#570655 - 26/05/2006 10:34
Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
|
veteran
Meldunek: 22/06/2004
|
Quote:
[color]jak czytam teksty takiego superges to mi sie cisnienie podnosi, zrob cos czlowieku sam na tym forum, pokaz umiejetnosci, nie wiem zrob cokolwiek co zaprezentuje Cie w dobrym swietle bo jak do tej pory tylko narzekasz i nic po za tym.
Pisałem wcześniej że w tym konkursie raczej ciężko zaprezentować swoje umiejętności, z przyczyn które już podawałem.
Zdrowa krytyka chyba wszędzie jest potrzebna. Wyobraź sobie polski rząd gdyby nie było opozycji, i narzekań w mediach to propaganda sukcesu kwitła by w najlepsze.
A narzekać nikt mi zabroni, wolność słowa, nikogo nie obrażam więc jak będę chciał to będę sobie narzekał
|
Do góry
|
|
|
|
#570656 - 26/05/2006 10:37
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
witam jezeli moj typ z dnia wczesniejszego zostal przelozony, i musialem podac zastepczy, i ogolnie teraz podalem 5 typow... czy moge jutro/dzisiaj podac 2 typy ???????
poonawiam!
Sorry, ucieklo mi Twoje pytanie. Nie bardzo rozumiem, podales typ, zdarzenie zostalo przelozone, wiec podales zastepczy, wiec gdzie Ci uciekl jeden brakujacy typ??
alez normalnie typ tenisa podalem 24 maja, spotkania byly przerwane bez decyzjico dalej.. dopiero na dzien 25 maja pokazali ze ebdzie zwrot.. i wlasnie przeciez podfalem typ zastepczy za 24 maja... a za 25 maja jeszcze niepodalem... bo przeciez 2 naraz nie wolno podawac jednego dnia... i to wlasnie ten jeden dzien typ ktory jest mi zalegly mam podane 5 typow zakonczonych juz, i dzisiaj podalbym 6, no i ten 7..... mi zostaje
|
Do góry
|
|
|
|
#570657 - 26/05/2006 10:42
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
witam jezeli moj typ z dnia wczesniejszego zostal przelozony, i musialem podac zastepczy, i ogolnie teraz podalem 5 typow... czy moge jutro/dzisiaj podac 2 typy ???????
poonawiam!
Sorry, ucieklo mi Twoje pytanie. Nie bardzo rozumiem, podales typ, zdarzenie zostalo przelozone, wiec podales zastepczy, wiec gdzie Ci uciekl jeden brakujacy typ??
alez normalnie typ tenisa podalem 24 maja, spotkania byly przerwane bez decyzjico dalej.. dopiero na dzien 25 maja pokazali ze ebdzie zwrot.. i wlasnie przeciez podfalem typ zastepczy za 24 maja... a za 25 maja jeszcze niepodalem... bo przeciez 2 naraz nie wolno podawac jednego dnia... i to wlasnie ten jeden dzien typ ktory jest mi zalegly mam podane 5 typow zakonczonych juz, i dzisiaj podalbym 6, no i ten 7..... mi zostaje
Troche dowolnie sobie interpretowales regulamin, ale ok podaj dzis 2 typy jako 6 i 7. To jest ostatnia taka sytuacja! Skoro mecz zostal przerwany to nie czekasz na oficjalne decyzje orgaznizatorow tylko podajesz typ zastepczy tego samego dnia i nie mialbys problemu teraz:) Koniec tematu, powyzsza interpretacja obowiazuje wszystkich!
SenDPL, podaj dokladna date i godzine kiedy pisales ten typ, Conrad zaraz to sprawdzi!
|
Do góry
|
|
|
|
#570658 - 26/05/2006 10:43
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
poonawiam!
Troche dowolnie sobie interpretowales regulamin, ale ok podaj dzis 2 typy jako 6 i 7. To jest ostatnia taka sytuacja! Skoro mecz zostal przerwany to nie czekasz na oficjalne decyzje orgaznizatorow tylko podajesz typ zastepczy tego samego dnia i nie mialbys problemu teraz:) Koniec tematu, powyzsza interpretacja obowiazuje wszystkich!
SenDPL, podaj dokladna date i godzine kiedy pisales ten typ, Conrad zaraz to sprawdzi!
wporzadku poprostu chcialem sie dowiedziec, przeciez to nic zlego... po co podawac na sile typy i dostal -100 j
dzieki za odpowiedz, dzis podaje typy 6 i 7
pozdrawiam,
|
Do góry
|
|
|
|
#570661 - 26/05/2006 13:04
|
old hand
Meldunek: 07/03/2005
|
Godzina podania typów to 17:20(choć dokładnie nie pamiętam) i jestem pewny na 100%, iż został prawidłowo wysłany - i nie chodzi o to, by się sprzeczać, ale po prostu sprawdzam swój typ dwa razy zanim go wyślę i dwa razy po wysłaniu. Chciałbym tylko zauważyć, że nie robiłem niczego złośliwie czy też przeciw komuś - zadałem pytanie o typ, który zniknął, chociaż był przegrany. Jeśli w logach nic nie ma to przepraszam także za zamieszanie wywołane moją wiadomością, najprawdopodobniej to ja musiałem zrobić coś nie tak. Mam nadzieję, że konkurs dla mnie nie zakończy się teraz , bo uważam to za ciekawą zabawę. Pozdrawiam SenD
|
Do góry
|
|
|
|
#570663 - 26/05/2006 15:24
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/05/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#570664 - 26/05/2006 15:51
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2006
|
Ja mam takei pytanei kiedy możliwe będzie podawanie typów na sobotę ew. nawet na niedziele? Jutro mam zajęcia na uczelni i nie wiem nawet kiedy wróce potem z zajęć Mogę nei zdąrzyc podac typu bo nie wiem czy znajde na uczelni czas aby wejsc na necik Fajnie by było jakby można było typy podawać już dzis wieczorem. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#570665 - 26/05/2006 16:34
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
Quote:
Ja mam takei pytanei kiedy możliwe będzie podawanie typów na sobotę ew. nawet na niedziele?
Jutro mam zajęcia na uczelni i nie wiem nawet kiedy wróce potem z zajęć Mogę nei zdąrzyc podac typu bo nie wiem czy znajde na uczelni czas aby wejsc na necik Fajnie by było jakby można było typy podawać już dzis wieczorem.
Pozdrawiam
Postaram sie zeby do 21:00 pojawily sie tematy na nowa ture:)
|
Do góry
|
|
|
|
#570666 - 26/05/2006 16:39
|
|
Quote:
Godzina podania typów to 17:20(choć dokładnie nie pamiętam) i jestem pewny na 100%, iż został prawidłowo wysłany - i nie chodzi o to, by się sprzeczać, ale po prostu sprawdzam swój typ dwa razy zanim go wyślę i dwa razy po wysłaniu. Chciałbym tylko zauważyć, że nie robiłem niczego złośliwie czy też przeciw komuś - zadałem pytanie o typ, który zniknął, chociaż był przegrany. Jeśli w logach nic nie ma to przepraszam także za zamieszanie wywołane moją wiadomością, najprawdopodobniej to ja musiałem zrobić coś nie tak. Mam nadzieję, że konkurs dla mnie nie zakończy się teraz , bo uważam to za ciekawą zabawę.
Pozdrawiam
SenD
Szczerze mowiac podniosles mi troche cisnienie i w pierwszym odruchu chcialem Cie zdyskwalifikowac lecz jestem na tyle rozsadny;-) ze zawsze poczekam z taka decyzja Chodzi mi o to ze takie oskarzenie latwo rzucic ciezko udowodnic, a smrod zostaje, niestety. Trzeba bylo najpierw zapytac i poprosic o sprawdzenie, a pozniej rzucac takie teksty.Tyle. W razie jakichkolwiek watpliwosci zawsze sa logi ktore prawde Ci powiedza
Zostajesz nadal w grze, typuj spokojnie i powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
|
|