#570538 - 21/05/2006 23:59
Re: WAŻNE!!! - opiekunowie grup!
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
Quote:
skoro pojawily sie zmiany odnosnie maksymalnego kursu to ja proponuje ustalic minimalny kurs jaki mozna zagrac, narazie dla rozgrywki jest to malo istotne ale w decydujacej fazie moze miec znaczenie, proponuje minimalny kurs 1.10
jezeli chodzi o minimalny kurs.. to nic nie bedziemy zmieniac ... Wydaje mi sie ze regulami w tej postaci jaki jest teraz w zupełnosci wystarczy ...
|
Do góry
|
|
|
|
#570539 - 22/05/2006 06:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2004
|
Quote:
Powinny byc max. 2-3 dni na zrobienie podsumowania, a nastepnie osoby ktore tego nie uczynily powinny ponieśc konsekwencje - takie moje zdanie
Pozdro
Niech mi ktoś powie gdzie w regulaminie jest obowiązek robienia samemu podsumowania swoich typów co rundę ??? Z tego co widzę (a może czegoś nie widzę) to w ogóle nie ma żadnej wzmianki o podsumowaniach ...
|
Do góry
|
|
|
|
#570540 - 22/05/2006 06:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Quote:
Ja tylko dodam, ze troche idiotyzm z tym,ze kazdego dnia trzeba dac typ, bo przeciez nie kazdy ma zawsze dostep do kompa.
Przeciez nie jest wymogiem podawac codziennie typ, ale na kazdy dzien musi byc podany typ (troche zagmatwane ale tak jest)
Czytaj uwaznie regulamin.Nie musisz codziennie miec dostep do forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#570541 - 22/05/2006 08:44
|
Q
|
Quote:
Quote:
Powinny byc max. 2-3 dni na zrobienie podsumowania, a nastepnie osoby ktore tego nie uczynily powinny ponieśc konsekwencje - takie moje zdanie
Pozdro
Niech mi ktoś powie gdzie w regulaminie jest obowiązek robienia samemu podsumowania swoich typów co rundę ??? Z tego co widzę (a może czegoś nie widzę) to w ogóle nie ma żadnej wzmianki o podsumowaniach ...
kewin: Korona Ci z głowy nie spadnie jak podliczysz swoje typy ... to duże ułatwienie w prowadzeniu konkursu ... a jeżli juz Ci sie tak bardzo nie chce to nie rób podsumowań .. problem ..
|
Do góry
|
|
|
|
#570542 - 22/05/2006 09:21
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Prosze wszystkich ktorzy tego nie zrobili O WYSLANIE POTWIERDZENIA NA ADRES daniel@betsson.com Z NICKIEM Z FORUM I NICKIEM POD KTORYM JESTESCIE ZAREJESTROWANI W www.betsson.com.
Osoby ktore tego nie uczynia do poniedzialku 22 maja ZOSTANA ZDYSKWALIFIKOWANE!!!
pozdrawiam
Biszop
Panowie, wstyd, wstyd!! Prosilem powyzej o jedna prosta rzecz, a tu brakuje jeszcze ponad 60 osob Nie bedziemy dalej tak sie bawic,
do dzis do godziny 23:59 osoby ktore nie wysla potwierdzenia dostaja -100j., a jesli nadal nie uczynia tego do srody do godziny 23:59 zostana ZDYSKWALIFIKOWANI!!!
Prosze wziasc to na powaznie
|
Do góry
|
|
|
|
#570543 - 22/05/2006 09:29
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Quote:
Pozdro
kewin: Korona Ci z głowy nie spadnie jak podliczysz swoje typy ... to duże ułatwienie w prowadzeniu konkursu ... a jeżli juz Ci sie tak bardzo nie chce to nie rób podsumowań .. problem ..
Chyba się źle zrozumieliśmy ... Ja swoje typy podliczylem i podliczać będę, natomiast zupełnie nie rozumiem nawoływania do karania tych co tego nie zrobili skoro nie ma takiego obowiązku w regulaminie . I tyle ...
|
Do góry
|
|
|
|
#570544 - 22/05/2006 09:35
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Panowie, wstyd, wstyd!! Prosilem powyzej o jedna prosta rzecz, a tu brakuje jeszcze ponad 60 osob Nie bedziemy dalej tak sie bawic,
do dzis do godziny 23:59 osoby ktore nie wysla potwierdzenia dostaja -100j., a jesli nadal nie uczynia tego do srody do godziny 23:59 zostana ZDYSKWALIFIKOWANI!!!
A nie można zamieścić gdzieś listy tych co powierdzenia wysłali ??? Ja wysłałem pierwszego maila z danymi a on wrócił do mnie odrzyucony z jakiegoś powodu przez serwer pocztowy. Wysłałem drugiego, niby nie wrócił ale mimo wszystko pewności czy dane doszły nie mam bo potwierdzenia nie dostałem, a nie będe przecież codziennie wysyłał tego samego maila ...
|
Do góry
|
|
|
|
#570545 - 22/05/2006 09:37
|
Q
|
kewin Farciarz ... zgadza sie ... .. ale mam troszke dosyć tych ciaglych skarg i czepiania sie byle czego ... może zaczniemy ciąć punkty za literówki ? proponuje 1 pkt od błednie napisanej litery
Nie wiem czemu .. niektóre osoby czepiaja sie tych podsumowań ... A może na siłe chca sie pozbyc konkurencji ??
JAK KTOŚ NIE CHCE ... TO NIECH NIE ROBI BILANSÓW ... Tylko że to spore ułatwienie w prowadzeniu konkursu ...
|
Do góry
|
|
|
|
#570546 - 22/05/2006 09:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Quote:
Quote:
A nie można zamieścić gdzieś listy tych co powierdzenia wysłali ??? Ja wysłałem pierwszego maila z danymi a on wrócił do mnie odrzyucony z jakiegoś powodu przez serwer pocztowy. Wysłałem drugiego, niby nie wrócił ale mimo wszystko pewności czy dane doszły nie mam bo potwierdzenia nie dostałem, a nie będe przecież codziennie wysyłał tego samego maila ...
Podpisuje się pod tym!! Albo biszop napisz kto jeszcze nie wysłał tych danych!! Ja też wysłałem pierwszego dnia, ale jak tak piszesz to ciągle się zastanawiam czy doszedł czy nie??
|
Do góry
|
|
|
|
#570547 - 22/05/2006 09:45
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Quote:
Podpisuje się pod tym!! Albo biszop napisz kto jeszcze nie wysłał tych danych!! Ja też wysłałem pierwszego dnia, ale jak tak piszesz to ciągle się zastanawiam czy doszedł czy nie??
No właśnie a jak teraz każda z osób które wysłały potwierdzenie wyślę "tak na wszelki wypadek" jeszcze raz to dopiero Daniel będzie miał zabawę ...
|
Do góry
|
|
|
|
#570548 - 22/05/2006 10:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Do środy przedstawię ranking dla grupy 7 i 8. Przeglądałem wczoraj grupe 7. Jeśli dobrze pamiętam to 14 osób z tej grupy nie zrobiło podsumowania. 9 z tych 14 nie podało ani jednego typu, a więc mają po -700j. Jedna osoba z tych 14 podała chyba tylko jeden typ i to chyba nawet nietrafny. Założę się że w innych grupach jest podobnie. To tłumaczy dlaczego ponad 60 osób nie wysłało potwierdzenia. Oni już zrezygnowali. Nie ma więc po co stękać, że inni nie robią podsumowań. Niedługo będzie nas znacznie mniej a właściwie już nas jest mniej .
|
Do góry
|
|
|
|
#570549 - 22/05/2006 11:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/08/2003
|
Quote:
Niedługo będzie nas znacznie mniej a właściwie już nas jest mniej .
I bardzo dobrze. mam jeszcze jedno pytanie - nigdzie tego nie wyczytałem: czy do finalu wchodzi sie zachowujac bilans z eliminacji, czy też wszystko się kasuje i zaczynamy rozgrywkę od zera ?
najlepiej w ogóle - na przyszłość takich konkursów, opracować wzór, który uwzględnia i bilans i procentową skuteczność typów i kursów, bo jeśli ktoś tu trafi typ za popwiedzmy 55.00 to właściwie ma wygrany turniej.
|
Do góry
|
|
|
|
#570551 - 22/05/2006 11:38
|
Q
|
Quote:
Quote:
Niedługo będzie nas znacznie mniej a właściwie już nas jest mniej .
I bardzo dobrze. mam jeszcze jedno pytanie - nigdzie tego nie wyczytałem: czy do finalu wchodzi sie zachowujac bilans z eliminacji, czy też wszystko się kasuje i zaczynamy rozgrywkę od zera ?
najlepiej w ogóle - na przyszłość takich konkursów, opracować wzór, który uwzględnia i bilans i procentową skuteczność typów i kursów, bo jeśli ktoś tu trafi typ za popwiedzmy 55.00 to właściwie ma wygrany turniej.
nie ma takiej opcji ... ze ktoś trafi .. kurs 55 .. sa drobne korekty w regulaminie .. ktore nie pozwalaja na gre takimi kursami ..
dorobek sie kasuje .. bo jak maja wejsc osoby z dzikimi kartami ... to przy zachowaniu bilansow.. beda na straconej pozycji
|
Do góry
|
|
|
|
#570553 - 22/05/2006 12:08
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2002
|
Quote:
probowalem 2x wysylac przez outlooka z adresu onetowego i wywalalo mi blad, wiec wyslalem potwierdzenie z przegladarki. cholera wie czy doszlo
|
Do góry
|
|
|
|
#570554 - 22/05/2006 13:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/05/2005
|
Quote:
Dzięki Panowie. Jeszcze jedno pytanie: czy można w końcu stawiać kursy z podpórkami (1X, X2 - takie typy widziałem), czy też nie ?
a czy widziales takie typy w Betsson? chyba maja je w ofercie wiec niby czemu nie mozna by ich bylo grac?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|