|  
| 
| 
| 
| #5847537 - 26/04/2013 21:53  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
[Re: jerome] |  
|   "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek:  14/11/2000
 | 
Ja myślę że to przemyślana taktyka obu, Czarek mówi do Lewego, ja robię szum i biorę ciosy na siebie, ty grasz dobrego chłopaka i skupiasz się na piłce, bez żadnych komentarzy. Szum + dobra gra = miliony. W takim popbiznesie w sumie nic nie trzeba umieć, wystarczy szum i kasa się robi sama  Według mnie Czaruś tylko się wygłupia i wcale niczego nie zmieni. Ale oczywiście jak Robert dostanie nowy kontrakt to Czaruś będzie bajki opowiadał jak to jego taktyka zadziałała.   Wystarczy spojrzeć na Goetze... był jakiś szum w mediach, jakieś chore akcje jego agenta? Nic, cisza. Czy słyszałeś o jakimkolwiek szumie agentów piłkarzy z górnej półki? Nic. Wszystko dzieje się za sceną. Lewy dostanie nowy kontrakt i to bajeczny. Czaruś nie tylko nie będzie miał z tym nic wspólnego ale nawet nie będzie częścią procesu decyzyjnego. On jedynie robi za rozwydrzoną sekretarkę.    Robert sam będzie widział czy mu kontrakt pasuje i na ile się zgodzić. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5848467 - 27/04/2013 22:20  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
[Re: Conrad] |  
|   a.k.a. "Experto"
 King Of The Hill

Meldunek:  12/08/2002
 | 
Lewandowski trafił do Znicza Pruszków i po kilku miesiącach znalazł się w notesie szefa skautingu Lecha Poznań Andrzeja Czyżniewskiego. Opis był krótki i dosadny: "Wyjątkowy talent, trzeba go pozyskać". Po tej rekomendacji na wyjazdowy mecz Znicza z Piastem pojechał ówczesny trener Lecha Franciszek Smuda i... wyszedł po 15 minutach.
 - Smuda zadzwonił do mnie zaraz po wyjściu ze stadionu i powiedział, że takiego drewniaka to on w życiu nie widział - opowiada Czyżniewski
Brawo Smuda    fachowiec pelna geba, najwidoczniej mial pecha z tymi remisami podczas EURO    wczoraj widze ze znowu przegral w 2giej Bundeslidze i gnije na ost. miejscu. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5848474 - 27/04/2013 22:26  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
|   veteran

Meldunek:  13/02/2006
 | 
Marketingowo i finansowo to Bayern najlepsza opcja. Sportowo to zostanie w Dortmundzie. Jesli szuka nowych wyzywan to tylko Anglia. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5848722 - 28/04/2013 02:23  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
[Re: connor] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  08/01/2008
 | 
Lewandowski trafił do Znicza Pruszków i po kilku miesiącach znalazł się w notesie szefa skautingu Lecha Poznań Andrzeja Czyżniewskiego. Opis był krótki i dosadny: "Wyjątkowy talent, trzeba go pozyskać". Po tej rekomendacji na wyjazdowy mecz Znicza z Piastem pojechał ówczesny trener Lecha Franciszek Smuda i... wyszedł po 15 minutach.
 - Smuda zadzwonił do mnie zaraz po wyjściu ze stadionu i powiedział, że takiego drewniaka to on w życiu nie widział - opowiada Czyżniewski
Brawo Smuda    fachowiec pelna geba, najwidoczniej mial pecha z tymi remisami podczas EURO    wczoraj widze ze znowu przegral w 2giej Bundeslidze i gnije na ost. miejscu. już zgnił i tym samym zleciał do 3ciej Bundesligi   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5848943 - 28/04/2013 09:25  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
|   "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek:  14/11/2000
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5849202 - 28/04/2013 18:00  Re: Co byś zrobił na miejscu Lewandowskiego...?
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/03/2004
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |