Strona 20 z 20 < 1 2 ... 18 19 20
Opcje tematu
#570655 - 26/05/2006 10:34 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
superges Offline
veteran

Meldunek: 22/06/2004
Quote:

[color]jak czytam teksty takiego superges to mi sie cisnienie podnosi, zrob cos czlowieku sam na tym forum, pokaz umiejetnosci, nie wiem zrob cokolwiek co zaprezentuje Cie w dobrym swietle bo jak do tej pory tylko narzekasz i nic po za tym.

Pisałem wcześniej że w tym konkursie raczej ciężko zaprezentować swoje umiejętności, z przyczyn które już podawałem.

Zdrowa krytyka chyba wszędzie jest potrzebna.
Wyobraź sobie polski rząd gdyby nie było opozycji, i narzekań w mediach to propaganda sukcesu kwitła by w najlepsze.

A narzekać nikt mi zabroni, wolność słowa, nikogo nie obrażam więc jak będę chciał to będę sobie narzekał

Do góry
#570656 - 26/05/2006 10:37 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
Quote:

Quote:

Quote:

witam
jezeli moj typ z dnia wczesniejszego zostal przelozony, i musialem podac zastepczy, i ogolnie teraz podalem 5 typow... czy moge jutro/dzisiaj podac 2 typy ???????

poonawiam!

Sorry, ucieklo mi Twoje pytanie.
Nie bardzo rozumiem, podales typ, zdarzenie zostalo przelozone, wiec podales zastepczy, wiec gdzie Ci uciekl jeden brakujacy typ??

alez normalnie
typ tenisa podalem 24 maja, spotkania byly przerwane bez decyzjico dalej.. dopiero na dzien 25 maja pokazali ze ebdzie zwrot.. i wlasnie przeciez podfalem typ zastepczy za 24 maja... a za 25 maja jeszcze niepodalem... bo przeciez 2 naraz nie wolno podawac jednego dnia... i to wlasnie ten jeden dzien typ ktory jest mi zalegly
mam podane 5 typow zakonczonych juz, i dzisiaj podalbym 6, no i ten 7..... mi zostaje

Do góry
#570657 - 26/05/2006 10:42 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

witam
jezeli moj typ z dnia wczesniejszego zostal przelozony, i musialem podac zastepczy, i ogolnie teraz podalem 5 typow... czy moge jutro/dzisiaj podac 2 typy ???????

poonawiam!

Nie bardzo rozumiem, podales typ, zdarzenie zostalo przelozone, wiec podales zastepczy, wiec gdzie Ci uciekl jeden brakujacy typ??

alez normalnie
typ tenisa podalem 24 maja, spotkania byly przerwane bez decyzjico dalej.. dopiero na dzien 25 maja pokazali ze ebdzie zwrot.. i wlasnie przeciez podfalem typ zastepczy za 24 maja... a za 25 maja jeszcze niepodalem... bo przeciez 2 naraz nie wolno podawac jednego dnia... i to wlasnie ten jeden dzien typ ktory jest mi zalegly
mam podane 5 typow zakonczonych juz, i dzisiaj podalbym 6, no i ten 7..... mi zostaje

Troche dowolnie sobie interpretowales regulamin, ale ok podaj dzis 2 typy jako 6 i 7.
To jest ostatnia taka sytuacja!
Skoro mecz zostal przerwany to nie czekasz na oficjalne decyzje orgaznizatorow tylko podajesz typ zastepczy tego samego dnia i nie mialbys problemu teraz:)
Koniec tematu, powyzsza interpretacja obowiazuje wszystkich!

SenDPL, podaj dokladna date i godzine kiedy pisales ten typ, Conrad zaraz to sprawdzi!

Do góry
#570658 - 26/05/2006 10:43 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

witam

poonawiam!

alez normalnie

Troche dowolnie sobie interpretowales regulamin, ale ok podaj dzis 2 typy jako 6 i 7.
To jest ostatnia taka sytuacja!
Skoro mecz zostal przerwany to nie czekasz na oficjalne decyzje orgaznizatorow tylko podajesz typ zastepczy tego samego dnia i nie mialbys problemu teraz:)
Koniec tematu, powyzsza interpretacja obowiazuje wszystkich!

SenDPL, podaj dokladna date i godzine kiedy pisales ten typ, Conrad zaraz to sprawdzi!

wporzadku poprostu chcialem sie dowiedziec, przeciez to nic zlego... po co podawac na sile typy i dostal -100 j

dzieki za odpowiedz, dzis podaje typy 6 i 7

pozdrawiam,

Do góry
#570659 - 26/05/2006 11:11 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

SenDPL -> Conrad sprawdzil i nie ma sladu ktory by pokazywal ze Twoj jakikolwiek post zostal skasowany.
Moglem to zrobic albo ja albo kewin bo tylko my mamy taka mozliwosc, jak pisalem wyzej nie ma po tym sladu, a skasowanie postu zawsze taki zostawia,
dodatkowo jesli pisales post i ktos napisal kolejny zaraz po Tobie i ja czy kewin bysmy go skasowali to zostalby wyrazny slad, zostalby Twoj post i po za Post deleted by Biszop/kewin post bylby pusty, sprawdzalem i czegos takiego nie ma.
Conrad rowniez sprawdzil od swojej strony o czym napisalem wyzej.
Tak wiec wyglada na to ze pusciles brzydkiego baka i teraz brzydko pachnie,
Post nie mogl zostac skasowany, prawdopodobnie wcale sie nie pojawil
na ten moment jest to oficjalna wersja.

Do góry
#570660 - 26/05/2006 11:39 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Sprawdziłem logi, żaden post nie został usunięty. Po drugie, gdy tylko pojawia się kolejny post w danym temacie to jakiekolwiek usunięcie poprzedniej wiadomości kończy się tekstem "Post deleted by...".

Ale sprawdziłem to dokładnie i nikt tu Twoich typów nie kasował, SenDPL.

Do góry
#570661 - 26/05/2006 13:04 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
SenDPL Offline
old hand

Meldunek: 07/03/2005
Godzina podania typów to 17:20(choć dokładnie nie pamiętam) i jestem pewny na 100%, iż został prawidłowo wysłany - i nie chodzi o to, by się sprzeczać, ale po prostu sprawdzam swój typ dwa razy zanim go wyślę i dwa razy po wysłaniu. Chciałbym tylko zauważyć, że nie robiłem niczego złośliwie czy też przeciw komuś - zadałem pytanie o typ, który zniknął, chociaż był przegrany. Jeśli w logach nic nie ma to przepraszam także za zamieszanie wywołane moją wiadomością, najprawdopodobniej to ja musiałem zrobić coś nie tak. Mam nadzieję, że konkurs dla mnie nie zakończy się teraz , bo uważam to za ciekawą zabawę.

Pozdrawiam

SenD

Do góry
#570662 - 26/05/2006 14:29 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
DannY Offline
old hand

Meldunek: 02/01/2003
W regulaminie jest napisane ze
14) Typy mogą się powtarzać maksymalnie 3 razy w danej grupie. W przypadku gdy pojawią się po raz kolejny (czyli jako 4 w danej grupie) , gracz ma prawo podania kolejnego poprzez zacytowanie swojego posta , w którym pojawił się powtórzony typ. Jeśli nie dokona tego w okresie trwania tury zakład jest liczony jako zwrot.

moje pytanie brzmi:
Jest mecz Czechy - Arabia S. dwoch graczy wytypowalo 1 na to spotkanie a trzeci wytypowal 1/1 (HT/FT) - czy moj typ "1" bedzie czwartym typem, a wiec nie zgodnym z regulaminem?

Do góry
#570663 - 26/05/2006 15:24 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
Kellthorn Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/05/2006
nie 3

Do góry
#570664 - 26/05/2006 15:51 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
bartlomeo Offline
enthusiast

Meldunek: 14/04/2006
Ja mam takei pytanei kiedy możliwe będzie podawanie typów na sobotę ew. nawet na niedziele?

Jutro mam zajęcia na uczelni i nie wiem nawet kiedy wróce potem z zajęć Mogę nei zdąrzyc podac typu bo nie wiem czy znajde na uczelni czas aby wejsc na necik
Fajnie by było jakby można było typy podawać już dzis wieczorem.

Pozdrawiam

Do góry
#570665 - 26/05/2006 16:34 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
Biszop Offline

Quote:

Ja mam takei pytanei kiedy możliwe będzie podawanie typów na sobotę ew. nawet na niedziele?

Jutro mam zajęcia na uczelni i nie wiem nawet kiedy wróce potem z zajęć Mogę nei zdąrzyc podac typu bo nie wiem czy znajde na uczelni czas aby wejsc na necik
Fajnie by było jakby można było typy podawać już dzis wieczorem.

Pozdrawiam

Postaram sie zeby do 21:00 pojawily sie tematy na nowa ture:)

Do góry
#570666 - 26/05/2006 16:39 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
Biszop Offline

Quote:

Godzina podania typów to 17:20(choć dokładnie nie pamiętam) i jestem pewny na 100%, iż został prawidłowo wysłany - i nie chodzi o to, by się sprzeczać, ale po prostu sprawdzam swój typ dwa razy zanim go wyślę i dwa razy po wysłaniu. Chciałbym tylko zauważyć, że nie robiłem niczego złośliwie czy też przeciw komuś - zadałem pytanie o typ, który zniknął, chociaż był przegrany. Jeśli w logach nic nie ma to przepraszam także za zamieszanie wywołane moją wiadomością, najprawdopodobniej to ja musiałem zrobić coś nie tak. Mam nadzieję, że konkurs dla mnie nie zakończy się teraz , bo uważam to za ciekawą zabawę.

Pozdrawiam

SenD

Szczerze mowiac podniosles mi troche cisnienie i w pierwszym odruchu chcialem Cie zdyskwalifikowac
lecz jestem na tyle rozsadny;-) ze zawsze poczekam z taka decyzja
Chodzi mi o to ze takie oskarzenie latwo rzucic ciezko udowodnic, a smrod zostaje, niestety.
Trzeba bylo najpierw zapytac i poprosic o sprawdzenie, a pozniej rzucac takie teksty.Tyle.
W razie jakichkolwiek watpliwosci zawsze sa logi ktore prawde Ci powiedza

Zostajesz nadal w grze, typuj spokojnie i powodzenia

Do góry
#570667 - 26/05/2006 20:56 Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
Gherman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/07/2002
Niestety ze zwględu na problemy z otrzymaniem promocji do drugiej klasy gimnazjum nie mogę brać dalszego udziału w konkursie, chcialem podziękować sponosrom za tak wysoką pulę nagród a także niektórym modom za utrzymanie tutaj porządku.

Do góry
Strona 20 z 20 < 1 2 ... 18 19 20