jak najlepiej wypłacic pieniadze z gamebookers, podobno z wypłatami na konto bankowe, pobieraja jakies smieszne prowizje, przeliczenia itd, jak to jest z kartą kredytową czy moneybookers
Quote: jak najlepiej wypłacic pieniadze z gamebookers, podobno z wypłatami na konto bankowe, pobieraja jakies smieszne prowizje, przeliczenia itd, jak to jest z kartą kredytową czy moneybookers
konto mam w euro
na MB to kwota chyba niecałych 5 zł, więc chyba to najtaniej wyjdzie.
Quote: jak najlepiej wypłacic pieniadze z gamebookers, podobno z wypłatami na konto bankowe, pobieraja jakies smieszne prowizje, przeliczenia itd, jak to jest z kartą kredytową czy moneybookers
konto mam w euro
Przy wyplacie przelewem w zaleznosci od kursu euro stracisz 1-2% wyplaty
kardynal20
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
mam pytanie jesli chce wplacic do nich pieniadze przelewem bankowym i udam sie do placowki banku BPH w ktorym oni maja polskie konto to ile bedzie trwalo ksiegowanie na moim koncie w GB??
konto mam w euro
Przy wyplacie przelewem w zaleznosci od kursu euro stracisz 1-2% wyplaty
a karta? moneybookers, tez jakies przeliczenia dziwne będa? krótko mowiac jak najlepiej? znajomemu około 70zł potracili.. wypłacał 400zł
Witam, kupował ktoś z was może koszulke w https://www.subsidesports.com dnia 01/07/2006 ? Bo ja tak i od tamtej pory mam In Progress ktoś ma może podobnie?
Quote: Witam, kupował ktoś z was może koszulke w https://www.subsidesports.com dnia 01/07/2006 ? Bo ja tak i od tamtej pory mam In Progress ktoś ma może podobnie?
ja mam tak samo :/ Conrad może wiesz o co chodzi z tym fantem?
Tomo w ubiegły poniedziałek zamówił koszulkę, tomo w czwartek dostał na maila potwierdzenie, że paczuszka wyszła z magazynu, tomo wczoraj znalazł w skrzynce pocztowej avizo, tomo dzisiaj na poczcie odebrał paczuszkę z koszulką.