#605253 - 26/06/2006 09:30
Re: Betandwin [36]
|
old hand
Meldunek: 13/12/2005
|
Quote:
Ale BAW mnie dzisiaj zalatwilo...
mimo ze wynik to:
Ciekawe ile trwa wyjasnianie wszystkiego
Juz wyjasnione... pomylilem sie  wczoraj byly dwa mecze New York Yankees z Florida ten drugi Florida wygrala 5-0 eeeeh totalna glupota zem sie wykazal :/ ze to gralem...
plus dla BAW za szybkie wyjasnienie sprawy.... 
|
Do góry
|
|
|
|
#605254 - 26/06/2006 13:22
|
enthusiast
Meldunek: 26/11/2003
|
DZień 9 BANDYTWIN wciąż kasy nie przelał !!!.
|
Do góry
|
|
|
|
#605255 - 27/06/2006 08:05
|
journeyman
Meldunek: 24/05/2006
|
Potrzebuje jakis kontakt najlepiej gg z kims kto na BAW sie zna bardzo dobrze mam wiele pytan zwlaszcza dotyczacych BONUSow ale nie tylko jak ktos moze niech poda swoje gg na priw z gory dziekuje.
|
Do góry
|
|
|
|
#605256 - 27/06/2006 09:25
|
veteran
Meldunek: 22/01/2006
|
Quote:
DZień 9 BANDYTWIN wciąż kasy nie przelał !!!.
Romantyczna opowieść z BaW. Przy pierwszej wypłacie czekałem blisko 14 dni, aż kasa wróciła na moje konto- podałem wtedy błędne dane banku ale ani grosza nie straciłem.
|
Do góry
|
|
|
|
#605257 - 27/06/2006 09:55
|
journeyman
|
Witam mam do was pytanie wplacilem kase do BAW pierwszy raz dzis o godzinie 10 przez bank internetowy PKO INTELIGO i mam do was pytanie jak dlugo bedzie szla kasa na BAW.
|
Do góry
|
|
|
|
#605259 - 27/06/2006 10:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/07/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#605260 - 27/06/2006 14:40
|
enthusiast
|
ŚWIAT WEDŁUG BANDYTWIN
dzień 10 To nie jest moja pierwsza wypłata od nich, ale jak ją zrealizuje to napewno bedzie ostatnią. Na koncie w banku dalej echoo . na 3-meile nie odpowiedzieli na 4-ty tak ,ale głupio na kolejne 2 znowu nic. Dziś dostałem piany jak mi przysłali do chaty bonus 8 zł . Napisałem im co maja sobie z nim zrobić a co mają zrobic z moja wygraną. Czekam na odpowiedź, ale cienko to wygląda. Więc po raz kolejny przestrzegam !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#605261 - 27/06/2006 16:14
|
enthusiast
|
ŚWIAT WEDŁUG BANDYTWIN
Czemu przestrzegam , proszę zobaczyc jak policzyli mi kolejny kupon na live. Zobaczcie stawkę i porównajcie z wygraną ?? . 2006-06-27 17:10 Pojedynczy Brazylia - Ghana (Main Bet) (Ile goli padnie w 1. połowie?) Więcej niż 1,5 Więcej niż 1,5 40.00 1.45 29.00
|
Do góry
|
|
|
|
#605262 - 27/06/2006 17:04
|
stranger
Meldunek: 21/06/2006
|
to co odstawia bandytwin powinno byc masowo tepione. nie wiem jednak czy jest na nich sposob, wciaz maja silna pozycje w europie w tym i w polsce, w duzej mierze dzieki takiemu zlodziejstwu i bandycyzmie, ale tez dzieki ciaglej promocji i nowym graczom - "lamerom". maja tyle kasy zeby podpisac umowe o sponsorowanie milanu a nie maja zeby wyplacic szybko i uczciwie kilka set zloty !!! jakies propozycje co do dogryzienia bandytwinowi?
|
Do góry
|
|
|
|
#605263 - 28/06/2006 09:30
|
journeyman
|
Witajcie mam pytanie a jestem nowy i nie bardzo wiem co z tym zrobic mianowicie:
Konto w BAW mam na dane osobowe Miroslaw Wanisiewicz i niechce ich zmieniac bo dalem juz dowod tozsamosci a konto w banku na ktore moge wyplacic kase jest na inna osobe zapomnialem zrobic na ta co jest konto bankowe czy jest mozliwosc ze kasa z konta w BAW dojdzie na konto bankowe zrobione na inna osobe????????????????
|
Do góry
|
|
|
|
#605264 - 28/06/2006 13:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Quote:
Witajcie mam pytanie a jestem nowy i nie bardzo wiem co z tym zrobic mianowicie:
Konto w BAW mam na dane osobowe Miroslaw Wanisiewicz i niechce ich zmieniac bo dalem juz dowod tozsamosci a konto w banku na ktore moge wyplacic kase jest na inna osobe zapomnialem zrobic na ta co jest konto bankowe czy jest mozliwosc ze kasa z konta w BAW dojdzie na konto bankowe zrobione na inna osobe????????????????
