#59681 - 23/05/2004 16:57
Re: Aktualne promocje- ciąg dalszy
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#59682 - 23/05/2004 17:04
|
veteran
Meldunek: 13/01/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał sebau: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał andrzejek_84: [qb]najpierw trzeba wplacic kase na konto buka a potem dostaje sie bonus. Jaki by z tego mieli interes jakby ludzie grali na ich rachunek? Ludzie MYSLCIE troche!! [/qb][/QUOTE]Wez pod uwage, że bukmacher chce zachęcić do grania właśnie u niego a 5 euro to jest przeciez bardzo mało. Choć biorąc pod uwage nasz polski rynek zaraz zablokują tą promocje Ta promocja działa, tylko trzeba kliknąć w baner na stronie któregoś z partnerów bets4all i dopiero potem sie zarejestrować. Partnera poszukajcie sami ... google wam pomoga ... moze dzieki temu tak szybko jej nie zablokują ... pozdrawiam, sebau[/qb][/QUOTE]ja juz po, ale kasy na koncie nie ma. dlugo czekales czy moze trzeba wyslac jakiegos maila ?
|
Do góry
|
|
|
|
#59683 - 23/05/2004 18:44
|
journeyman
Meldunek: 07/03/2004
|
Moglby ktos powiedziec, jak postepowac, zeby dostac te 5€ w bet4all (skad sie rejestrowac, pisac jakies maile do nich etc)?
|
Do góry
|
|
|
|
#59684 - 23/05/2004 21:20
|
member
Meldunek: 07/03/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał szachus: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał sebau: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał andrzejek_84: [qb]najpierw trzeba wplacic kase na konto buka a potem dostaje sie bonus. Jaki by z tego mieli interes jakby ludzie grali na ich rachunek? Ludzie MYSLCIE troche!! [/qb][/QUOTE]Wez pod uwage, że bukmacher chce zachęcić do grania właśnie u niego a 5 euro to jest przeciez bardzo mało. Choć biorąc pod uwage nasz polski rynek zaraz zablokują tą promocje Ta promocja działa, tylko trzeba kliknąć w baner na stronie któregoś z partnerów bets4all i dopiero potem sie zarejestrować. Partnera poszukajcie sami ... google wam pomoga ... moze dzieki temu tak szybko jej nie zablokują ... pozdrawiam, sebau[/qb][/QUOTE]ja juz po, ale kasy na koncie nie ma. dlugo czekales czy moze trzeba wyslac jakiegos maila ?[/qb][/QUOTE]Jezeli sie rejestrowales poprzez link partnera bets4all to teraz wystarczy, ze upomnisz sie na live chat'ie (help) pozdr, sebau
|
Do góry
|
|
|
|
#59685 - 23/05/2004 22:28
|
newbie
Meldunek: 21/05/2004
|
No ja juz mam te 5 euro ...
|
Do góry
|
|
|
|
#59686 - 23/05/2004 22:37
|
journeyman
Meldunek: 07/03/2004
|
Gdzie mozna znalezc partnera bet4all, zeby od niego sie zarejestrowac i dostac bonus? Dajcie linka
|
Do góry
|
|
|
|
#59687 - 23/05/2004 23:37
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ali_G: [qb]Gdzie mozna znalezc partnera bet4all, zeby od niego sie zarejestrowac i dostac bonus? Dajcie linka[/qb][/QUOTE]nie ma bonusa. jak zawsze pewnie poloczki pozakladaly po sto kont i juz promocja nieaktualna. wiadomosc pewna na 99%, wlasnie skonczylem rozmawiac na chacie z kims z obslugi i juz jest nie aktualna. jedyne co mozna na tej hu... stronie dostac to 20% od depozytu. kto chce niech wplaca. no panowie (do tych co pozakladali po 100 kont) mozecie sobie pogratulowac. jeszcze pare takich wybrykow i bedzie susza. gratulacje !!
