#5916177 - 27/06/2013 16:20
Re: Liga mistrzow 2013/14
[Re: Barteus]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/04/2003
|
Fc Lusitanos miszcz z Andory, ostatnie wyniki jakie znalazlem sa z maja, i jest to porazka i remis, strzelcy nie znani na soccerway.com ich rywal : EB / Streymur jest zeszlorocznym mistrzem wysp owczych, liga "owiec" gra tak wiec po 14 kolejkach zajmuja 3 miejsce, z dorobkiem 22 punktow ze strata 9pkt do lidera, ostatnie 5 spotkac to 3 remisy i dwa zwyciestwa. czolowy strzelec z tego sezonu L. Niclasen ma na koncie 7 trafien, czolowy snajper z zeszlego sezonu A. Hansen gdzie strzelil 18 bramek w tym sezonie gral tylko dwa razy i raz trafil. szykuje sie prawdziwa wojna pilkarska pomiedzy wyspami owczymi i andora. jak dla mnie troche lepiej prezentuje sie zespol z wysp, ale najprawdopodobniej i tak nie zagram tego arcy ciekawego spotkania.
|
Do góry
|
|
|
|
#5920422 - 01/07/2013 02:17
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
kurs na shirak 1/15 tak wiec smiech na sali, juz lepiej szukac sensacjii. jakiej sensacji kolego? Co roku klub z San Marino tęgie baty zbiera na wyjazdach. z 3 lub 4 najmniej wcisną zawodnicy z Armenii. z mojej strony polecam opcję Shirak-2.75 hc overek mile też widziany. Ostrzegam przed grubym graniem na EB. Klub z Andorry bazanowany zawodnikach z Portugalii. Klub z Wysp Owczych w rodzimej lidze rozczarowuje.Traci aż 9 oczek do HB Torshavn. Opcja Lusitanos +0.5 wg mnie do pobrania
|
Do góry
|
|
|
|
#5936247 - 15/07/2013 19:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
patrzac na wyniki sparingow zeljeznicara, smiem twierdzic, ze pilzno nie powinno miec wiekszego problemu z pokryciem handi -2.5 u siebie
mozna sie zabezpieczyc i wziac -2(zwrot przy wygranej rowno dwoma)
na moje wynik sie zakreci kolo 4-0, 4-1
dinamo zagrzeb powinno zalatwic sprawe awansu juz w pierwszym meczu, wyjazd ale stawiam ze spokojnie pokryja -1.5 a moze i -2.5, zagrzeb ma/bedzie mial bardzo mocny sklad w tym sezonie, hajdukowi nie daje zadnych szans na zdetronizowanie aktualnego mistrza
molde w lidze kiepsko(choc po obejrzeniu paru spotkan jestem zdania, ze ich aktualne miejsce w tabeli mocno zaklamuje rzeczywistosc i przy odrobinie szczescia byliby znacznie wyzej, z realnymi szansami na obrone tytulu), wiec moga spokojnie bez spiny wszystkie sily rzucic na lm i puchar norwegii - liga irlandzka jest slabiutka, wiec w mojej ocenie norwegowie wyjada ze sligo z kompletem pkt
handi -1.5 powinien pokryc slowenski maribor, tutaj mamy roznice conajmniej klasy i nie wydaje mi sie, zeby slowency czekali z rozstrzygnieciem awansu do meczu rewanzowego
partizan sprzedal markovica do benfici i z tego co sie orientuje zagra w armenii bez mitrovica(najwieksze zadlo), ale shirak prezentuje straszny poziom - ja handicapow nie polecam, dwojki po takim kursie tez nie, choc wygrac pewnie wygraja
dinamo tbilisi u siebie powinno bez problemu rozprawic sie z kelnerami z wysp owczych, linia -3 powinna peknac
BATE rok temu strasznie sie meczylo z macedonskim vardarem skopje w 2 rundzie(w0-0 d3-2), w tym dostali zespol duzo slabszy, wiec powinno byc latwiej, -1.5 przeskocza
generalnie wszedzie zapowiada sie wygrana faworytow, acz z jednym kursem nie moge sie pogodzic ...
@1.14 na rumunow z bukaresztu to lekka przesada - vardar rok temu walczyl jak rowny z rownym z bialoruskim bate(ktoremu udalo sie w grupie odpalic bayern u siebie), nie tak dawno napedzil stracha schalke w sparingu - nie twierdze, ze steaua nie wygra, ale to wcale nie musi byc spacerek w stylu 4-0
|
Do góry
|
|
|
|
#5936268 - 15/07/2013 19:58
|
old hand
Meldunek: 14/12/2012
|
1.33 na Legię? Chyba poszaleli?! Pewnie, że eLka jest faworytem do awansu, ale wcale nie jestem pewien tej wygranej... Gospodarze powalczą, bo nie mają nic do stracenia, ale Mistrz Polski w formie jeszcze wakacyjnej, jak sądzę.
Ciekawa jest forma Celticu w sparingach... Zbierają łomot od kogo popadnie i wprawdzie grają z ogórkami, ale jednak na wyjeździe i te ogórki u siebie nie dadzą łatwo zrobić z siebie mizerii. Kurs na Celtic w okolicy 1,2 po wynikach 0-3 z Unionem Berlin, czy 2-6 z Furth nie napawają optymizmem.
Generalnie kilka handi do zagrania na gospodarzy, ale pewnie jak zwykle w pucharach, ktoś się wpierniczy na minę. Jeszcze nie wiem co wybrać, bo zamierzam zagrać takiego dubla lub tripla.
|
Do góry
|
|
|
|
#5936340 - 15/07/2013 21:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
2-6 z furth, 0-3 z unionem i 0-1 z sevastopolem - dosc nieprzyzwoite wyniki z nienajlepszymi klubami ja bym byl mimo wszystko ostrozny z handi na cliftonville, crusaders przed chwila wylapali od norweskiego rosenborga 3-9 w dwumeczu a norwegowie o awansie z grupy i 1/8 finalu lm moga conajwyzej pomarzyc nie zdziwie sie jak celtic zanotuje cos w stylu 3-1 w belfascie i 5-0 u siebie ... bo generalnie procz odejscia wanyamy i sciagniecia balde z guimares oraz van dijka z groningen, to jest ten sam celtic, ktory dzgal spartaka w moskwie czy barce u siebie (na stadionie bedzie 5000 widzow, z czego 1600 gosci)
|
Do góry
|
|
|
|
#5936787 - 16/07/2013 15:11
|
Typer Dnia
Meldunek: 28/05/2011
|
granie na gosci ponizej @1.5 niema sensu bo kursy marne a ryzyko spore nawet na zwalkowanie meczu bo kazda z tych druzyn w rewanzu u siebie jest w stanie wygrac po 3-0 i wyzej najlepiej na dzis wyglada Pilzno -1,5 i Bate -1,5 rywale sa o 2 polki nizej sportowo a kurs ladny z dubla wychodzi
|
Do góry
|
|
|
|
#5936814 - 16/07/2013 16:08
[Re: Master of Puppets]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/11/2006
|
1.33 na Legię? Chyba poszaleli?! Pewnie, że eLka jest faworytem do awansu, ale wcale nie jestem pewien tej wygranej... Gospodarze powalczą, bo nie mają nic do stracenia, ale Mistrz Polski w formie jeszcze wakacyjnej, jak sądzę.
Ciekawa jest forma Celticu w sparingach... Zbierają łomot od kogo popadnie i wprawdzie grają z ogórkami, ale jednak na wyjeździe i te ogórki u siebie nie dadzą łatwo zrobić z siebie mizerii. Kurs na Celtic w okolicy 1,2 po wynikach 0-3 z Unionem Berlin, czy 2-6 z Furth nie napawają optymizmem.
Generalnie kilka handi do zagrania na gospodarzy, ale pewnie jak zwykle w pucharach, ktoś się wpierniczy na minę. Jeszcze nie wiem co wybrać, bo zamierzam zagrać takiego dubla lub tripla. To TNS przegrało w meczu towarzyskim z jakimiś angielskimi sklepikarzami wprawdzie to był tylko mecz towarzyski no ale to już coś mówi o tej drużynie. Ja myślę że Legia będzie chciała załatwić sprawę już w pierwszym meczu zepnie się i wturla ze 3 bramki. Może nawet Sagan strzeli hattricka
|
Do góry
|
|
|
|
#5936952 - 16/07/2013 18:52
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/01/2005
|
Witam, Celne uwagi Bitnap. Wreszcie się zgadzam we wszystkim Nie tylko w kwestii COPA DEL SOL hehehe PS. Wiem, że wszystkich grajacych na Legie to nie przekona, ale grac przed sezonem, na polski zespól w pucharach po kursie 1.30 na wyjezdzie to... mąderemu dość. Nie wiem czy w zeszłym roku TNS grał na tym samym etapie LM u siebie (sztuczna trawa) czy jak teraz na trawiastym (NT), ale dla przypomnienia TNS - Helsinborg 0:0 !!! ...i to z Mistrzem Szwecji, nie Polski. (a mistrz Szwecji, był w trakcie sezonu, A W NASTEPNEJ RUNDZIE SPRAWIŁ LOMOT ZGADNIJCIE KOMU, NO WŁASNIE MISTRZOWI POLSKI) pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
|
|