napisalbys jeszcze jaki bank...
|
Do góry
|
|
|
|
#605265 - 28/06/2006 14:24
|
newbie
Meldunek: 13/07/2005
|
No to i ja przestrzegam was przed tym bukiem... Wpłaciłem 140 zł. pograłem troche... wygrywałem, przegrywałem.. doszedłem do kwoty ponad 1000 zł. i zleciłem wypłate. Wszystko było ok, poprosili o skan dowodu więc go wysłałem. Później przyszedł mail że weryfikacja potwierdzona. Jednak kasa nie dochodziła przez 2 tygodnie, więc wysłałem maila czemu kasy nie ma... na co w odpowiedzi dostałem: Konto zostało zawieszone ze względów bezpieczeństwa !! i koniec, po kasie. Admin tego forum powinien się zastanowić nad promowaniem tego buka. Ale jak widać martwi się on tylko o własną kieszeń, z prośbą o pomoc nawet nie otrzymałem odpowiedzi. No cóż, takie życie... Jeszcze raz przestrzegam.
PS. Jeżeli ktoś pomoże mi odzyskać tą kase, odpale mu sporą jej część. Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#605266 - 28/06/2006 14:26
|
enthusiast
Meldunek: 05/04/2006
|
Quote:
czy jest mozliwosc ze kasa z konta w BAW dojdzie na konto bankowe zrobione na inna osobe?
Nazywasz rzeczy po imieniu. Jak człowiek który zamierza otorzyc tylko dla siebie konto, popełnia [przypadkowy oczywiście] błąd "przelewając pieniadze z konta bankowego innej osoby". Albo masz min. 2 konta, albo przy rejestracji byłeś niepełnoletni ?! Bo jaki inny jest cel dla wpłat z nieswoich kont Załozenie zwykłego roru trwa pare minut.
Quote:
Konto w BAW mam na dane osobowe Miroslaw Wanisiewicz i niechce ich zmieniac bo dalem juz dowod tozsamosci[...]
To jest perełka --------------------
betandwin jaki jest taki jestwielu sie przekonało [ja też dluższy czas temu, na spora kwotę], jeden Wania jawnie pisze jak sobie "zakombinował" a inny, uczciwy dla przykładu czaja długo jeszcze będzie pamietał jak go "skasowali".
Każdy "statystyczny" Wania powinien czytać podstawowe rzeczy takie jak:
Czy po dokonaniu rejestracji mogę zmienić dane osobowe?
Należy pamiętać, że nie ma możliwości późniejszej zmiany podstawowych danych, takich jak imię i nazwisko, data urodzenia, waluta konta betandwin oraz ustawienia krajowe. betandwin stawia na pierwszym miejscu wiarygodność i uczciwość. Pozostałe dane można edytować także po dokonaniu rejestracji. W wyjątkowych przypadkach betandwin weryfikuje i akceptuje zmianę podstawowych danych po przedłożeniu odpowiednich dokumentów.
[To Ciebie nie dotyczy.]
Dlaczego przy pierwszej wypłacie muszę dołączyć kopię dowodu osobistego?
Z uwagi na Twoje bezpieczeństwo oraz warunki licencyjne przy pierwszej wypłacie zysków wymagamy przedłożenia kopii dowodu osobistego ze zdjęciem. Kopię tę można przefaksować lub zeskanować i przesłać pocztą elektroniczną. Ma to na celu potwierdzenie pełnoletności użytkownika i gwarantuje, że rzeczywiście jesteś osobą, która zleciła wypłatę, a nie nieupoważnioną osobą trzecią.
Dlaczego moje polecenie wypłaty zostało anulowane?
Anulowanie może mieć różne powody:
* Wypłaty mogą być realizowane wyłącznie z/na środki płatnicze wzgl. konta bankowe na nazwisko właściciela konta betandwin. * Wypłata gratisowych należności z tytułu zakładów lub gier oraz bonusów marketingowych podlega warunkom promocji. * Jeśli dokonane wpłaty nie zostaną przeznaczone na skorzystanie z naszej bogatej oferty, lecz wydane zostanie polecenie ich wypłaty, betandwin może je w poszczególnych wypadkach anulować zamiast dokonać zleconej wypłaty. * W przypadku płatności kartami kredytowymi betandwin zastrzega sobie prawo weryfikacji tych kart poprzez przesłanie ich kopii. * Wypłaty mogą zostać dokonane wyłącznie po otrzymaniu kopii dowodu osobistego ze zdjęciem.
[Masz z głowy..]
Masz szanse, że sprawdzą jedynie dane konta z dowodem i zaakceptuja wyplate, możesz postawić też całą kwote na Ukraina mistrzem świata i liczyć na kolejny kawałek szczęścia. Niektórzy je mają.
Powodzenia.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|