#570616 - 24/05/2006 19:52
Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/02/2006
|
Quote:
co jest w przypadku gdy tenis zostal odwolany na dzisiaj ?
11) Podany typ musi byc rozstrzygniety przed zakonczeniem danej tury. 12) W przypadku przełożenia meczu (ewentualnie przerwania w trakcie) na termin wykraczający czasowo poza daną turę = zwrot. Możliwośc podania typu zastępczego. Według mnie najpewniej mecze tenisa z dnia dzisiejszego zostaną rozegrane jutro (a więc przed zakończeniem danej tury), więc nie ma potrzeby podawania zastępczego typu na dzisiaj. Typ ten będzie liczony do rankingu jako typ na 24/05, a na jutro można podać następny typek. Jeżeli jest inaczej niż napisałem to proszę o odpowiedź, bo też na dzisiaj podałem typ z tenisa, który to został odwołany. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#570617 - 24/05/2006 21:14
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2006
|
Quote:
A to jakas dodatkowa zasada aby typować po 21??
Nie c"f"aniakuj .Zycie nie konczy sie na konkursie betsson.
Stwierdzilem tylko fakt co do niklej ilosci zdarzen (czyt.zero) wczorajszego dnia
Wiadomo, że się nie kończy na konkursie ale ludzie trzeba uczyc uczciwosci od podstaw bo potem w naszje kochanej Polsce jest jak jest.....
A ile było zdarzeń to nie wiem ale zawsze typowac mozna wczesniej a nie na ostatnią chwile
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#570619 - 24/05/2006 21:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
Quote:
co jest w przypadku gdy tenis zostal odwolany na dzisiaj ?
11) Podany typ musi byc rozstrzygniety przed zakonczeniem danej tury. 12) W przypadku przełożenia meczu (ewentualnie przerwania w trakcie) na termin wykraczający czasowo poza daną turę = zwrot. Możliwośc podania typu zastępczego. Według mnie najpewniej mecze tenisa z dnia dzisiejszego zostaną rozegrane jutro (a więc przed zakończeniem danej tury), więc nie ma potrzeby podawania zastępczego typu na dzisiaj. Typ ten będzie liczony do rankingu jako typ na 24/05, a na jutro można podać następny typek.
Tak, ale jeśli jakiś mecz jest przełożony na inny dzień to najlepiej jakoś to zaznaczyć żeby później jak ktoś będzie sprawdzał nie posądził o jakieś oszustwo. Pod koniec tygodnia nie zawsze się pamięta, który mecz został przełożony i lepiej jest to zaznaczyć poprzez zacytowanie przełożonego meczu i ewentualnie napisanie że mecz został przełożony, ale nie zmieniasz typu. Uniknie się w ten sposób ewentualnych nieporozumień.
|
Do góry
|
|
|
|
#570621 - 25/05/2006 07:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
a co do waszych sporów to nie zgadzam sie, żeby można było dawać dwa typy dziennie!!! nie zmiania się zasad w trakcie gry!!! nie po to się zrywam co dzień rano (bo niestety, ale bettson z szybkością podawania swojej oferty dosłownie mnie powala), by coś wyszukać a teraz ma być to nagle zmienione...
Dwa typy na jeden dzień można podać, ale tylko w turze niepełnej. W turze pełnej podajemy tylko jeden typ na jeden dzień. Czasem może się zdarzyć że dane zdarzenie zostanie nierozstrzygniente lub przeniesione na inny dzień. W takim przypadku podaje się typ zastępczy. Wtedy czasem może się zdarzyć że typ zastępczy będzie na następny dzień i w rezultacie będą dwa typy na jeden dzień. Zaleca się żeby typ zastępczy odbył się jeszcze tego samego dnia, którego miał mieć miejsce mecz, który się nie odbył. Ale czasem jest niemożliwe podanie jeszcze na ten sam dzień typu zastępczego.
|
Do góry
|
|
|
|
#570623 - 25/05/2006 12:29
|
veteran
Meldunek: 31/10/2002
|
Quote:
... ponieważ oferta w betsson jest bardziej uboga niż plemienia afrykańskie,...
bardzo fajnie i trafnie to kolega ujął
|
Do góry
|
|
|
|
#570624 - 25/05/2006 13:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/08/2003
|
Quote:
Quote:
Jest w tym niemało racji, ale z drugiej strony cały obecny czas to sezon megaogórkowy.
|
Do góry
|
|
|
|
#570627 - 25/05/2006 13:39
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Panowie, troche przesadzacie, nie zebym bronil tego buka bo nic mi po tym, ot, buk ktory sponsoruje ten konkurs i chwala mu za to pieniadze sa calkiem spore do zgarniecia. Owszem zgadzam sie ze oferta nie jest idealna ale bez przesady jesli ktos chce to znajdzie cos dla siebie, mimo jak ktos zauwazyl ze jest sezon ogorkowy da sie cos wyszperac, ja gram tylko pilke i powinienem ponarzekac ale idzie wygrzebac jakies zdarzenie, choc licze sie z tym ze sa jeszcze 2 tygodnie i zdarzy sie dzien gdzie bedzie trzeba odpuscic albo dac cos "na pale" ale to dotyczy wszystkich nie tylko tych ktorzy tu sie wypowiadaja, rowne szanse
|
Do góry
|
|
|
|
#570629 - 25/05/2006 15:10
|
Comfortably Numb
Meldunek: 17/05/2004
|
Quote:
Gasquet - Melzer spotkanie poddał 1 z nich wiec jak to jest liczone ??? jako zwrot czy co ?
zwrot...podaj typ zastępczy
|
Do góry
|
|
|
|
#570630 - 25/05/2006 15:20
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
Quote:
Gasquet - Melzer spotkanie poddał 1 z nich wiec jak to jest liczone ??? jako zwrot czy co ?
porale podaja ze wygral Melzer... wiec zwrot ? moim zdaniem powinno byc normalnie zaliczone
|
Do góry
|
|
|
|
#570631 - 25/05/2006 15:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2005
|
Quote:
Quote:
porale podaja ze wygral Melzer... wiec zwrot ? moim zdaniem powinno byc normalnie zaliczone
betsson mi policzył jako zwrot
|
Do góry
|
|
|
|
#570632 - 25/05/2006 15:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/07/2002
|
Quote:
Quote:
|
Do góry
|
|
|
|
#570634 - 25/05/2006 16:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/01/2004
|
Quote:
wiec co bedize z tym ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|