|
Do góry
|
|
|
|
#59688 - 23/05/2004 23:42
|
newbie
|
A mógłby mi ktoś powiedzieć jak można sprawdzić na bets4all jakie kupony obstawiłem ? Bo coś nie widze tam takiej funkcji ... hmmm
|
Do góry
|
|
|
|
#59690 - 24/05/2004 17:40
|
enthusiast
Meldunek: 26/03/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał szachus: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ali_G: [qb]Gdzie mozna znalezc partnera bet4all, zeby od niego sie zarejestrowac i dostac bonus? Dajcie linka[/qb][/QUOTE]nie ma bonusa. jak zawsze pewnie poloczki pozakladaly po sto kont i juz promocja nieaktualna. wiadomosc pewna na 99%, wlasnie skonczylem rozmawiac na chacie z kims z obslugi i juz jest nie aktualna. jedyne co mozna na tej hu... stronie dostac to 20% od depozytu. kto chce niech wplaca. no panowie (do tych co pozakladali po 100 kont) mozecie sobie pogratulowac. jeszcze pare takich wybrykow i bedzie susza. gratulacje !![/qb][/QUOTE]Moge wiedziec, skad wiesz, ze to akurat Polacy robili przekrety na taka skale ze zastopowali ta promocje ? A jak nie wiesz to zamknij buzke. Przez takie biale owieczki w czarnym stadzie jak ty na swiecie postrzegaja nas jako tych twoich "poloczkow".
Ciekawe czy doswiadczyles poczucia, ze obserwowany jest kazdy twoj ruch i bez dyskrecji sa przeszukiwane twoje rzeczy dlatego, ze jestes Polakiem, a Niemcowi u ktorego byles na wymianie cos zniknelo. Gdy sie okazalo, ze nie slusznie zostales oskarzony nie uslyszales nawet slowa "przepraszam".
Jestes zalosny chlopie. Tak sadze.
|
Do góry
|
|
|
|
#59691 - 24/05/2004 19:02
|
old hand
Meldunek: 14/04/2003
|
A tak w ogóle to wcale nie zablokowali tej promocji, bo dzisiaj dostałem 5 Euro Free.....
|
Do góry
|
|
|
|
#59693 - 24/05/2004 23:45
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jazdun: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał szachus: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ali_G: [qb]Gdzie mozna znalezc partnera bet4all, zeby od niego sie zarejestrowac i dostac bonus? Dajcie linka[/qb][/QUOTE]nie ma bonusa. jak zawsze pewnie poloczki pozakladaly po sto kont i juz promocja nieaktualna. wiadomosc pewna na 99%, wlasnie skonczylem rozmawiac na chacie z kims z obslugi i juz jest nie aktualna. jedyne co mozna na tej hu... stronie dostac to 20% od depozytu. kto chce niech wplaca. no panowie (do tych co pozakladali po 100 kont) mozecie sobie pogratulowac. jeszcze pare takich wybrykow i bedzie susza. gratulacje !![/qb][/QUOTE]Moge wiedziec, skad wiesz, ze to akurat Polacy robili przekrety na taka skale ze zastopowali ta promocje ? A jak nie wiesz to zamknij buzke. Przez takie biale owieczki w czarnym stadzie jak ty na swiecie postrzegaja nas jako tych twoich "poloczkow".
Ciekawe czy doswiadczyles poczucia, ze obserwowany jest kazdy twoj ruch i bez dyskrecji sa przeszukiwane twoje rzeczy dlatego, ze jestes Polakiem, a Niemcowi u ktorego byles na wymianie cos zniknelo. Gdy sie okazalo, ze nie slusznie zostales oskarzony nie uslyszales nawet slowa "przepraszam".
Jestes zalosny chlopie. Tak sadze.[/qb][/QUOTE]jak bym tego nie uslyszal od osoby z obslugi ktora mi tych informacji udzielila to bym sie nie wypowiadal. to ja uslyszalem te informacje nie ty. wiec oskarzanie lub posadzanie mnie o te slowa swiadczyc moze jedynie o tym ze to ty jestes zalosny. a po za tym ja nikogo tu nie oskarzam tylko przytaczam slowa ktore uslyszalem: "Poniewaz zalozonych zostalo zbyt wiele kont na jedno nazwisko. Jako narodowosc wpisane bylo Poland". Angielskich slow nie przytaczam bo pewnie nie wiele ci to da. wiec troche kultury, bo to co napisales dla mnie powodem do domu takze na pewno nie jest.
|
Do góry
|
|
|
|
#59694 - 24/05/2004 23:51
|
journeyman
Meldunek: 17/05/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał szachus: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał jazdun: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał szachus: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ali_G: [qb]Gdzie mozna znalezc partnera bet4all, zeby od niego sie zarejestrowac i dostac bonus? Dajcie linka[/qb][/QUOTE]nie ma bonusa. jak zawsze pewnie poloczki pozakladaly po sto kont i juz promocja nieaktualna. wiadomosc pewna na 99%, wlasnie skonczylem rozmawiac na chacie z kims z obslugi i juz jest nie aktualna. jedyne co mozna na tej hu... stronie dostac to 20% od depozytu. kto chce niech wplaca. no panowie (do tych co pozakladali po 100 kont) mozecie sobie pogratulowac. jeszcze pare takich wybrykow i bedzie susza. gratulacje !![/qb][/QUOTE]Moge wiedziec, skad wiesz, ze to akurat Polacy robili przekrety na taka skale ze zastopowali ta promocje ? A jak nie wiesz to zamknij buzke. Przez takie biale owieczki w czarnym stadzie jak ty na swiecie postrzegaja nas jako tych twoich "poloczkow".
