#570375 - 16/05/2006 08:23
Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Jak mam rozliczyć sobie mecz Stepanka z Baghdatisem. Stawiałem na stepanka. Wygrany czy zwrot. - grupa 3
Tak jak rozlicza to betsson.Wystarczy poswiecic chwile na przeczytanie regulaminu obstawiania tenisa w tym buku
Czyli typ rozliczony jako 0j. ?
kewin: krecze w tenisie = zwrot (mecz nie rozstrzygniety wg Betssona) ... w przypadku krecza jest możliwość podania typu zastepczego
|
Do góry
|
|
|
|
#570377 - 16/05/2006 10:43
Re: UAKTUALNIONY REGULAMIN - Wersja ostateczna!!!
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
witam... bardzo proszę o zorganizwoanie tego konkursu w taki sposób, żeby na każdy dzień był oddzielny temat... bo jak ludzie podali typy w poniedziałek na środę to ja bym musiał przeglądać pięćset postów żeby sprawdzić czy dany typ powtórzył się 3 razy trzy nie... możnaby też tak zrobić, żeby każdy kto dubluje typa wkleja pod typem pogrubioną czerwoną 2 , a ten trzeci 3 i byłoby jasne...
|
Do góry
|
|
|
|
#570378 - 16/05/2006 11:08
|
Q
|
Quote:
witam... bardzo proszę o zorganizwoanie tego konkursu w taki sposób, żeby na każdy dzień był oddzielny temat... bo jak ludzie podali typy w poniedziałek na środę to ja bym musiał przeglądać pięćset postów żeby sprawdzić czy dany typ powtórzył się 3 razy trzy nie... możnaby też tak zrobić, żeby każdy kto dubluje typa wkleja pod typem pogrubioną czerwoną 2 , a ten trzeci 3 i byłoby jasne...
kewin: Przeglądasz tylko swoja grupe .. a wiecej tematów to wiekszy bałagan ...
uhhhh .znowu problem ... Jeżeli komuś zależy na konkursie to sam weźmie i przeglądnie temat ze swojej grupy aby unikąć ewentualnej wpadki (podanie 4 typu) ... a jeżeli komuś sie nie chce ... to już jego sprawa ... to chyba w interesie grajacych jest podawanie typów zgodnie z regulaminem ... i prosze tego pilnować
PS: ja w swoich grupach 3,4 pod koniec dnia bede zamieszczał liste typów ktore sa podane w konkursie na nastepne dni ... oraz ile razy zostały podane .... Przypominam ze ppodawanie takich informacji nie należy do obowiazkiów opiekuna danej grupy ...
|
Do góry
|
|
|
|
#570382 - 16/05/2006 14:00
|
veteran
Meldunek: 22/06/2004
|
Quote:
Ja natomiast mam taki problem bo betsson ma troche dziwny zapis Run Line na MLB a mianowicie coś takiego:
Cleveland Indians - Kansas City Royals: Run Line (0-1,5)
I powiedzmy ja chce obstawić 1 u wszystkich innych bukmacherów jest to linia -1.5 więc napisał bym Typ 1 -1.5 a tu jak mam napisać Typ 1 0 ? a może Typ 1 -1.5 to mi ktoś zażuci że przecież było 0, a może zwyczajnie Typ 1 ?
Czekam na odpowiedź
Widze że nikt nie raczy odpowiedzieć na moje pytanie
|
Do góry
|
|
|
|
#570383 - 16/05/2006 14:06
|
Q
|
Quote:
Ja mam takie pytanie 12) W przypadku przełożenia meczu (ewentualnie przerwania w trakcie) na termin wykraczający czasowo poza daną turę = zwrot (tyczy się również typów na beseball MLB) jeżeli przerwali mecz w tenisie zakończył sie kreczem to jest zwrot czy nie ? jeżeli tak czy przysługuje mi dodatkowy TYP ?
tak za krecze i mecze które sie nie rozgreły (mlb) ... można podać typ zastępczy
|
Do góry
|
|
|
|
#570384 - 16/05/2006 14:13
|
Q
|
Quote:
K to ja ponawiam pytanie, bo ani nie ma na nie odpowiedzi w regulaminie, ani tej odpowiedzi nie dostałem przy ostatniej próbie. !!! Czy jest obowiązek obstawiania każdego dnia, tzn czy np. jak w środę w mojej grupie nie pojawi się typ na któreś ze zdarzeń tego dnia, to czy typ taki liczony jest jako nieoddany i wówczas do mojeog bilansu dolicza się -100 i mam o jeden typ mniej, mimo że nie typowałem na nikogo ? Proszę o odpowiedź. !!!
