolfsburg - Freiburg 2 (3.2)
671 Schalke - Leverkusen 2 (3.2)
to moje "pewniaki", co o tym myslicie !?

Do góry
#5741 - 18/08/2001 07:53 Re: Bundesliga
savio Offline
old hand

Meldunek: 07/07/2001
Małe masz kursy przy tych pewniakach :-))Moze dla ciebie ale nie sadze ze znajdzie sie wielu takich co by typowało w tych dwóch meczach wygrane gosci.

Do góry
#5742 - 07/09/2001 01:27 Re: Bundesliga
Andrzej Offline
member

Witam!
Pozwolę sobie odkurzyć stary temat.
Jutro, mój typ z II ligi:
Prof.
083 Union B.-Reutling. 1, 1.71
Gospodarze bardzo dobrze grają na własnym boisku, niebezpieczni dla każdego, wysokie aspiracje + słabsza forma gości.

Do góry
#5743 - 07/09/2001 17:42 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

No i mozna dorzuic

Freiburg -Hansa 1.8 (1)

Freiburg jest bardzo silną druzyną na własnym terenie. Kto pamieta finisz Freiburga w sezonie 2000/01? To była druzyna Hansa natomiast w moich oczach i chyba nie tylko powoli będzie skłaniała się ku II Bundeslidze.

i dodać mozna

Czerwone Diabły - Brema 1.65 (1)

Koniczynki są słabe na wyjazdach i myslę że wygrać to nie wygrają i nawet punkta nie powinni urwać, ponieważ wiaomo o jaką stawkę ten mecz się toczy. Kaiseslautern chyba zajmie fotel lidera po tym meczu, bo chyba Monacijczycy urwą choby jeden pkt. Borussi.

Do góry
#5744 - 07/09/2001 18:32 Re: Bundesliga
Anonymous
Unregistered

nie jestem pewien co z tym urwaniem punktu przez Bayern, nie dosc ze graja slabo, to jeszcze bez Effenberga, Schola i Jeremiesa

Do góry
#5745 - 08/09/2001 05:13 Re: Bundesliga
Andrzej Offline
member

Witam!
Berlińczycy z Union wygrali gładko 5:0, zgadzam się z Szakalem co do typu na sobotę:
STS
680 Freiburg Rostock 1, 1.80 (b. wysoki kurs)

Co do Bayernu to może się wydawać, że są bez formy ale na takie mecze się szczególnie mobilizują nawet mogą to wygrać (po za tym Rosicki ma odejść do Interu Mediolan!)

Do góry
#5746 - 08/09/2001 18:50 Re: Bundesliga
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

hello......

---------------------------------------------
K`LAUTERN-WERDER 1
DORTMUND-BAYERN 1
COTTBUS-WOLFSBURG 1

...GOOD BYE...

Do góry
#5747 - 09/09/2001 00:39 Re: Bundesliga
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

dortmund

cottbus ....ja już nie wiem

Do góry
#5748 - 14/09/2001 18:13 Re: Bundesliga
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
słyszałem że DFB rozważa mozliwość przeniesienia na inny termin najbliższej kolejki Budesligi.
MAcie jakieś świeze informacje na ten temat?

DJ SOSNA

Do góry
#5749 - 14/09/2001 21:13 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Na kickerze nic nie znalazlem - ale skoro dziś "puszcza" II Bunde to zapewne jutro zagra I Bunda. Czekam z niepoprawną nicierpliwością.

Do góry
#5750 - 15/09/2001 16:47 Re: Bundesliga
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Moze nic szczegonego w tych typach nie ma i każdy zapewne poradzilby sobie z obstawieniem najblizszej kolejki.

Leverkusen - St.Pauli 1

Leverkusen gra bardzo dobrą piłkę w tym sezonie i widać że ich forma rośnie. W tym meczu łatwe 3 pkt. dla Leverkusen. St.Pauli bez Marcao i Helda.

Bayern - Freiburg 1

Chyba kolejny mecz w ktorym gospodarze zdobedą komplet pkt. Freiburg po słabym wystepie w Uefa potwierdził że nie reprezentuje formy z początku sezonu. Dodastkowo zagra bez Daniela Schumana.

