Jak dla mnie można jutro spróbować na
Mathieu z Robredo po 2,43 w BAW. Najwazniejsze co mnie zachęca to kurs ale także niezła gra ostatnio Francuza. Ostatnio jak przegrywał to tylko z niezłymi grajkami typu Nalbi, Radziu i...Coria... i ten mecz akurat oglądałem do stanu w drugim secie 5:1 30:15 bodajże i musiałem wyjść z chaty na mecz. Do tego momentu Francuz grał bardzo dobrze, a Coria pomagał mu jeszcze podwonymi błedami. Jak wróciłem z meczu okazało sie ze jednak Coria był górą ale niestety nie widziałem całego meczu ale co mnie to obchodzi

ja widizałem Mathieu z dobrej strony

Dzisiaj sprostał w 2 setach b.dobrze dysponowanemu Viligenowi. W 1 rundzie pojechał ToJo, ale na "dzisiejszego" Szweda to mu chwały nie przynosi. W 1 rundzie w Rzymie pokonał bardzo łatwo Swietnego ziemniaka Ferrero. Natomiast Robredo... dzisiaj 3 setowy mecz z Serra, ktory przegrywa wszystkie 3 sety

oraz wygrana z Novakiem w 1 rundzie, który wraca po kontuzji ale jakby nie było i tak jest słaby. W Rzymie odpadł w 1 rundzie z Rusedskim hehe. Robredo kompletnie mnie nie przekonuje w pezciwieństwie do Mathieu

Ciekawe jaki kurs wystawi profek

Mam nadzieje ze porównywalni z BAw ale wątpie w to.
Po raz pierwszy od baaaaaardzo długiego czasu rozmyślam postawienie na uwaga... konia z Białorusi... Maxa Mirnyja hehe
Pozdro