Quote:
Mój kolega skorzystał z promocji bonusowej w
Bet-at-home oraz betway. Depozyty napewno zaksięgowano zaksięgowano na jego koncie(przelewy były zlecone tydzień temu) jednak nie może wysłać e-maila z prośbą o dopisanie mu bonusu ponieważ nie ma internetu od kilku dni. Przychodzi teraz do mnie i chce z mojego komputera wysłać te e-maile(oczywiście ze swojego konta pocztowego). Mam pewne wątpliwości czy pozwolić mu to zrbić ponieważ też korzytam z obu promocji i nie chę byc posądzony przez któregoś z bukmacherów o to, że mam kilka kont. Przecież gdy wyślę e-maila z mojego komputera będzie ten sam adres IP, tak mi się przynajmniej wydaję?.Promocje natomiast kończą się już jutro(
Bet-at-home)
jak zarejestrowal sie u siebie w domu a chce skorzystac tylko z poczty swojej u ciebie, to nie widze zadnych przeciwskazan. Decyduje rejestracja , wtedy sprawdzaja IP czy nie są juz przypadkiem takie same. Tak sie od nich dowiedzialem. wiec nie widze zadnych przeciwskazan
Jest to przeniesiony post(wraz z odpowiedzią) z wcześniejszego tematu Bet at home.
Niestety jak się okazało nie został przyznany mojemu koledze bonus(BETWAY).W odpowiedzi na prośbę o przyznanie bonusu napisali, iż z promocji może skorzystać tylko jeden członek rodziny. Dodam tylko, że adres mojego kolegi jest całkiem inny. Ja nie mam się czym przejmować ponieważ sam skorzystałem już z tej promocji ale mój kolega na tym stracił(mam wyrzuty sumienia bo powiedziałem mu że nic się nie stanie jak skorzysta z mojego komputera)