Scalke 04 - Dortmund ODPUŚC SOBIE

To są derby więc nie musze mowic co się z tym wiąze.

Wolsburg - Stuttgart 1

Ten mecz wydaje już nie taki łatwy do obstawienia jak poprzednie. Stuttgart w lidze spisany jest na miejsce poniżej srodka tabeli - niektorzy widza go nawet w kandydacie do spadku. Wolsburg natomiast widac wraca o formy i nie moze sobie pozwolic na starte chocby pkt. w tym meczu. Mysle ze Jusko pokaze dorą grę i będą mieli tyle samo chęci i woli walki jak w Cottbus.

Do góry
#5751 - 15/09/2001 17:01 Re: Bundesliga
Mario Offline
addict

Meldunek: 09/06/2001
Wofsburg wydaje mi sie najbardziej pewny
3-4-3 taktyka ofensywna

Sttugart 5-4-1

Niestety Juskowiak nie zagra (
a moze to dobrze ?

Do góry
#5752 - 22/09/2001 02:13 Re: Bundesliga
Hubi Offline
addict

Meldunek: 25/06/2001
Kaiserslautern-Hertha Berlin 1
1.8
kaiser idzie na mistrz a hertha zamocarna nie jest!

Do góry
#5753 - 22/09/2001 02:46 Re: Bundesliga
sexmis Offline
addict

Meldunek: 18/08/2001
Pare typów:

Mon.1860 Wolfsburg 2(4.3)
Hamburg Brema 2(3.6)
K'Lautern Herta 2(4.4)

Do góry
#5754 - 22/09/2001 05:06 Re: Bundesliga
Kura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2001
Moje propozycje z tej kolejki:

FcKoeln- Nurnberg 1 1,7
Borussia M.-St. Pauli 1 1,65
Ciężko idzie Nurnberg i St.Pauli w tym sezonie i będzie im moim zdaniem trudno się utrzymać w Bundeslidze. Zdobycie punktu będzie dla nich dużym sukcesem. Wydawało się że Nurnberg po zwycięstwie u siebie w drugiej kolejce punkty będzie zdobywać, ale jak widać od tamtej pory 0. No i Bor.Mongl. ma Brazylijczyka w składzie - który piękne bramki strzela przewrotką. W tym meczu jednak też chyba wystąpi tylko jako joker.

I reszta :
remisów szukać można w meczach:
Dortmund-Leverkusen ; Freiburg-Schalke; TSV-Wolfsburg
Sam nie postawiłbym na Kaisersl. Dlaczego? Każda seria musi się skończyc a Kaisers. zadziwia wszystkich i oby tylko mie dostali zadyszki jak pod koniec tamtego sezonu. Obym się mylił z tym meczem , bo zauważyłem że dużo osób na nich stawia (nie tylko na forum).
I jescze jeden interesujący mecz Energie-Bayern. Myślę że ekstra premie obiecane zawodnikom z Cottbus nie muszą być potrzebne aby zmobilizować się przed meczem z mistrzem.
No i oby powtórzyli wynik z przed roku. Bayern najprawdopodobniej zagra bez Janckera.
Hamburg-Brema 1
VfbSttugart-Hansa ?

Znalazłem typy : Promi-Tipp der Woche ( ciekawe co mam znaczyć te Promi ) Torbrn Hoffman podam je z ciekawości żeby zobaczyć jaką promi ma skuteczność:
Tsv-Wolfsburg 1 (koniec Wolfganga Wolfa ??)
Stuttgart-Hansa 1
Energie-Bayern 2
Freiburg-Schalke X
Borussia-Leverkusen 1
HSV-Werder 1
FcKoeln-Nurnberg 1
Kaisers-Herta 1
Boruusia-St.Pauli 1

Do góry
#5755 - 24/09/2001 14:38 Re: Bundesliga
DMK Offline
old hand

Meldunek: 09/05/2001
dzis: Duisburg - Frankfurt

w ostanich czterech meczach Duisburg trzyktotnie przegral, strzelajac tylko jedna bramke.
Eintracht poza ostania kolejka (przegrana u siebie z Arminia 0:2) gra dobrze.

czy wiecie cos o oslabieniach tych druzyn?

kurs 2.2 na gosci jest zachecajacy

Do góry
Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >