Grudziadz(+8.5) - Gniezno(-8.5) 1 @1.85 7/10 Baw
Jak dla mnie to maly prezent. Grudziadz bo zmianie szkoleniowca mega zmobilizowany. Bajerski na lawce co jest wzmocnieniem
Ostatnia szanse otrzymal Watt. Gniezno w ciekawym ustawieniu , jak dla mnie to dzis mecz na styk.
S.Ułamek -1,61+ Over 1.61 @1.74 4/10 Betgun
Seba ostatnio w dobrej formie w Polsce i sadze ze jest w stanie zrobic te 9 punktow. Jest to startowiec i mysle ze z 2 razy ucieknie ze startu potem dorzuci kilka oczek i 9 bedzie spokojnie
Pawel Staszek o/u 9.5 Over 9.5 @1.85 6/10 Baw
Jak dla mnie to bedzie dzis lider grudziackiej druzyny. Przy niesprzyjaacych okolicznoaciach dla gospodarzy moze jechac nawet 6 razy a wtedy easy siadzie
Na swoim torze zawsze mega grozny. Ponadto w tym sezonie srednia u siebie 2.800
Unia Tarnów-Adriana Toruń 0-18 2 @1.90 10/10 Betgun
Moim zdaniem hit dnia. Tarnow bez Kolodzieja to nie ta sama druzyna ktora zdobyla 2 razy z rzedu mistrza Polski. Apator na papierze moze i nie przedstawia sie rewleacyjnie ale sadze ze dzieki taktykom utrzymaja ten handi. Wiele spodziewam sie po juniorach. MIedzinski super forma , Jagus mysle ze bedzie dobrze czul sie w Tarnowie , jesli nie zawiedzie Bjarne bet easy siadzie
T.Gollob -2,61+ Under 2.61 @1.95 4/10 Betgun
Wszyscy wiemy ze Tomek lubi bawic sie w bonusy. Pojedzie dzis 6 razy wiec gramy ze maxymalnie zdobedzie 15puntkow. W tych 6 biegach mysle ze spokojnie straci 3 punkty. Jagus i Bjarne sa w stanie go pokonac. Ponadto jest ustawiony z Kolodziejem za ktorego rr zatem bedzie jechal z kazdym tarnowianinem po koleji. Sadze ze warto zagrac ten under
M.Rempała-B.Pedersen 0-1 2 @2.12 5/10 Betgun
Bjarne w Angli wczoraj kapitalny mecz (16 punktow) , Marcin mam wrazenie ze nie dysponuje jakims mega szybkimi maszynami choc u siebie zawsze grozny. Jedzie jednak spod 8ki to nie jest to z pewnoscia dla niego komfortowa sytuacja. Sadze ze dunczyk pokarze dzis sie z dobrej strony.
Unia Leszno(-15.5) - Rkm Rybnik(+15.5) 1 @ 1.70 8/10 Expekt
Moim zdaniem wygraja gospodarze w granicach 24-28 punktow wiec -15.5 jest lakomym kaskiem. Rybnik 2 mecze pojechal wysmienicie przeciw Tarnowianom lecz dzis nastapi powrot do szarej rzeczywistosci