kewin: kiedy tura liczy mniej niż 7 dni : - podajemy max 3 typy w jednym poście (przykładowo typy na dni 16.05 , 160.5 i 18.05) - nasze 3 typy mogą być na ten sam dzień (przykładowo: 3 typy na 16.05)
kiedy tura liczy pełne 7 dni: - max 3 typy w jednym poście (ale jeden typ = jeden dzień) - można podawać typy codziennie (po jednym)
Jezeli ktoś w jeden turze nie odda 7 typów ... za każdy typ brakujący bedzie -100j (przykład : podałem 5 typów w turze uzyskałem wynik +350 pkt .. ale nie miałem wymaganych 7 tak wiec od wyniku +350 odejmuje sie -200j .. wynik wychodzi +140)
|
Do góry
|
|
|
|
#570385 - 16/05/2006 14:17
|
Q
|
Quote:
Ja natomiast mam taki problem bo betsson ma troche dziwny zapis Run Line na MLB a mianowicie coś takiego:
Cleveland Indians - Kansas City Royals: Run Line (0-1,5)
I powiedzmy ja chce obstawić 1 u wszystkich innych bukmacherów jest to linia -1.5 więc napisał bym Typ 1 -1.5 a tu jak mam napisać Typ 1 0 ? a może Typ 1 -1.5 to mi ktoś zażuci że przecież było 0, a może zwyczajnie Typ 1 ?
Czekam na odpowiedź
kewin: handicapy sa normalne:
(0-1,5) w tym przypadku druga drużyna (goście) dostaje +1,5 pkt .. czyli do wyniku końcowego dopisuje sie +1,5 pkt
przykładowo: Cleveland Indians - Kansas City Royals: Run Line (0-1,5) ..wynik meczu 5:4 ..po dodaniu handicapa wynik brzmi [5 - 0,5] wygrywają goście ..wynik meczu 6:4 .. pod dodaniu handicapa wynik brzmi [6 - 5,5] wygrywa gospodarz ...
|
Do góry
|
|
|
|
#570386 - 16/05/2006 14:31
|
enthusiast
Meldunek: 14/04/2006
|
Kewin jeszcze taka sprawa, która jest cały czas dla mnie bardzo niejasna. Czy na kazdy dzien trzeb apodąc po jednym typie czy nie jest to konieczne i można podać w rundzie trwającej 7 dni - 3 typy na 1 dzień, 3 typy na 2 dzien i 1 typa na 3 dzien ??
|
Do góry
|
|
|
|
#570387 - 16/05/2006 14:36
|
Q
|
Quote:
Kewin jeszcze taka sprawa, która jest cały czas dla mnie bardzo niejasna. Czy na kazdy dzien trzeb apodąc po jednym typie czy nie jest to konieczne i można podać w rundzie trwającej 7 dni - 3 typy na 1 dzień, 3 typy na 2 dzien i 1 typa na 3 dzien ??
kewin: w turze 7 dniowej (pełnej) - jeden typ = jeden dzien... ale jak podajesz dwa typy w jednym poście .. to musza być na dwa dni (przykładowo : poniedziałek , wtorek) ... jak podajesz w jednym poście 3 typy to musza być na kolejno 3 dni (przykładowo: poniedziałek, wtorek,środa)
- w turze która nie ma 7 dni ... można podac 3 typy na jeden dzień (przykładowo 3 typy na wtorek)
TYLKO W TURZE KTÓRA NIE MA 7 DNI MOŻNA TAK ZROBIĆ !!
|
Do góry
|
|
|
|
#570389 - 16/05/2006 14:38
|
Q
|
Quote:
dokładnie cały czas o to pytam już 3 raz i dalej nie mam odpowiedzi. Nowy przykład: Poniedziałek(obstawiony tenis), Wtorek(obstawiony tenis), środa(obstawiony mecz hockeya), czwartek(obstawiony tenis), piątek(obstawiony mecz piłki nożnej), sobota(nie zdążyłem nic obstawić na ten dzień nie podałem żadnego typa), ale niedziela(dwa zdarzenia na piłkę nożną)
Czy wobec tego przykładu należy mi się -100pkt za sobotę? Jeśli tak to co z niedzielą?
Pozdrawiam
w tym przypdaku jest -100j .. bo w turze pełnej (7 dniowej) nie można grać dwóch typów na jeden dzień..
|
Do góry
|
|
|
|
#570393 - 16/05/2006 17:26
|
Q
|
Quote:
W regulaminie nie widzę zapisu zabraniającego tego typu rzeczy, ale wolę zapytać... Czy mogę podać na dziś 2 typy na to samo zdarzenie (chodzi mi o meczpiłki nożnej - jeden typ to over/under, a drugi wskazanie zwycięzcy spotkania).
Prosiłbym o możliwie szybką odpowiedź...
Pozdrawiam
Tak tego typu zagranie nie jest zabronione
|
Do góry
|
|
|
|
|
|