Jestes zalosny chlopie. Tak sadze.[/qb][/QUOTE]jak bym tego nie uslyszal od osoby z obslugi ktora mi tych informacji udzielila to bym sie nie wypowiadal. to ja uslyszalem te informacje nie ty. wiec oskarzanie lub posadzanie mnie o te slowa swiadczyc moze jedynie o tym ze to ty jestes zalosny. a po za tym ja nikogo tu nie oskarzam tylko przytaczam slowa ktore uslyszalem: "Poniewaz zalozonych zostalo zbyt wiele kont na jedno nazwisko. Jako narodowosc wpisane bylo Poland". Angielskich slow nie przytaczam bo pewnie nie wiele ci to da. wiec troche kultury, bo to co napisales dla mnie powodem do domu takze na pewno nie jest.[/qb][/QUOTE]Niech kultury nie wymaga ten kto swoich rodakow nazywa poloczkami...
|
Do góry
|
|
|
|
#59695 - 25/05/2004 00:28
|
enthusiast
|
Szerra: Dokladnie.
Wogole nie zamierzam dluzej prowadzic tej dyskusji. Dodam jedynie, ze jesli my Polacy nie bedziemy siebie sami szanowali to nigdzie nas nie docenia.
|
Do góry
|
|
|
|
#59698 - 25/05/2004 01:06
|
enthusiast
|
Michauek takie 5 euro za sama rejestracje nie jest tak do konca wyrzucaniem pieniedzy w bloto dla bukow. Wyjasnie to na moim przykladzie. Ze 4-5 lat temu Unibet oferowal wlasnie taka promocje. 5 euro za sama rejestracje. Wtedy u bukow gralem ale tylko na przyziemnych, nie wiedzialem nawet o istnieniu internetowych. Gdy zobaczylem baner z informacja o tym na jakims serwisie (nie pamietam juz adresu strony, ale chyba jakas o CM) od razu weszlem. Zarejestrowalem sie, dostalem 5 euro i troche sobie za nie pogralem. Spodobala mi sie gra u buka internetowego i gdy z tych 5 euro zrobilo sie zero chcialem wplacic juz swoja kase na gre. Niestety na tej promocji unibetu skorzystal expekt A to dlatego, ze gdy chcialem wplacic dzyngi do unibetu minimalna kwota wplaty (50 euro => 200 zl) mnie odrzucila od razu. Ale znalazlem expekt, gdzie wystarczylo wplacic tylko 50 zl.
|
Do góry
|
|
|
|
#59699 - 25/05/2004 20:09
|
enthusiast
Meldunek: 05/07/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał galeon: [qb]A tak w ogóle to wcale nie zablokowali tej promocji, bo dzisiaj dostałem 5 Euro Free.....[/qb][/QUOTE]a doczytales to: Atention: Bank transfers to Austria and Germany are free of charge. Payouts to countries which are members of the Euro-Transfer-System (Belgium, Denmark, Finland, France, Gibraltar, Greece, Great Britain, Ireland, Italy, Luxembourg, the Netherlands, Portugal, Sweden, Spain, Slovakia, and Czech) are also free of charge, provided that the user informs bets4all.com about their IBAN and BIC codes. The transfer costs to Switzerland, Norway and Turkey will be paid by bets4all.com once a month. The costs for payouts to other countries won't be paid by bets4all.com. The user will be charged for the fees by subtracting EURO 26, 50 from the amount they want to withdraw. In case of payout via cheque bets4all.com will charge a fee of 20 Euro. This amount will be subtracted from the amount that the user wants to withdraw. Czyli przelewy do Polski sa za-je-biscie drogie - 26,5 Euro uuu - 125 zeta
|
Do góry
|
|
|
|
#59700 - 25/05/2004 23:49
|
newbie
|
o ****a !! to zajebiscie, a wiecie jak na bets4all sprawdzić swoje zakłady ?? bo ja dalej nie doszedłem do tego ? no i może wiecie co oni robią z schalkenem bo podobno zrezygnował a ja na niego postawiłem, ale to chyba nie znaczy ze przerąbałem przez niego cały zakład, bo jeszcze troche i bym miał na przelew :-D
|
Do góry
|
|
|
|
|
|