RKM Rybnik-Atlas Wrocław (14-0) 2 @1.90 8/10 Betgun
Jak dla mnie to sukcesem gospodarzy bedzie jak zdobeda 30 pkt. Jason , Jarek i Hans ladnie dzis przeszkola rybniczan
Włókniarz Częstochowa-Unia Tarnów (0-14) 2 @1.90 5/10 Betgun
Tomek Gollob pojedzie zapewne 7 razy , Scott takze. Moim zdaniem Nicholls w pelni zrechabilituje sie dzis za wpadke pamietna w Rybniku i zrobi okolo 14. W Czewie nie jedzie Hafenbrock co wg mnie jest sporym oslabnieniem.
średnia biegowa : R.Szombierski -1,81+ Under 1.81 @1.75 7/10 Betgun
Szumina mialby zrobic 10 w meczu z murowanym kandydatem do zlota ? Nie wydaje mi sie. Jak zrobi 8 to bedzie naprawde niezly wystep. MOim zdaniem nie jest w stanie wlczyc z takimi zawodnikami jak Andersen czy Crump.
kto więcej punktów : R.Holta-L.Adams 1 @1.95 3/10 Betgun
Rune ostatnio w znakomitej formie i dzis mysle ze zrobi jakies 12-13 pkt. Adams przegrywal bedzie zapewne z Nickim , Rune a nawet moze z Chrzanem.
średnia biegowa : M.Loram -2,01+ Under 2.01 @1.60 6/10 Betgun
11 punktow w meczu wyjazdowym majac za rywali Pedersena i Holte to troche za duzo jak na bylego mistrza swiata. Z calym szacunkiem ale Mark mimo niezlej ostatnio formy chyba nie jest w stanie zrobic tam az 11 pkt.
handicap, kto więcej punktów : R.Sullivan-T.Gollob 0-1 2 @1.95 3/10 Betgun
Cos mi mowi ze Tomek pokarze dzis klase ( podobnie jak podczas zlotego kasku) i przeszkli ladnie Czestochowian. Kto ma w koncu trzymac wynik dla mistrzow polski jak nie TOmek ? Niezle czuje sie na tym torze , Sulli wparze jezdzi z Lee i byc moze przywiezie jakies 2 bonusy
kto więcej punktów : S.Ułamek-T.Gollob 2 @1.95 3/10 Betgun
Licze dzis naprawde na kapitalny wystep Golloba. Bedzie jechal na Ulamka minimum 2 razy w fazie zasadniczej i mysle ze jesli 2 razy przyjedzie przed Seba to wygra ten pojedynek easy
L.Richardson-S.Nicholls 1-0 2 @1.95 3/10 Betgun
Moim zdaniem dzis Scott w pelni zrechabilituje sie za katastrofalny wystep w Rybniku. Zawodnik ten chcialby zadomowic sie w Tarnowie - po tym sezonie odchodzi Ricki i moglby stac sie stranieri #1. Lee jedzie w parze z Sullim i raczej wielkiej zdobyczy pkt tu nie bedzie - mysle ze gora 9 pkt. Warto zagrac anglika moim zdaniem
Marma Rzeszów-Unia Leszno (0-6) 1 @1.90 6/10 Betgun
Cos czuje ze dzis Rzeszowienia ktorzy ostro stawiali sie we Wroclawiu pojda za ciosem i wygraja z Unia w okolicach 10-12 pkt. Problem w tym ze Adams , Balina i Loramski moga jechac az 7 razy co pozwoli jakos 3mac wynik lecz Rzeszowianie naprawdem ocni sa u siebie. Wraca Darek Sledz ktory jest glodny speedwaya i mysle ze zarazi dzis ambicja i wola walki swych kolegow z teamu